Ben nasıl mutlu olacağım?...

ben yazdığından birşey anlayamadım ama kendini böyle ifade ediyorsan anlaşılman zor gibi kuzum

kızlar sesli harflere kıran mı girdi de bizim haberimiz yok:)

ben yazdığından birşey anlayamadım ama kendini böyle ifade ediyorsan anlaşılman zor gibi kuzum

kızlar sesli harflere kıran mı girdi de bizim haberimiz yok:)

of herkes yazıya taktı ya anlamıyorsan bir şey yazma arkadaşım. (bak noktada koydum anla diye 0 hata)

ya yasananlari unutacaksin sevgilinle devam edeceksin,
yada ayrilacaksin yoluna bakacaksin,
ilk okudugumda lisede yasaniyor sandim bunlar
meger universiteymis ilginc

ya yasananlari unutacaksin sevgilinle devam edeceksin,
yada ayrilacaksin yoluna bakacaksin,
ilk okudugumda lisede yasaniyor sandim bunlar
meger universiteymis ilginc

lisede yaşandı ztn ama bn unutamadm artk b yerden snra takıntıda dönüştü itici bile gelyo bazn bna ama bırakamıyrumda

İnsan beyni ne kadar mükemmel harflerin yarısı olmadığı halde okuyabiliyorum

neler olmus neler.millet yazıya takmıs :)yeni nesil böyle yazıyor.mesajda kalma bi alışkanlık ama cok anlaşılmayacak bi durum degil bu..biraz daha dikkatle okundugunda emin olun net anlıyorsunuz.biraz dikkat:) zepwinscim görüşemiyoruz yaaa

aynen nerelerdesn yaa :)
ben ztn bizim millet bakalm beynyle bazı harfler olmadan nasl okuyo diye yazdm yksa derdim falan yok

:) aman bosver okumak isteyen her türlü okur.ben bıraktıgın gibiyim ya bi gıdım ilerleme yok sen nasılsın

aaah nerdee:) gidrsem buraya yazmadan gitmem merak etme:) benden kurtuldugunuza sevinirsiniz:)bu aralar yine haber bekliyorum yine bi kac yerden dua etmeyi unutma bana:)

senide bıktırdım dimi:) ya tamam özüy dilerim.. siz nasılsınız bakim rahat bırakıyosundur inş cocugu

senide bıktırdım dimi:) ya tamam özüy dilerim.. siz nasılsınız bakim rahat bırakıyosundur inş cocugu

brakyrm gerçi fzla rahat bırakmamk lazm da trip atmyrum en azından...zaten aşkla falan çok uğraşasım yok şöyle milyoner olmanın yolunu bulsamda sck biyerlere gdp denz kum güneş yapmanın yolunu bulmanın peşindeym ouf !ne cümle kurdum be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…