Ben nasil cocuk sahibi olucam yaa

Hangi sehirdesin? Bu konularda çok iyi bir doktor tavsiye edebilirim eğer ankaradaysan.

33 yasindayim,tam bir yildir miyomum var.2 ay once 5 haftalik gebeligim dusukle sonlandi.dusuk yaptigimda miyomum 7,5 cm olmustu simdi yine 5 cm,e yakin.ilk miyom teshisi kondugunda kan tedaviside gorsum,su an degerlerim normal
çevremde alternatif tıpla ilgilenen ve aynı zamanda doktorlarla çalışan birçok arkadaşım var sorduğumda ameliyat olmanı önerdiler fakat çocuğun olmadığını söylediğimde rahim sülügü yaptirmani ve takipte olmanı söylediler eğer istersen bana ulaşabilirsin arkadaşım. Ben şahsen önce Rabbimin ol demesi ve sonra bu vesilelerle hamile kaldım

Cok tesekkur ederim pts gunu bi profesorle gorusucem,oda ayni sekilde bizi arada birakirsa sizinle irtibata gecerim allah razi olsun

Benim
Miyomlarim gebelikte buyuyor bebekle burlikte
Iki ay progestan kullandim erken dogum yapabilitsin dedi dr
Sik takip yapti
Konum olarak gebeligimj tehlikeye atmadi
Ikinci gebeligimde doktor yine var takip edice yapacak bisey yok dedi
Suan kesenin uzaginda dedi
Kadinalrin ucte birinde oluyor
Maaleswf bebekle birlikte hormonlar onlarida buyutuyor

Dusugu neden yaptigimi kesin olarak soyleyemiyolar.gebe kalabilmekte sorun yok ama devaminda dusuk tehlikesi var iste miyomumun yeri yuzunden.ay masallah darisi basima allah.im.sizin miyomunuz rahmin neresindeydi?kac santimdi?
Seninki nerede
Bnm rahmin icinde
Cm bilmiyrm henuz
Ama bi onceki gebeligimde 16 haftada 6 cm falandi proggestan verdi ozaman rrken dogum riskin var dedi
40 haftada dogurdum bisey olmadi

Tam 6 tane doktora gittim ama hepsi asagi yukari ayni seyleri soledi.benim merakim bu sekilde saglikli dogum yapan birileri varmi acaba..
Ben. İdrar kesesine bitişik 4.5 cm intramural kist. hatta doktor normal doğum yaparsan küçülebilir dedi. normal doğurdum kontrolde hâlâ 4.5 cmdi. korkma miyomlu doğuran çok

Benimde rahim icinde.daha onceden 5 haftalik gebeligim dusukle sonlandi,o zaman 7,5 cm olmustu.su an 5cm.darisi basima insallah gule gule buyutun allah bagislasin

Ay insallah valla yaa,daha once ilk gebeligim dusukle sonlandigi icin korkuyorum

Korkma korkma
Gebelige engel bir durum deg risk olusturabiliyor o yuzden takip gerektiriyor
Bide gebelik bira agrili geciyor
Ben normal dogum yaptim ona bile engel olmadi
Dogumdan sonra kayboldu
Yeni genelikte yine cikti piyasaya
allah saglikli gebelik nasip etsin sana insallah

Ay allah razi olsun sizden insallah bizede saglikla evlat sahibi olmak nasip olur sizede rabbim kolaylik versin,agrisina raziyim yeterki saglikla dogsun

GNRH anologları horman ilaçları önerdilermi size bu tarz durumlarda ameliyat olamayanlar için myomu küçültmek adına horman ilaçlarıda verebiliyorlar. Doktorlarınız bununla ilgili herhangi bir bilgi vermişmiydi. Bence iyi bir araştırma ile bu tarz alternatif tedaviler konusunda bilgi edinebilirsiniz.

5 cm den buyuk bir cikolata kisti ve pco ile hamile kaldim rabbim isterse nasib oluyor .baska doktorlarinda fikrini alin bence.rabbim gonlunuze gore versin saglikla ins

Yok hayir henuz o sekilde bi tedavi sunmadilar bana
Dediğim gibi bence iyice araştırın ve siz kendinizde doktorunuza horman tedavisi işe yarar mı vb. şekilde sorun. Yumurtalıklarınızda bir sıkıntı yok sonuçta çocuk için gerekli çözüm bulunacaktır. Yaşınızıda çok geçirmeden sorunu çözebilirsiniz umarım. Konu ile ilgili başka bir bilgi edinirsem mutlaka sizede yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…