O zamanlar biz saftık yiyorduk ama şimdiki nesil yutmuyor malesefAnnem bana leylekler getirdi derdi
Az önce babasıyla aynısını söyledik ya tamamda allah beni oraya nasıl koydu diyor gelde çık işin içindenDini icerikten sayilmasin:))
Annem bize Allah sizi yaratti diye anlatirdi :) allah sizi yaratmis karnima koymus sonra hastaneye gittik kucagima verdiler derdi :) ablamla birlikte kucuklugumuzde kafamizi yoran bir seydi
allah karnina koyana kadar nerdeydik deyince de cennette oyun bahcelerindeydiniz derdi nasil mutlu olurduk
Az önce babasıyla aynısını söyledik ya tamamda allah beni oraya nasıl koydu diyor gelde çık işin içinden
Tesekkur ederimAnnem bize masal anlatirken bazen oaygamber kissalarini da anlatirdi. Hz. Adem'in kissasini anlatabilirsiniz. Guvenilir bir çocuk kaynagindan.
Benim sıpa biraz inatçı diyoruz allah koydu diye ama ayrıntılı anlat diyor aynı şeyleri söyledik sizinle bakalım bu işin sonu nereye çıkıcak"Babanla ben birbirimizi çok sevdik, çok mutlu olduk.
Allaha dua ettik, bebek istedik daha mutlu olmak için, o da seni benim karnıma koydu, büyüttü, sonra hastanede karnımdan çıktın, evimize geldin"
Allah nasıl koydu oraya dersee.. Allah büyük,O çok güçlü deyin
Olur mu ki bu şekilde?
"Babanla ben birbirimizi çok sevdik, çok mutlu olduk.
Allaha dua ettik, bebek istedik daha mutlu olmak için, o da seni benim karnıma koydu, büyüttü, sonra hastanede karnımdan çıktın, evimize geldin"
Allah nasıl koydu oraya dersee.. Allah büyük,O çok güçlü deyin
Olur mu ki bu şekilde?
Benim sıpa biraz inatçı diyoruz allah koydu diye ama ayrıntılı anlat diyor aynı şeyleri söyledik sizinle bakalım bu işin sonu nereye çıkıcak
Daha önce belgesellerden gördü doğumun nasıl olduğunu o konu hakkında bilgisi var ama işte mevzu nasıl oldumaslinda cinsel kimligini kesfettigi bi yas..5 yas.
oyuzden de kadin erkek iliskilerine meraki artti belkide.
bi cizgifilm var aslinda ama dogumun nasil oldugunu da gosteriyor,dilerseniz ozelden link atayim bi bakin.
Daha önce belgesellerden gördü doğumun nasıl olduğunu o konu hakkında bilgisi var ama işte mevzu nasıl oldum
Annemle babam birbirini cok sevmis, birbirini cok sevdikleri icin de ben olmusum oyle biliyorum ben
isim ne yazsaniz çizgi filminbu cizgifilmde usulunce nasil oldugunu gosteriyor ama yukleyemiyorum bi turlu.
cizgifilm yabanci,youtube yuklemeyi kabul etmiyor,yoksa gonderirdim.
burda cocuklara bununla acikliyorlar nasil oldum surecini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?