Hangi sehirdesin? Bu konularda çok iyi bir doktor tavsiye edebilirim eğer ankaradaysan.Kime sorsam nerde arastirsam okusam benim derdimden muzdarip kimseye rastlamadim.cok uzuluyorum nolur yardimci olun...5cm.e yakin intramural miyomum var ve gebelikte buyuyo.daha once ilk gebeligim 5 haftalikken dusukle sonlandiginda miyomum 7,5 cmdi.yeri nedeniyle ameliyatta rahim alinmasi tehlikesi var diyolar..
Sizede cok gecmis olsun.sagolun ama uzaga gitme imkanim yok.miyomlariniz rahmin neresindeydi acaba?
çevremde alternatif tıpla ilgilenen ve aynı zamanda doktorlarla çalışan birçok arkadaşım var sorduğumda ameliyat olmanı önerdiler fakat çocuğun olmadığını söylediğimde rahim sülügü yaptirmani ve takipte olmanı söylediler eğer istersen bana ulaşabilirsin arkadaşım. Ben şahsen önce Rabbimin ol demesi ve sonra bu vesilelerle hamile kaldım33 yasindayim,tam bir yildir miyomum var.2 ay once 5 haftalik gebeligim dusukle sonlandi.dusuk yaptigimda miyomum 7,5 cm olmustu simdi yine 5 cm,e yakin.ilk miyom teshisi kondugunda kan tedaviside gorsum,su an degerlerim normal
Rica ederim inşallah herşey gönlünüzce olsun. Yeter ki tedavi olun da hiç farketmezCok tesekkur ederim pts gunu bi profesorle gorusucem,oda ayni sekilde bizi arada birakirsa sizinle irtibata gecerim allah razi olsun
Seninki neredeDusugu neden yaptigimi kesin olarak soyleyemiyolar.gebe kalabilmekte sorun yok ama devaminda dusuk tehlikesi var iste miyomumun yeri yuzunden.ay masallah darisi basima allah.im.sizin miyomunuz rahmin neresindeydi?kac santimdi?
Ben. İdrar kesesine bitişik 4.5 cm intramural kist. hatta doktor normal doğum yaparsan küçülebilir dedi. normal doğurdum kontrolde hâlâ 4.5 cmdi. korkma miyomlu doğuran çokTam 6 tane doktora gittim ama hepsi asagi yukari ayni seyleri soledi.benim merakim bu sekilde saglikli dogum yapan birileri varmi acaba..
Dediğim gibi bence iyice araştırın ve siz kendinizde doktorunuza horman tedavisi işe yarar mı vb. şekilde sorun. Yumurtalıklarınızda bir sıkıntı yok sonuçta çocuk için gerekli çözüm bulunacaktır. Yaşınızıda çok geçirmeden sorunu çözebilirsiniz umarım. Konu ile ilgili başka bir bilgi edinirsem mutlaka sizede yazarım.Yok hayir henuz o sekilde bi tedavi sunmadilar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?