Ben nasıl yapacam bu adamla..

zehsdk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2020
54
21
3
Severek evlendim eşimle onun memleketine tayin istedim geldim yerleştim. Ben kendimden ödün verdikçe kıymetim azaldi. Elinde bı telefon bırakmıyor sürekli biseyler okuyor biseyler izliyor. Bırak telefonu hadi biseyler yapalım desem seninde elinde telefon vardı canın sıkıldı banada bırak diyorsun diye saçma sapan konuşuyor. Asla haksız değil hep haklı inanın kavga etsek bile hep o hakli. O yüzden kavga etmek bile istemiyorum. Küssem bı gönlümü alma yok uzatma ya özür diledik ya. Ben yapayanliz kaldım burada.

Telefonla oynayan eş sorunu cağımızın hastalığı oldu resmen . Benimde eşim bazen dalar gider telefona hiç ilgilenmem yokmuş gibi davranırım kendi yanıma gelir. Eğer sorun devam ederse karantina bitene dek sabredin sonra ikinizin yapabileceği aktivitelere yoneltin eşinizi. Çevre edinmeniz zaman alacaktır bu arada . Telefonla oynuyor diye boşanma olmaz .

Bu erkek tipi sandıgınızdan da yaygın, sadece tahammül eden kadınlar bi de etmemeyi seçenler var. Hiç kimseyi düzeltme gücümüz yok, ancak kendimizi degistirebiliriz. Siz söyleyin ne yapmayı seçiyosunuz bu adamla? Fedakarlık karsılıklı olur eger tek taraflıysa bunun ismi 'kendini kurban etmek'tir

Bana kalırsa yapmanız gerekrn üstüne çok düşmeyin sizi çok iyi anlıyorum siz onun için çok fedakarlık etmişsiniz onun yanına yerleşmişsiniz bu yüzden beklentileriniz hep bu yönde haksızda sayılmazsınız ama erkekler bu konuda nankör ata erkil düşünce işte boşverin baksın telefonuna kendi haline bırakın bir zaman sonra sıkılır siz üsteledikçe gıcıklıgına size vakit harcamaz uzatır kendi istegiyle size gelsin hem siz hem eşiniz mutlu olucaktr bu durumda zorlamamaya çalışın derim

Asla ilgilenmeyin sizde hep telefondan bşyler okuyun bşylere bakın anlayacaktır hatasını .yani onun yaptığını yaparak dikkat çekebilirsiniz ancak .

Severek evlendim eşimle onun memleketine tayin istedim geldim yerleştim. Ben kendimden ödün verdikçe kıymetim azaldi. Elinde bı telefon bırakmıyor sürekli biseyler okuyor biseyler izliyor. Bırak telefonu hadi biseyler yapalım desem seninde elinde telefon vardı canın sıkıldı banada bırak diyorsun diye saçma sapan konuşuyor. Asla haksız değil hep haklı inanın kavga etsek bile hep o hakli. O yüzden kavga etmek bile istemiyorum. Küssem bı gönlümü alma yok uzatma ya özür diledik ya. Ben yapayanliz kaldım burada.
Ah bu erkekler neden kıymet bilmezler kii.. Kendini yalnız hissetme herşeyden önce kadınsın ya sen kadın.Bırak o kaybeder ulan benı kaybeden o olur ben neden üzülüyorum ki diyceksin dimdik Sorumsuz ilgisiz mi girmiyceksin dibine İlgi gösterme az bi soğul yap bak nasıl götü tutuşuyor.Baktın olmuyor adam olmıycak boşanırsın.Ama yeterki asla kendini değersiz ve çaresiz hissetme.Boşanmaman o şekilde yaşamandan inan bana çok daha kötü

Benmde eşim benim için benm memleketime yerleşti hatta kendi ailesi karsı cıkmasına ragmen...acıkcası onun bu fedakarlıgını bosa cıkamamaya calısıyorum cünkü yaptıgı gercekten büyük bir fedakarlık cünkü önceki görev yerinde cok mutluydu cevresi genişti....bende burda hep onun için herzmankinden fazla deger veriyorum aksi olması nankörlük olurdu

Arkadaşlar su her konuya iyice tartmadan bosan yazmaktan vaz mı geçseniz? Adam telefonla oyun oynuyor bu yaygın bi durum hele su karantina döneminde. Çözülmeyecek sonsuza dek gidecek bir sorunmuş gibi konu sahibini doldurmayın. Her sorunda bosanacaksak neden evleniyoruz ? Bosanmaninda belli çizgileri olmalı . Telefonda kötü bisey yapmadığı sürece üstesinden gelinebilir zamanla

