Rica ederim. En kısa sürede mutlu haberlerinizi alırız inşallah :)Tamam mutlaka sorucam cok tesekkur ederim
Mrb sizdeki hastalık pko muy duHiç bir bilgim yok ama imkan varsa bir kaç doktora daha git. Bana da normal yolla bebeğim olmayacağı, ama tüp bebekle şansımızın çok yüksek olduğunu söylemişlerdi. (doktora ağrı ve vücutta fazla tüylenme sebebiyle başvurmuştum, çocuğum olmuyor diye değil)
Ben de yaşım genç diye üzerinde durmadım, zaten şuan çocuk düşünmüyorum, 30'a yaklaşınca gerekli tedaviye başlarım inşallah olur diye düşündüm. kendiliğinden oluverdi, yanılmış doktorlar sanırım.
Nasıl oldu peki ya Allah aşkına bnde de var pko yum benDoğal yolla hamile kalacağını görmüşsün zaten demekki miyomun hamileliğe engel değil. Peki miyom yüzünden mi düşük yaptın?
Bende de miyom var ama 3 tane ama küçüklerdi hamilelikte büyüdüler, aşırı ağrı yapması dışında bir problem yaratmadılar bana ki bir tanıdığımda 8 adet miyom vardı geçen sene 2.bebeğini doğurdu.
Ben gelirim Ankara ya lütfen bilgi pko yum ben yas23 oldu bi normal yoldan gebelik var ama dusuk le sonuclandiHangi sehirdesin? Bu konularda çok iyi bir doktor tavsiye edebilirim eğer ankaradaysan.
Inramural benimde. Rahmin içinde bebeğin büyüyeceği yerdeymiş rahim duvarında. Kabusum oldu bu miyom . Sabah akşam bunu düşünüyorum . Hamile kalsam bile sevinemeyeceğim düşer diye. Allah yardım etsin bize . Düşündükçe kalbim sıkışıyor ...Hay agziniza saglik cok sukur benimle ayni durumda olan birini bulabildim.neresinde rahminizin miyom?
Pko ile miyom aynı değil canım ama pko engel değil hamileliğe pkosu olup ilk aydan hamile kalan arkadaşlarım var. Tek dikkat edilmesi gereken kilo ve stres.Nasıl oldu peki ya Allah aşkına bnde de var pko yum ben
Ağzından bal bal damlıyorPko ile miyom aynı değil canım ama pko engel değil hamileliğe pkosu olup ilk aydan hamile kalan arkadaşlarım var. Tek dikkat edilmesi gereken kilo ve stres.
Tatlım çok iyi dr lar varKime sorsam nerde arastirsam okusam benim derdimden muzdarip kimseye rastlamadim.cok uzuluyorum nolur yardimci olun...5cm.e yakin intramural miyomum var ve gebelikte buyuyo.daha once ilk gebeligim 5 haftalikken dusukle sonlandiginda miyomum 7,5 cmdi.yeri nedeniyle ameliyatta rahim alinmasi tehlikesi var diyolar..
Soğan suyu kuru myomada iyi geliyo diye okumuştum bir arastir istersen Allah acil sifalar versinKime sorsam nerde arastirsam okusam benim derdimden muzdarip kimseye rastlamadim.cok uzuluyorum nolur yardimci olun...5cm.e yakin intramural miyomum var ve gebelikte buyuyo.daha once ilk gebeligim 5 haftalikken dusukle sonlandiginda miyomum 7,5 cmdi.yeri nedeniyle ameliyatta rahim alinmasi tehlikesi var diyolar..
Pko ne iyi gelir arkadaşlarSoğan suyu kuru myomada iyi geliyo diye okumuştum bir arastir istersen Allah acil sifalar versin
Iyi bi falultenin profosorune ucretli gidiceksin canim.bi muayene parsi veriyorsun 100 200 meyse tahliller fakultede oldugu icin ucretsiz oluyor ve hic olmazsa prof...Kime sorsam nerde arastirsam okusam benim derdimden muzdarip kimseye rastlamadim.cok uzuluyorum nolur yardimci olun...5cm.e yakin intramural miyomum var ve gebelikte buyuyo.daha once ilk gebeligim 5 haftalikken dusukle sonlandiginda miyomum 7,5 cmdi.yeri nedeniyle ameliyatta rahim alinmasi tehlikesi var diyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?