Ben nasıl mutlu olacağım?...

zepwins

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
151
0
46
Yalova
3.5 yıllk bi ilişkm var ilk başladığı zamanlarda 10ay snra falan ailem örenmşti kçktm brzda karşı fln çktılar çk bnide ananemlern yanına göndermişlerdi aslnda gönderme dğl yazları ztn hep orda kalrdm ama ölece gitmiştm snra gelmeme yakn sevglmle tkrar knşmaya telefnlaşmaya başladk aama bn ona çk güvndm ve hala çıkıymşz gbi düşünydum.geldm ve aynı liseye gittiğim birinin ona sarktığını anlattı kızın mesajlarınıda gösterdi tm ama bnce yalanda söyledi çk ksn dğl ama bu bunla çıktı bnce baya bn gelnce tkrar bna döndü ama kıza çk ağr laflar etti umursamazca yani kurana ble el bastı aldatmadığna ama bn şüphecilğmi atamadm hç o gndn snra hç bşey olmadı n kdr didişsekte brbirini seven çiftiz bna çk i davransa ble bn asla unutmyrm hçbşeyi ve durup drurken onunda kalbni kırıyrm ama yapamyrm en ufak bşeyi bile kabul edemyrm beni o konuma sokmasını ble kabl edemyrm artk sinirden çocuğa vurduğm ble oldu ben nasıl aşııcam bunu nsl untp mtlu olmaya bakıcam aşıırı kıskancm tm ama offf

kaç yaşındasın canım?

kendine bukadar dert etcek kadar bi olay yokta oyuzden sordum.biraz abartmıssın sanki gibi geldi bana:44:

ya tbi yaşadğm içn öle geliyoda olablr bna herşeyi yazamam brda ama içimi rahatlatr işte birileri dye yazdm tek başıma düşünp kendmi yiceğme

yanlız konusmalar resmen konu sahıbının açtıgı konudan bambaşka yerlere sapmaaya başladı gib. kızcagız cvp alamadı

aman ne cevp vercez ki neyin cevabı ne kadr biliyorz ne yasadıgını bosver sen cevabı akısına bırak hayatını bak bana demin aglıyodum smdi cok iyiyim :) takıl k k ya düşünme kimseyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…