- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konudan sonra nasil sevdim görümcemi yarabbil alemin![]()
Ayyy yok vermem atistigimizda olmustur ama enazindan oğluma düşkünler bu herseye bedelSevmiyorsan takasa açığım![]()
e çık git evine o zamanBenimde bir sürü sorunum var çocuğun babasının alışkanlıkları ilgisizliği, benim o 6 yaşında kızla uğraşacak ne enerjim var ne de zamanım
Size bu konuda yardımcı olmak için illa anne olmaya gerek yok o kız diye bahsettiğiniz sizin yeğeniniz üstelik 6 yaşında anneden babadan sevgi görmeyen bir çocuktan bahsediyorsunuz sanırım annenizin yeğeninize olan düşkünlüğünü kıskanıyorsunuz hala olarak biraz ilgi gostere bilirsiniz kusura bakmayın ama çok bencilsinizRica ediyorum , çocuğu olmayan kimse bu konuya cevap yazmasın , önceliğim evlenip boşanmış , hatta babadan abiden ve kocadan gün yüzü görmemiş çekmiş kadınlar , bunlar dışında , yardımcı olmak değilde kendi egosunu tatmin için cevap yazanlar sakın yazmayın!!!
Ben bunu yazdım çünkü doğru yönlendirilmeye ihtiyacım var , çok şey yaşadım ve sağlıklı düşünemiyorum ,
Objektif bakabilen insanlardan sağlıklı yorum bekliyorum ,
Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, boşandım , bir kzım var , 4 yaşında yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor sürekli , 6 yaşında, kızın annesi hiç aramıyor çocuğu , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim kızdan çok sıkılıyorum, birde şımarık, kızım o kıza çok düşkün ama kız bazen kötü örnekte oluyor , , ben tepki verince en ufak anneme batıyor , bende anneme sinirleniyorum anne ben o çocuğun annesi babası değilim diyorum rahatsız oluyor annem , beni yalnız bırakıyor, bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayım almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
Hastasın sen valla, annen seni bi cami avlusuna bırakmak için çok mu geç kaldı acabaTerbiyesizin alasısınız!!!
Kötü de sizsiniz şeytanda , hasta da laflarınızı misliyle geri yolluyorum ,
İşte bunu bilemiyorum , yurtdışında çok sıkıldığım ve yalnız olduğum için memlekete dönüş istiyorum burada gel git yaşıyorum,
birde ben vurayım demişsiniz yani yazıkAnalık duygum yok derken? Abim keyfine bakıyor ? Ben sorumluluk neden alayım ? Benim derdim yok mu?
Bunu yazarken ne söylemesini ümit ediyordunuz? "Bak sen şu terbiyesize anası babası bakmıyorsa, e sizin huzurunuzu da kaçırıyorsa verin yetimhaneye nolcak ki" mi demeliydik? Nasıl bir kalbiniz var sanki düşmanınızdan bahsediyor gibisiniz o kız o kız diyerek. 6 yaşındaki bir çocuğu annenizden kıskanıyor yeğenim demekten eriniyorsunuz, yazık 24 sayfa laf anlatılmış da hepsi boş. Umarım kızınız size çekmez. Ben bayılıyorum eriyorum ablamın oğlu için nasıl insanlar var yaRica ediyorum , çocuğu olmayan kimse bu konuya cevap yazmasın , önceliğim evlenip boşanmış , hatta babadan abiden ve kocadan gün yüzü görmemiş çekmiş kadınlar , bunlar dışında , yardımcı olmak değilde kendi egosunu tatmin için cevap yazanlar sakın yazmayın!!!
Ben bunu yazdım çünkü doğru yönlendirilmeye ihtiyacım var , çok şey yaşadım ve sağlıklı düşünemiyorum ,
Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, boşandım , bir kzım var , 4 yaşında yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor sürekli , 6 yaşında, kızın annesi hiç aramıyor çocuğu , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim kızdan çok sıkılıyorum, birde şımarık, kızım o kıza çok düşkün ama kız bazen kötü örnekte oluyor , , ben tepki verince en ufak anneme batıyor , bende anneme sinirleniyorum anne ben o çocuğun annesi babası değilim diyorum rahatsız oluyor annem , beni yalnız bırakıyor, bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayım almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
ayyy ne kadar bencil bir insansınız yazık size o kız dediğiniz 6 yaşında ve annesi babası yavrucağı babaanneye bırakmış o kız ne yapsında ona bukadar kuruldunuz halasınız siz ama siz de vicdan denen birşey kalmamış en azından sizin kıznın yanında yılanda olsa bir annesi var o küçücük kız ne yapsın bir başına çok yanlış düşünüyorsunuz hem ondan bundan çektim diyip hemde o kızcağıza böyle davranmanız çocukların arasındaki kuzen ilişkisini daha şimdiden bozmanız ne kadar doğru sizce bence siz bir an önce psikoloğa görününRica ediyorum , çocuğu olmayan kimse bu konuya cevap yazmasın , önceliğim evlenip boşanmış , hatta babadan abiden ve kocadan gün yüzü görmemiş çekmiş kadınlar , bunlar dışında , yardımcı olmak değilde kendi egosunu tatmin için cevap yazanlar sakın yazmayın!!!
aaa aa terbiyesize bak çek git o zaman o evde n 6 yaşında kızdan ne istiyorsun terbiyesiz halasın sen biraz vicdanın olsun o sorunlarda senden kaynaklıdır kesin bu çirkeflikle çok bile dayanmış adam sanaBenimde bir sürü sorunum var çocuğun babasının alışkanlıkları ilgisizliği, benim o 6 yaşında kızla uğraşacak ne enerjim var ne de zamanım
pessss artık gelmişsin dana kadar olmuşsun çocuk yapmış yurt dışlarına çıkmışsın annene ihtiyacın var ama 6 yaşında bir çocucğun sorumsuz anne babasından sığnacak tek limanını kıskanıyorsunuz ne kadar bencilsiniz siz kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz alın çocuğunuzu gidin o evden ayıp yapdığınız inşallah o çocuk büyüyünce bu yorumlara denk gelirde nasıl bir şeytansınız anlarÇünkü benimde anneme ihtiyacım var ve annem tamamen kendini o kıza adamış durumda … sıkıldım ve bunaldım
siz kocanızın yaptıklarının hıncını çıkaracak yer arıyorsunuz 6 yaşındaki savnumasız çocuğuda kendinize box torbası bellmişsiniz tabi düşenin dostu olmaz bi tekmede ben atayım hıncımı alayım demişsiniz yazık size halasınız siz babası bakmıyor diyorsunuz ama sizin ondan aşşağı kalır yanınız yok kocanızın kızınızı aramamasının sebebi 6 yaşındaki yeğeninizmiBunun bilincindeyim fakat benimde bir evladım var onun babasıda 5 haftadır aramadı, ve ben yalnız bir anneyim nereye kadar sabredeyim