Zaten gelmicektim annem istedi şimdide böyle ayrım yapıyor
e çık git evine o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e çık git evine o zaman
O zaman annenizin zihniyeti belliyken bana neden yardımcı olmuyor diye düşünerek kendi kendinizi boşuna yıpratmayın. Annenizi olduğu gibi kabul edinBen abim yüzümden uzaktayım ayrıca ….
Abime tepki verince şiddet görüyorum hemde bu yaşımda küfür şiddet, annem de böyle yaptığı halde biz aileyiz özür dile diyor , Anadolu kafası , kadın dediğin ezilirCesaretiniz varsa abiye tepki verirsiniz hıncınızi ufacık çocuktan çıkaramazsınız..
Ama güçsüz olana tepki vermek kolay. O çocuk büyüyecek ve biraz sevgiyi çok görmeniz yanınıza kalmayacak bunu da unutmayın
Düşündükçe içime ates basıyor
benim gibi düşünün dediğimi hatırlamıyorum çocuğun bir günahı yok diyorum siz işinize geldiği gibi cevaplar vermişsiniz o çocuğu irdeleyemezsiniz sorun o çocuk değil kendinizsiniz gidip boşanma sürecinde psikolojik destek alın sorunlarınızı kendiniz halledin anneniz o kız olmasa da sizin boşanma sorunlarınızı dinlemek zorunda değil belki kadın dinlemek istemiyor zorunda mı sorununuz ilgisiz kocanızla ilgisiz abinizle o kızı irdeleyip durmayınHerkesin sizin gibi de düşünmesi beklenmez yorumu eleştirmek de ilginç
Dinlemesin zaten ama abimi pas pas olup bana neden böyle davranıyor ki sorumluluk almaya çalıştığım yardım etmeye çalıştığım halde , gelmek bile istemedim buraya o çağırdı , pişmanım keşke evimde kalsaydımbenim gibi düşünün dediğimi hatırlamıyorum çocuğun bir günahı yok diyorum siz işinize geldiği gibi cevaplar vermişsiniz o çocuğu irdeleyemezsiniz sorun o çocuk değil kendinizsiniz gidip boşanma sürecinde psikolojik destek alın sorunlarınızı kendiniz halledin anneniz o kız olmasa da sizin boşanma sorunlarınızı dinlemek zorunda değil belki kadın dinlemek istemiyor zorunda mı sorununuz ilgisiz kocanızla ilgisiz abinizle o kızı irdeleyip durmayın
O yüzden mi sizde hırsınızı 6 yaşındaki çocuktan çıkarıyorsun. Yaptıklarınız abinizin kulağına giderse ne olacağının farkında mısınız?Abime tepki verince şiddet görüyorum hemde bu yaşımda küfür şiddet, annem de böyle yaptığı halde biz aileyiz özür dile diyor , Anadolu kafası , kadın dediğin ezilir
siz kafanızda kurmuşsunuzzz psikoloğa gidin bu dertlerinizi anlatın kibar bir dille size hıncınızı küçücük savunmasız anasız babasız kızdan çıkardığınızı anlatsın kocaya bir şey diyemediniz abi ye bir şey dediniz şiddet gördünüz tabii küçük kıza sardınız korkum o küçük kızın şiddet görebilecek olması bu kadar kin öfke şiddetle sonuçlanmaz inşallahZaten gelmicektim annem istedi şimdide böyle ayrım yapıyor
Edemiyorum adaletsiz likk gibi geliyor ve öfkeleniyorum , zararı çocuklar görüyor ve kullanılmış hissediyorumO zaman annenizin zihniyeti belliyken bana neden yardımcı olmuyor diye düşünerek kendi kendinizi boşuna yıpratmayın. Annenizi olduğu gibi kabul edin
Abin yüzünden mi yurtdışında okudun, orda eşinle tanışıp evlendin, abin yüzünden mi saçma sapan bir adamdan zorla çocuk yaptın? Abinin bıraktığı travmayı anladım, ama her şeyi de abiye atıp elleri temizlemesek mi ha Pericik? Biraz kendimize baksak mı artık, hayatımızın sorumluluğunu alsak mı, istenmediğimiz yere sokulmaya çalışmasak mı daha fazla? Sevileyim, kabul göreyim diye iyi rolü yapmak yorucu olmuyor mu?Ben abim yüzümden uzaktayım ayrıca ….
ilk baş derdiniz tam olarak kızdı şimdi lafı çevirdiniz yeğeninizden o kız o kız diye irdeleyici bahsetmeniz sahiplenmeyişiniz kız şımarık kız kötü örnek dayanamıyorum katlanamıyorum insanlar tepki koyunca abime kızıyorum emin olun ilk baş abim kızına bakmıyor ilgilenmiyor deseniz hepimiz sadece abinize kızardık ama siz ondan betersiniz siz birde kıskançsınız vicdansızsınız yeğen sevgisinden gram nem almamışsınızBenim derdim o kız değil, annemin adaletsiz yaklaşımı, benimde şu an bir çocuğum var , ve o da sevgiye aileye muhtaç , abime bu kadar tolerans neden beni neden yalnız bırakıyor bu kadar?
