Ben nasıl mutlu olacağım?...

Çok ekonomiksin, cümleleri tasarruflu kuruyorsun ama hiç bir şey anlaşılmıyor.

resmen okumakta zorlandım
kcktm ne anlama gelıyor ?? kaçaktım ? kaçacaktım? küçüktüm?? kaçketum??? türevlerı mevcut,, yenı cıktı bu moda..
sızın hayatınızda seslı harf diye bısey yok mu yaaa??

hayatımızda o kadar çok fazlalık var ki bari sesli harflerden kurtulalım dedik

anam bayadır girmiyodum.malum yaz geldi ya.mesajınıda yeni okudum...aslında böle dısardan biriyle konusmaya cook ihtiyacım var.bi denk gelsekte fikrini alsam.pazartesi ankaraya gidiyorum yine uzun süre giremeyebilirm.sen iyisindir inş.

sana derdimi anlatım de bana cevap yaz girdiğinde ya..başlıyorum derin nefes al:)
hani ben aylardır ankara diye yırtınıyodum ya o gün geldi çattı.ama kimse bana destek degil.bende korkmaya basladım.baslangıcta askeri ücretle gecincem yarı ev kirası fatura su bu üstesinden gelirmiyim diye bi korku aldı.arkadaslarım da saolsu gözümü korkuttu.yok aile gibi olmaz kimse en güvenli oldugu yer orası neden zoru seciyosun fln diyolar.ama bende kendi ayaklarımın üzerinde durma taraftarıyım.sence ne yapmalıyım ya.hep pısırık sekilde ailemlemi olmalıyım.yoksa benden beklenmeyen atagı yapıp kendi hayatımı mı kurmalıyım?

bas git içinde kalıcağna zorda olsa bi anı bi deneyim olarak kalsın...yapamazsan zaten ailene geri dönebilirsn kaçrma !

supheleri kafandan at artık dıdısının dıdısı geçmisi kurcalama paranoya yapma 5 yıllk ilskn varmıs işte mutlusun seviosn oda seni sevio şükret mllet neler çekioo abartmayn bukadar bazı seyleri. ya ilskiyi en dandik sebebler bitirio bi anda zaten.

bastım gittim hatta döndüm bile .istediğim iş olmadı ya bende döndüm geri...şimdi yine b.k gibiyim ama bu sefer döndüğüm için degil hayatımdaki kazma yüzünden:) bi insan nasıl bu kadar dengesiz olur ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…