merhaba canımm:)) topiğine biraz geç kalmışım yorum yazmakla herkes bir şekilde bir öneri sunmuş..ben de üşenmeyimde su kızcağıza belki bir yardımım dokunur diye şeyettim:))
valla burdakiler bana tepki mi verirmi vermezmi bilemem ama kimse kimsenin maaşını sorgulayamaz. ve bencede bir mühendis olarak gayet norlmal bir rakam hatta bence 2-3 yıllık mezunsunuz sanırım cunku daha bile olabilir.. yorum yazdım ama aslında bu beni bile ilgilendirmemeli..bazen deli oluyorum şu konu saptırılınca, içim şişiyor ya!
neysemm....
Valla bunlar virüs yemiş kaynana oluyor..aynen tavırları şu..kuş ucuyor yuvadan sonradan hayrını goremeyız şimdilik ne yurutursek o bize kar

( yanlış aptalca ama var işte böyle yapıcak bişey yok..
her güzelliğin bir kusuru var işte..senin güzel nişanlınında nazar boncugu bu :)))
didik didik ettiğim nişanlının davranışları..şimdiye kadar gayet efendi davranmış. demek ki oda sadece ailesi oldugundan ve laf gelmesin diye yardımda bulunuyor yani o da senin gibi sabrediyor..bence en öneömli barajı atlamış..sakın ama sakın ailesi hakkında çok çok üsteleme oda zaten sorunlu olduklarını biliyor ama bunu ağır bir dille eleştirilnesine haliyle evlat olarak tepki verecek ve olan size olacak. yani ben de olsam , ben bile anama oyle yada boyle laf uzatana haklı haksız savunmaya gecerim bu kacınılmaz...bak ne güzel allaha cok sukurde saglıklısınız işiniz gucunuz var..para yakın zamanda toplanır sen hıc dert etme orasını en kotu ıhtımalle aldıklarınızın bır kısmını dugunden gelenlerle kapatırsın..Ben ilerde ne yapacağım diyorsun ya..kesinlikle cok dogru tespit bunlar kan emmeye kesinlikle sen sessis yapıda bir insansan devam edecelerdir. zor ama imkansız değil!.evlenirsiniz biraz maddi durumunuzu toparlarsınız..kucuk caplı ev yada araba yada arsa olursa bir krediye gırersınız..adı da kredi oduyoraa cıkar..ancak kendımıze yetıyoruza cıkar..onlara geri donmeyecek sekılde gıdecek para olacagına kendim kendim için sıkıntıya girerim daha iyi bence:))
amma uzun yazdım yaww:))) hee bu arada hayat arkadaşı olacak kişiyi seçmişsen yeterki doğru olsun er yada geç olsun ama doğru olsun..evlendikten sonra bir iki ayın ne önemi varki ömür diye giriyoruz biz bu riske..böyle düşün ve hiç üzme kendine!