siz bu yorumda sorunun abinizin ilgisizliği olduğundan bahsetmediniz siz kızın şımarıklıklarından annenizin ona olan ilgisinden sizin kocaaaa bir kadın olarak evliliğinizden şımarık bir şekilde sıkılmış olmanızdan ve annenizin küçücük kızı bırakıp sizinle ilgilenmemesinden şikayetçi oldunuz ilerleyen cevaplarında kocanızın ilgisizliğinden esrar kullandığından bahsettiniz bunların hiç biri çocuğun suçu değil ama siz bildiğin kızı istemiyorsunuzRica ediyorum , çocuğu olmayan kimse bu konuya cevap yazmasın , önceliğim evlenip boşanmış , hatta babadan abiden ve kocadan gün yüzü görmemiş çekmiş kadınlar , bunlar dışında , yardımcı olmak değilde kendi egosunu tatmin için cevap yazanlar sakın yazmayın!!!
Ben bunu yazdım çünkü doğru yönlendirilmeye ihtiyacım var , çok şey yaşadım ve sağlıklı düşünemiyorum ,
Objektif bakabilen insanlardan sağlıklı yorum bekliyorum ,
Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, boşandım , bir kzım var , 4 yaşında yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor sürekli , 6 yaşında, kızın annesi hiç aramıyor çocuğu , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim kızdan çok sıkılıyorum, birde şımarık, kızım o kıza çok düşkün ama kız bazen kötü örnekte oluyor , , ben tepki verince en ufak anneme batıyor , bende anneme sinirleniyorum anne ben o çocuğun annesi babası değilim diyorum rahatsız oluyor annem , beni yalnız bırakıyor, bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayım almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
Ne Zaman o kız evden gitsin dedim yazarmısınız? Kıza hala olarak yaptıklarımı bile yazdım , yorum yapanlar benim kızı sokağa atmak istediğimi yazdılarilk baş derdiniz tam olarak kızdı şimdi lafı çevirdiniz yeğeninizden o kız o kız diye irdeleyici bahsetmeniz sahiplenmeyişiniz kız şımarık kız kötü örnek dayanamıyorum katlanamıyorum insanlar tepki koyunca abime kızıyorum emin olun ilk baş abim kızına bakmıyor ilgilenmiyor deseniz hepimiz sadece abinize kızardık ama siz ondan betersiniz siz birde kıskançsınız vicdansızsınız yeğen sevgisinden gram nem almamışsınız
sen kasık kadarsın saygı sevgili ilgi merhametten nasibini almamışsın bide çocuk saygılı olmalı demişsin 6 yaşındaki çocuk o sen kendi çocuğuna bak bakalım o saygılımı bide derdim çocuk değil dio hadi yaaaaHayır horlanmalı değil fakat çocuk ta biraz saygılı olmalı değil mi?
Sıkılmadınmı bana giydirmekten için soğumadı mı?sen kasık kadarsın saygı sevgili ilgi merhametten nasibini almamışsın bide çocuk saygılı olmalı demişsin 6 yaşındaki çocuk o sen kendi çocuğuna bak bakalım o saygılımı bide derdim çocuk değil dio hadi yaaaa
Bunların hırsını abinizden çıkarın, zaten anne baba tarafından terk edilmiş bir çocuktan değil..Ya da bence siz bir psikoloğa gidin, gerçekten çok ihtiyacınız var gibi..Haklısınız ama yeter benim abim yüzümden yaşadığım çile , hep yalnızdım onun yüzünden anneme ihtiyacım var yine yalnızım , annem neden bu kadar adaletsiz davranıyor
ben bu yorumda kapının önüne koymak istediniz mi yazdım dayanamıyorum katlanamıyorum yazmışsınız dedim sizin katlanamadığınız annenizin ona ilgisi siz dertlerinizi annenize değil psikoloğa anlatınNe Zaman o kız evden gitsin dedim yazarmısınız? Kıza hala olarak yaptıklarımı bile yazdım , yorum yapanlar benim kızı sokağa atmak istediğimi yazdılar
soğmadı çocuk konusunda hassasım benimde yeni ayrılmış ablam var yeğenim var bizimde evimizde dengeler bozuk ama ben suçu yeğenime atmıyorum onu anlıyorum ve tek öfkemi sabahlara kadar eve girmeyen ilgisiz babasına atıyorum ve benimde senin gibi vicdansız babaannem halam var 5 sene öncede ayrılmak istedi ama onlar babamın parasını yiyecek yeğenim bu evde büyüyecek diye kıskandı ablam baskılara boyun eydi gitti o eve 2 yaşındaki çocuğu kıskandılar hemde kendi canımız kanımız dünyada sizin gibi kötü insanlara içim soğmazSıkılmadınmı bana giydirmekten için soğumadı mı?