Ah bu erkekler neden kıymet bilmezler kii.. Kendini yalnız hissetme herşeyden önce kadınsın ya sen kadın.Bırak o kaybeder ulan benı kaybeden o olur ben neden üzülüyorum ki diyceksin dimdik Sorumsuz ilgisiz mi girmiyceksin dibine İlgi gösterme az bi soğul yap bak nasıl götü tutuşuyor.Baktın olmuyor adam olmıycak boşanırsın.Ama yeterki asla kendini değersiz ve çaresiz hissetme.Boşanmaman o şekilde yaşamandan inan bana çok daha kötü
Benim bi çocuğum var hem işe gidiyorum hem onunla ilgileniyorum. Ama yaranamadım eşime. Ben iki dakika elime alsam telefonu böyle analık ne kolay diyor. Benimde dertleşmeye ihtiyacım var ama konuşmuyor bile.

Belli. Telefonla oynadi diye bosanma olmaz. Bak benim de telefon elimde esimin beni bosamasi gerekir bu durumda. Her konuya bosan yazmak marifet degil.

Konu sahibi arkadasim kuserek bir yere varamazsiniz, kavga da buna dahil. Bosanilacak bir mevzu degil bana gore. Ben gozu kara biriyim bosanmaya karsi falan da degilim ama her konuda bosanilsa hicbirimiz evli kalmazdik. Fedakarlik yapmak sizi degerli yapmaz. Konusarak asilabilecek seyler.

Benmde eşim benim için benm memleketime yerleşti hatta kendi ailesi karsı cıkmasına ragmen...acıkcası onun bu fedakarlıgını bosa cıkamamaya calısıyorum cünkü yaptıgı gercekten büyük bir fedakarlık cünkü önceki görev yerinde cok mutluydu cevresi genişti....bende burda hep onun için herzmankinden fazla deger veriyorum aksi olması nankörlük olurdu
İnan ne eşim ne ailesi bana karşı bu konu için değer vermiyor.

Belli. Telefonla oynadi diye bosanma olmaz. Bak benim de telefon elimde esimin beni bosamasi gerekir bu durumda. Her konuya bosan yazmak marifet degil.

Konu sahibi arkadasim kuserek bir yere varamazsiniz, kavga da buna dahil. Bosanilacak bir mevzu degil bana gore. Ben gozu kara biriyim bosanmaya karsi falan da degilim ama her konuda bosanilsa hicbirimiz evli kalmazdik. Fedakarlik yapmak sizi degerli yapmaz. Konusarak asilabilecek seyler.
Düzelmedi. Hep savunuyor kendini asla suçlu değil hep haklı. Bende boşanmak için yazmadım sadece fikir almak dertleşmek istedim.

Benim bi çocuğum var hem işe gidiyorum hem onunla ilgileniyorum. Ama yaranamadım eşime. Ben iki dakika elime alsam telefonu böyle analık ne kolay diyor. Benimde dertleşmeye ihtiyacım var ama konuşmuyor bile.
Bunu yapmaya hakları yok işte Çevremde o kadar kadın var ki sorunlarını içine atan yıllarca içine attılar en sonunda parçalansalar bile öyle yaşayamıycaklaronı anladılar.Ne bilim ilgisizlik aldatılmak huzurduzluk mutsuzluk bunlar iyi hoş şeyler değil ki.. Hepsi en sonunda kendi hayat çizgilerini belirlediler ve şuan çoğu mutlu.Elbette boşanın demiyorm bu çok zor olsa gerek.Biraz çabalayın konuşmaya çalısın ona düşüncelerinizi anlatın sizi anlayıp anlamadıgını zamanla göstericektir zaten sonrada kararınızı verirsniz

Düzelmedi. Hep savunuyor kendini asla suçlu değil hep haklı. Bende boşanmak için yazmadım sadece fikir almak dertleşmek istedim.

Suclayarak konusmamayi deneyin. Suclarsaniz savunmaya gecer. Sizin bosanmak icin yazmadiginizi gorebiliyorum ama her konuya 20 yasinda, sevgilisi olmayan, evlilik yapmamis insanlarin bosan yazmasindan gina geldi bana.

Back
X