ben ne ara bu kadar değiştim

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
155 boyunda (zaten cücük gibi) 61 kiloyum . Hiçbir giydiğim yakışmıyor zaten bir tarzım yok olanlara da çok özeniyorum. Saç desen güzelim saclarımı gidip kestirdim kısacık erkek sacı gibi. Azcık uzadı 2 cm
Ha param pulumda yok şuan kıyafet alacak . Baştan aşağı değişmek istiyorum.
A dostlar sizden isteğim şu bana bi yardım eli uzatın bi akıl verin.
Saçlarımı uzatıcam önce küt sonrada uzun düz kesim . cilt bakım ürünleri önerisi istiyorum, nasıl tarz olunur bunu öğrenmek istiyorum ve ben bu kiloları nasıl vericem.Daha önce diyetisyene gittim hicbir hastalığımda yok diyete mani . Ama kilon iyi dedi tabi 58igecme dedi ama ben 61 oldum . Ben nasıl evde para kazanıcam avon falan denedim ama çevrem yok kar değil zaar ediyorum . Allah rızası için yardım .
Dışarıda çalısamam birde .

Bi insan bu kadar mı özgüvensiz olur ne kadar kendini ezdin öyle ne var çalışamıycak çalış internetten twden moda programlarını falan takip et çok kısaysa saçın çıt çıt taktır düzenli beslen spora gidemiyosan evde hareket yap

özgüvenimi de yedim bacım

göbekte yerleşmiş kilolar .

Pek buradaki kişilerin özel durumlarını takip etmem,bir sen bir de mandalina.. adlı üye hariç.daha önceki konuların aklımda yer etmiş, gerçeği görmek ve harekete geçmemek için adeta başını kuma gömer gibisin.senin köklü bir değişikliğe ihtiyacın var.
Bu sorununa gelince, evde esnek bantlarla esneme-germe hareketleri yapabilir,su şişeleriyle ağırlık çalışabilirsin ve belli günlerde de squat (çömelme ) hareketlerini yapabilirsin.bol bol su ve bitki çayları iç,içtiğin Türk kahvesinin telvesiyle maske yapabilirsin yüzüne.klasik parça kıyafetlerin olsun;onları fular,küpe ,kolye ,eldiven,çanta,kemer gibi günün trendleriyle şık bir görünüme kavuşabilirsin.kitap okuyup ufkunu açabilir ,kurslara katılıp Yen'i insanlar tanımaya deneyebilirsin de

Tarzı olan insanlar bunu nasıl mı başarıyorlar? Aslında tarz sahibi olmak zeka ile alakalı boy kilo çirkinlik güzellik meselesi değil bunlar sadece popüler kültürün karın ağrısı

Tarzı olan insanlar bunu nasıl mı başarıyorlar? Aslında tarz sahibi olmak zeka ile alakalı boy kilo çirkinlik güzellik meselesi değil bunlar sadece popüler kültürün karın ağrısı
şimdi konuyu sevgilime açtım yıne ne ısteyceksın kıyafetmı dedi sankı ondan ıstıyorum da . falan filan yuzume kapattı . bu arada zayıflamama taktı 1.5 yıldır şimdi de dedi ben kilolu bırıyle olmak istemıyorum . yuzume kapama dedim . ne ol ayrılır mısın sktr git dedi

ailen harçlık vermiyormu cnaım ?? kendi evinde çocuk baksan bu taz ilanlar versen by yönde iş arasan ? parasız güzellik bakım asla olmuyor !! ne yazıkki.

Neden evde para kazanmak istiyorsun ki bi işe girip çalışman hem metabolizman için iyi olur hem de sosyalleşmek sana iyi gelir canım

Sende böyle birisi ile evlilik planı mı yapıyorsun.

Çıt çıtla tarz olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…