ben nasıl dans edicemm :((

Aranızdaki boy farkından siz rahatsız olmuyorsanız kime ne ki?

ben rahatsız olmuyorum daha doğrusu ilk başlarda olurdum ama artık hoşuma bile gidiyor.

fakat beni korkutan akrabalarımdan bazıları. kendi boyları en fazla 1.63 165 falan ama benim boyumu cüce gibi görürler nedense ve her fırsatta bunu dile getirirler. bir sevgilileri olur " benim boyumun iki katı " diye tabir ederler. aslında 175 180 arası olur boylarıı . ayy bakk sinir oldum yne :47::47::47:

işte canım böyle insanlatı ne o gün güldürmek istemiyorum kendimee :31::31:

Sen o nişandır düğündür ,o işler bi başlasın da ben de görürüm o zaman seni 10 cm miş 11 cm miş onları mı düşüneceksin:8:

hadi bakalım şimdiden mutluluklar:16: ,ay imrendim birden ya ne güzel heyecanlardır kim bilir.

sağol canım benm. daha var aslında askerlik bitcekte iş bulcakta düzen kurcaz da. ama olsun şimdiden bile düşünmek güzelll :103::103:

ben rahatsız olmuyorum daha doğrusu ilk başlarda olurdum ama artık hoşuma bile gidiyor.

fakat beni korkutan akrabalarımdan bazıları. kendi boyları en fazla 1.63 165 falan ama benim boyumu cüce gibi görürler nedense ve her fırsatta bunu dile getirirler. bir sevgilileri olur " benim boyumun iki katı " diye tabir ederler. aslında 175 180 arası olur boylarıı . ayy bakk sinir oldum yne :47::47::47:

işte canım böyle insanlatı ne o gün güldürmek istemiyorum kendimee :31::31:

ıyyyy ,galiba her ailede var öyle tipler,ama onlar sen ne yaparsan yap mutlaka takacak bişey bulurlar. o yüzden o tip insanlar ne der falan diye düşünmemelisin bence.Sen kendi mutluluğuna odaklan.

Sevgilin daha askermiş.Askerden gelecekte,isteneceksinde,nişanın olacakta daha dans edeceksin. Maşallah işin üç nalla bir ata kalmış.:1:

ıyyyy ,galiba her ailede var öyle tipler,ama onlar sen ne yaparsan yap mutlaka takacak bişey bulurlar. o yüzden o tip insanlar ne der falan diye düşünmemelisin bence.Sen kendi mutluluğuna odaklan.

hemde bunu yapan en yakınlarım yanii. düşündükçe sinir oluyorum. mutlaka her ortamda sinir bozucu birşeyler yapıyorlar . ama o gün kimseye izin vermicemmm :20:

Sevgilin daha askermiş.Askerden gelecekte,isteneceksinde,nişanın olacakta daha dans edeceksin. Maşallah işin üç nalla bir ata kalmış.:1:

:9::9::9::9::9: ahahahaaa çok acele ettim sanırsam bunu düşünmektee :9::9::9::9:

ama napıyımm yaaa aklıma geldi çıkmadı bi türlüü :9::9::9:

kimin ne dediği,neye güldüğünü boşverin,gülen dönsün kendisine gülsün..sevginizin boyu önemli..düğün sizin dans edebildiğiniz kadar edin,eğlenin..

Back
X