özgüvenimi de yedim bacımBi insan bu kadar mı özgüvensiz olur ne kadar kendini ezdin öyle ne var çalışamıycak çalış internetten twden moda programlarını falan takip et çok kısaysa saçın çıt çıt taktır düzenli beslen spora gidemiyosan evde hareket yap
özgüvenimi de yedim bacım
Kayınvalide adayına sunmuşsundur o yemiştir tatlım.özgüvenimi de yedim bacım
özgüvenimi de yedim bacım
göbekte yerleşmiş kilolar .:) Allah iyi etsin e mi?
Güldürdün :)
Vücut orantın nasıl peki?
Kilo dağılımın bir bölgede mi mesela?
Ne çok takmışsın yahu!
Aman tarz dediğin yırtık jean, eksik kumaş bluz bir stiletto
Yemişim tarzını
Senin şu yorumlarınKayınvalide adayına sunmuşsundur oda yemiştir tatlım.
göbekte yerleşmiş kilolar .
Göbek eriten egzersizlere her gün yarım saat ayırsan faydası olabilir.
Evet koca kalçama bakmadan bu öneriyi yapıyorum sana.
+1Bi insan bu kadar mı özgüvensiz olur ne kadar kendini ezdin öyle ne var çalışamıycak çalış internetten twden moda programlarını falan takip et çok kısaysa saçın çıt çıt taktır düzenli beslen spora gidemiyosan evde hareket yap
şimdi konuyu sevgilime açtım yıne ne ısteyceksın kıyafetmı dedi sankı ondan ıstıyorum da . falan filan yuzume kapattı . bu arada zayıflamama taktı 1.5 yıldır şimdi de dedi ben kilolu bırıyle olmak istemıyorum . yuzume kapama dedim . ne ol ayrılır mısın sktr git dediTarzı olan insanlar bunu nasıl mı başarıyorlar? Aslında tarz sahibi olmak zeka ile alakalı boy kilo çirkinlik güzellik meselesi değil bunlar sadece popüler kültürün karın ağrısı
Sende böyle birisi ile evlilik planı mı yapıyorsun.şimdi konuyu sevgilime açtım yıne ne ısteyceksın kıyafetmı dedi sankı ondan ıstıyorum da . falan filan yuzume kapattı . bu arada zayıflamama taktı 1.5 yıldır şimdi de dedi ben kilolu bırıyle olmak istemıyorum . yuzume kapama dedim . ne ol ayrılır mısın sktr git dedi
Bi insan bu kadar mı özgüvensiz olur ne kadar kendini ezdin öyle ne var çalışamıycak çalış internetten twden moda programlarını falan takip et çok kısaysa saçın çıt çıt taktır düzenli beslen spora gidemiyosan evde hareket yap
Canım konu çıt çıt değil saçlarım uzamıyo bende kısa sevmiyorum dedi tavsiye söyledim kısa saçla erkek saçı tarzında ne kadar tarz olabilir jole mi sürsünÇıt çıtla tarz olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?