Doğuma Hazırlık Ben nasıl normal doğurucam :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yok zaten bu korkuya ragmen normal dogum diyorum....
Cok mecburiyet olmazsa aklimdan bile gecmiyor sezeryan...
pit diye geliyor ama iste sancisiz dogurabilen de var :KK70:
bende onlardan olsam noluurr :KK70:
ruyalarimi anlatsam....:) bebisi bir kosede dogurup gayet normal bir sekilde sonra el ele tutusup yurumeye devam ediyoruz :KK70:
ayy hadi inşallah bi köşede pı diye doğuruver o zaman :KK53:
ben de hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren normal doğum olucak sağlığımızda bi problem yoksa, keyfi sezeryan istemiyorum hatta canımın acısından yalvarsam da müsade etmeyin sezeryana dedim hep, suni sancıyı yiyince eşime yalvardım beni sezeryana alsınlar olmazsa burdan kaçır götür sezeryanla alsınlar hemen bebeğimizi diye :KK70::KK70:

ayy hadi inşallah bi köşede pı diye doğuruver o zaman :KK53:
ben de hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren normal doğum olucak sağlığımızda bi problem yoksa, keyfi sezeryan istemiyorum hatta canımın acısından yalvarsam da müsade etmeyin sezeryana dedim hep, suni sancıyı yiyince eşime yalvardım beni sezeryana alsınlar olmazsa burdan kaçır götür sezeryanla alsınlar hemen bebeğimizi diye :KK70::KK70:
:D:D:D:KK17:

kız korkmaaaaa :KK19:
pıt diye gelicek bak rüyalarında da malum olmuş :KK36:

bana normal doğum yapıcaksın dediğinde eşimde bende inanmadık :) herkes sezeryan yapıyo çünkü :KK76:

ben erken doğum yapan bi an suyu gelen hop diye kendini doğumhanede bulan bi anneyim .:KK54:

normal doğum sancı anında zor her doğum bir olmaz illa zor oluyo ama doğumdan sonra kuş gibisin doğum sancısı şiddetli bi karın ağrısı doğum masasına gelince de o yol iz buluyo rabbin yardımıyla doğurunca azcık bağır çağır oluyo ama doğumdan sonra herşey bitiyo ne ağrı ne bişi kuş gibi oluyo insan pek rahatlıyosun.Hoppa

ben öle bi doğum yaşadım korkmadım yine olsa yine normal doğum yaparım rabbim nasip ederse tabi :KK68:

naptın doğum yaptınmı o_O
Yok bugün saat 3 de doktora bebeğin suyuna bakmaya gidicez eşimle eğer gıda zehirlenmesinden dolayı çok azalma yoksa normali beklicez ama suda azalma varsa doktor olabildiğince çabuk sezeryana alıcam dedi

Kesinlikle kendini korkutma Allah kolaylığını verıyor...
Ben 9 ay her gün doğumumu düşünüp kendimi boşu boşuna sıkmışım..
Doğum haftamda doktorum çatın dar normal doğum yapamayabilirsin dedi bende bi cesaret hemen doktorumu değiştip ertesi gün doğuma girdim ve normal doğum yaptım..
Kişiye göre değişsede denemeye deger baktın olmuyor sezaryan olursun.
Doğum sonrası normal doğumun avantajı çok oluyor es geçme derim.

Kesinlikle kendini korkutma Allah kolaylığını verıyor...
Ben 9 ay her gün doğumumu düşünüp kendimi boşu boşuna sıkmışım..
Doğum haftamda doktorum çatın dar normal doğum yapamayabilirsin dedi bende bi cesaret hemen doktorumu değiştip ertesi gün doğuma girdim ve normal doğum yaptım..
Kişiye göre değişsede denemeye deger baktın olmuyor sezaryan olursun.
Doğum sonrası normal doğumun avantajı çok oluyor es geçme derim.
Bende normal doğumdan yanayım aslında , sadece korkuyorum ama şuan sezeryan olma ihtimalim var fakat kesinlikle keyfi değil asla öyle birşey yapmam Zaten :KK20: bir kaç gün önce etten zehirlendim sürekli kusma ve ishalden bebeğin suyunda aZalma olmuş doktorda bi kaç güne normal haline dönmeZse sezeryana alıcam seni dedi:KK61: oysaki sezeryan bile olsa bebeğimin gününü tamamlamasını istiyordum daha 2 haftası var ama şimdiden sezeryan olma ihtimalim çıktı buda bebeğimde gelişim sorunu yaparmı diye korkuyorum, bu benim ilk gebeliğim ve herşey çok tedirgin eder oldu:KK64:

Bende normal doğumdan yanayım aslında , sadece korkuyorum ama şuan sezeryan olma ihtimalim var fakat kesinlikle keyfi değil asla öyle birşey yapmam Zaten :KK20: bir kaç gün önce etten zehirlendim sürekli kusma ve ishalden bebeğin suyunda aZalma olmuş doktorda bi kaç güne normal haline dönmeZse sezeryana alıcam seni dedi:KK61: oysaki sezeryan bile olsa bebeğimin gününü tamamlamasını istiyordum daha 2 haftası var ama şimdiden sezeryan olma ihtimalim çıktı buda bebeğimde gelişim sorunu yaparmı diye korkuyorum, bu benim ilk gebeliğim ve herşey çok tedirgin eder oldu:KK64:

