Ben nasil cocuk sahibi olucam yaa

Aynı sağlık sorununu yaşayan yengem 2 doğum gerceklestrdi.Gittgi tüm doktorlar olumsuz konusmuslardi çok şükür bişey olmad doktoru mükemmeldi.Yapışık olduğu için alamadılar miyomlari.İlk doğumda 3cmdi 2.hamilelginde 6cm olmuşlardı.

Ah ah aynı sorun bende de var . İlk gebelik 5 haftalıkken düştü benimde önce dış gebelik dendi sonra bozulmuş gebelik . Bir kaç doktora gittim kimi bununla doğum yaparsın kimi yapamazsın diyor 5 cm civarındaydı hamilelikte 6cm çıktı şimdi 5.5 cm falan ama 6-7 cm olursa doktor almak lazım dedi bir an önce çocuk yapmalıymışım. Şimdi hamile kalırsam ve gebeliğin ortalarında yada sonunda düşerse yıkılırım ...Ameliyatta riskli doktorlar pek yanaşmıyor önce gebelik dene düşerse ameliyat mantığındalar ama bizde insanız kolay mı hamile kalıp düşürmek o psikoloji ve yaşadıkların

Hay agziniza saglik cok sukur benimle ayni durumda olan birini bulabildim.neresinde rahminizin miyom?

Mrb sizdeki hastalık pko muy du

Nasıl oldu peki ya Allah aşkına bnde de var pko yum ben

Hay agziniza saglik cok sukur benimle ayni durumda olan birini bulabildim.neresinde rahminizin miyom?
Inramural benimde. Rahmin içinde bebeğin büyüyeceği yerdeymiş rahim duvarında. Kabusum oldu bu miyom . Sabah akşam bunu düşünüyorum . Hamile kalsam bile sevinemeyeceğim düşer diye. Allah yardım etsin bize . Düşündükçe kalbim sıkışıyor ...

Lutfen stres çok yapıyor um pko hamile kalamaz tüp bebek bile tutmaz dediler ve artık bnde öyle düşünme ye başladım kendimi inandirdim ve geçen sene doğal yoldan gebe kaldım ama 8 aydır klomen ise yaramadı

Hayit tohumu testeresi dişli aslan pençesi civan percemi bunlar var şuan iyi gelir mi

Tatlım çok iyi dr lar var
Benimde kayıplarım var ama umutluyum

Geçmiş olsun canım allah inşallah bir çare bulmana yardımcı olur

Soğan suyu kuru myomada iyi geliyo diye okumuştum bir arastir istersen Allah acil sifalar versin

Iyi bi falultenin profosorune ucretli gidiceksin canim.bi muayene parsi veriyorsun 100 200 meyse tahliller fakultede oldugu icin ucretsiz oluyor ve hic olmazsa prof...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…