Belli. Telefonla oynadi diye bosanma olmaz. Bak benim de telefon elimde esimin beni bosamasi gerekir bu durumda. Her konuya bosan yazmak marifet degil.
Konu sahibi arkadasim kuserek bir yere varamazsiniz, kavga da buna dahil. Bosanilacak bir mevzu degil bana gore. Ben gozu kara biriyim bosanmaya karsi falan da degilim ama her konuda bosanilsa hicbirimiz evli kalmazdik. Fedakarlik yapmak sizi degerli yapmaz. Konusarak asilabilecek seyler.
İşte bu nankörlük olur malesef.cünkü yaptgnz gercekten fedakarlık...bazen ailem ya ne kadar cok esinin sözünü dinliosun korkuyomusn tarzı konussada hayır o burda yalnız ve benm için geldi onun yerine kendinizi koyun diyorum.bizimkiler hergün birlikte olmak istio mesela esimde tabiki hergün görüşmek zorunda degl.annemlere bir bahane bulup gitmiorum mesela ..aynı bir önceki görev yerimizde ki gibi alıskanlıklarmızı sürdürüyoruz buraya geldi diye devamlı benm ailemle olmak zorunda degl adamİnan ne eşim ne ailesi bana karşı bu konu için değer vermiyor.
Bana da gına böyle bilmediği insanlar hakkında ileri geri fikir yürütenlerden gelmiştir ne ilginç.Maşallah müneccim falan mısınız insanların hayatı hakkında bu kadar kesin yargılarda bulunduğunuza göre.Size zahmet ilerde kaç çocuğum olur onu da tahmin edin bari20 yasinda, sevgilisi olmayan, evlilik yapmamis insanlarin bosan yazmasindan gina geldi bana.
Neden eksiliyorsunuz anlamadimHayır.
Yorum yaparken onlardan icazet almayı unutmuşum sanırım ondandır belkiNeden eksiliyorsunuz anlamadim
Bare ozur diliyormus çözüm bulursan bana de olur muSeverek evlendim eşimle onun memleketine tayin istedim geldim yerleştim. Ben kendimden ödün verdikçe kıymetim azaldi. Elinde bı telefon bırakmıyor sürekli biseyler okuyor biseyler izliyor. Bırak telefonu hadi biseyler yapalım desem seninde elinde telefon vardı canın sıkıldı banada bırak diyorsun diye saçma sapan konuşuyor. Asla haksız değil hep haklı inanın kavga etsek bile hep o hakli. O yüzden kavga etmek bile istemiyorum. Küssem bı gönlümü alma yok uzatma ya özür diledik ya. Ben yapayanliz kaldım burada.
Siz yanlış yapıyorsunuz. Ödün vermek, fazla ilgi alaka sevgi göstermek, onu hayatının merkezine koymak çok yanlış. Tabiki değeriniz azalırBen de kendimden cok ödün veren bir tipim o yüzden bir süre sonra degerim azaliyor iliskilerde ben mi yanlis yapiyorum o insanlar mi yanlis bilmiyorum. Konunu takipteyimm
Sende ona de. Böyle babalık ne kolay valla hayat sana güzel deBenim bi çocuğum var hem işe gidiyorum hem onunla ilgileniyorum. Ama yaranamadım eşime. Ben iki dakika elime alsam telefonu böyle analık ne kolay diyor. Benimde dertleşmeye ihtiyacım var ama konuşmuyor bile.
ne kadar kolay boşan diyebiliyorsunuzBöyle biriyle ömür geçer mi geçmez.Yapılması gereken bir şey var biliyorsunuz siz onu.Maddi bagimsizliginiz var mı ?
Sürekli kendini haklı gören muhakeme yeteneği kıt kafasını telefondan kaldırmayan evliyken kendini yanlız hissetiren gönlümü umursamayan oturup 2 kelam edemediğim bir adama eş demek benim için boşanma sebebidir.Bende boyle bir adamla evli kalmak için sebep göremiyorum.Demiyorum yazıyorum bu arada.ne kadar kolay boşan diyebiliyorsunuz
ortada ne var ki boşanacak?
aynen yazıyorsunuz çok fark etti alkışlıyorumSürekli kendini haklı gören muhakeme yeteneği kıt kafasını telefondan kaldırmayan evliyken kendini yanlız hissetiren gönlümü umursamayan oturup 2 kelam edemediğim bir adama eş demek benim için boşanma sebebidir.Bende boyle bir adamla evli kalmak için sebep göremiyorum.Demiyorum yazıyorum bu arada.
Kişi bunu tercih etmek isterse eder ki terapi almayı reddeden bir sürü insana da rastladım ben.Akil vermek degil de yorum yapmak gayet kolay haklisiniz.Ben fikrimi belirtince konu sahibi adina bosanma davasi acilmiyor direkt zaten.Boşanmak icin illa aldatilma ya da siddete gerek yoktur benim icin.Evliligin devamı taraflardan birini mutsuz ediyorsa benim fikrimce gayet bosanilabilir.Yorum yazma sebebim sizin alkışlamanız ya da tasdiklemeniz olmadigi icin bu eyleminiz maalesef umrumda değil.aynen yazıyorsunuz çok fark etti alkışlıyorum
telefondan kafasını kaldırmıyor diye boşanılmaz bu mantıkla kimse evli kalmaz zaten
evlilik terapistleri psikologlar veya benzeri şeyler ne güne duruyor
bu evlilikte şiddet, hakaret küfür, saygısızlık, yalan, aldatma, hangisi var?
iletişimsizlik ve ilgisizlik çözülemeyecek şeyler değildir aksine terapist yardımıyla düzelebilecek davranışlardır
evliliğe heyecan katmayı, sorumluluk almayı, empati kurmayı önerirler, sizin gibi boşanmayı değil
ne kadar kolay insanlara boşan diye akıl vermek dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?