Canım ya hiç öyle düşünme.. Allah'tan hayırlısını dile...
Bebeğin de yine de doldurmuş sağlıklı günlerini.. Doğsa da bir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle..
Göbüşünde susuz kalıp daha çok sıkıntı olacağına annesinin kollarında güvende olsun....
Her şey nasip gerçekten..
Ben de normal doğum istiyordum deli gibi.. İlk gebe olduğumu anladığımdan beri..
Çok aşırı istedim diye olmadı sanırım... Doktorum bana çatın dar bebek iri zorlar normal doğum dedi.. Sezaryen günü almıştık pazartesiye..
Benim pazarsabahı nişanım geldi o kadar mutlu olmuştum ki dedim Allah'ım normal olacak beklicem dedim.. Öğleden sonra çok sıklaştı sancılarım ve 4 dk da bire inince akşam 11 civarıydı uça uça hastaneye gittik ama ne bir açılma ne bebekte aşağıya inme hiçbişi yoktu sancılarım ara vermez hale geldi çok kötü oldum dedim doktorumu çağırın geldi gece 01:10 da doğdu bebeğim sezaryenle..
Doktorumla sohbet ettik o sırada... Baktı dedi ki rahmin çok incelmiş çok sancı çekmişsin ama bebiş kanala girememiş rahminde perde varmış dedi.. Ne kadar beklesen de doğmazmış dedi.. Perde olmasaymış bu kadar sancıya iki tane doğururmuşsun dedi.. O kadar üzüldüm ki o zaman kadar bilemedik perde olduğunu...
Artık normal doğum şansım yok benim perdeden dolayı..
Rabbim sağsalim kavuşmak nasip etsin bebeğine inşallah...
Önemli olan onu sağsalim kucağında görmek kokusunu içine çekmek...
Serzaryende de doğar doğmaz görüyorsun ilk çığlığını sen duyuyorsun sımsıcacık yüzünü yüzünde hissediyorsun.. Tarifsiz bir duygu...
Çok uzun oldu kusuruma bakma lütfen..
Allah'a emanet ol..

Keyfi sezaryan olacagını düşünmedim cnm.çok geçmiş olsun bu arada.
sezaryanda zaten erken alıyorlar bebeği ayrıca doğduktan sonra bir sağlık sorunu olmazsa çabuk gelişiyorlar korkma hiç..hakkında hayırlısı olsun.

Canım ya hiç öyle düşünme.. Allah'tan hayırlısını dile...
Bebeğin de yine de doldurmuş sağlıklı günlerini.. Doğsa da bir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle..
Göbüşünde susuz kalıp daha çok sıkıntı olacağına annesinin kollarında güvende olsun....
Her şey nasip gerçekten..
Ben de normal doğum istiyordum deli gibi.. İlk gebe olduğumu anladığımdan beri..
Çok aşırı istedim diye olmadı sanırım... Doktorum bana çatın dar bebek iri zorlar normal doğum dedi.. Sezaryen günü almıştık pazartesiye..
Benim pazarsabahı nişanım geldi o kadar mutlu olmuştum ki dedim Allah'ım normal olacak beklicem dedim.. Öğleden sonra çok sıklaştı sancılarım ve 4 dk da bire inince akşam 11 civarıydı uça uça hastaneye gittik ama ne bir açılma ne bebekte aşağıya inme hiçbişi yoktu sancılarım ara vermez hale geldi çok kötü oldum dedim doktorumu çağırın geldi gece 01:10 da doğdu bebeğim sezaryenle..
Doktorumla sohbet ettik o sırada... Baktı dedi ki rahmin çok incelmiş çok sancı çekmişsin ama bebiş kanala girememiş rahminde perde varmış dedi.. Ne kadar beklesen de doğmazmış dedi.. Perde olmasaymış bu kadar sancıya iki tane doğururmuşsun dedi.. O kadar üzüldüm ki o zaman kadar bilemedik perde olduğunu...
Artık normal doğum şansım yok benim perdeden dolayı..
Rabbim sağsalim kavuşmak nasip etsin bebeğine inşallah...
Önemli olan onu sağsalim kucağında görmek kokusunu içine çekmek...
Serzaryende de doğar doğmaz görüyorsun ilk çığlığını sen duyuyorsun sımsıcacık yüzünü yüzünde hissediyorsun.. Tarifsiz bir duygu...
Çok uzun oldu kusuruma bakma lütfen..
Allah'a emanet ol..
Canım benim çok çok geçmiş olsun , sağ sağlim kavuşmuşun bebişine inşallah bende hayırlısıyla kavuşurum Hoppa

Kızlar merhaba, bende hala eşimle ilişki yaşarken acı ve yanma var yanmanın sebebi çok sık enfeksiyon ama acını sebebi girişin darlığı doktor zamana bırakmam gerektiğini tavsiye etmişti ancak şuan hamileyim ve doğumuma sayılı günler kaldı ve ben hep şunu düşünüyorum eşimle ilişkide bile canım bukadar yanarken o bölgeden yaklaşık 3 kiloluk koca bir bebiş çıkacak nasıl dayanacağım buna ? Lütfen normal doğum tecrübesi olan yada bu konuda bilgi sahibi olan hanımlar tavsiyede bulunun:cry:
aynı durumdayız.. bende düşünüyorum kara kara.. dün siinirim bozuldu oturup ağladım :(

Doğum yaptnz mi merak ettm
Yaptım canım ama gebelik zehirlenmesi yaşadığım için doktorum illa normal desede mecbur kalıp 38+0 da sezeryana aldı beni çünkü bu gebelik zehirlenmesi Allah korusun anneyi ve bebeği ölüme kadar götürebilirmiş

Yaptım canım ama gebelik zehirlenmesi yaşadığım için doktorum illa normal desede mecbur kalıp 38+0 da sezeryana aldı beni çünkü bu gebelik zehirlenmesi Allah korusun anneyi ve bebeği ölüme kadar götürebilirmiş
Olsn Canm hangisi bizim için iyiyse onu seçmek. Zorundayız hayırlı olsun bakalm biz nasl yapcaz

Back
X