• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne bahtsız kızım

Arkadasim bu kadar dert etme..bende 31 yasindayim..bulamadimda bulamadim..cok iyi anliyorum seni..benimde karsima cok kisi cikti ama gonlum birine isindi onlada olmadi..simdi tam evlilikten umudumu keamisken biriyle tanistim.belki yakisikli bi adam degil ama gonlu o kadar guzelkiiii..bunca yil rabbim beni bunun icin bekletmis diye dusunmuyor degilim :) dilerim oyle biri cikarki karsina bekledigine deger...ve bide ne kadar cok istersen olmaz..yani benim hayatimda hep oyle oldu..dusunme akisina birak..allah el et bi kapi acicaktirrr

28 yaşındayım hatırlayan vardır. Bi tanıdığımız aracı oldu biri ile görüşüordum çocuk uzman Çavuş ama telde görüşüyrduk yanıma gelecekti şubatta aramızda yaş farkı var diye beni istemedi üç yaş var diye belli yaşa gelince ne zormuş evlenmek ya kendinden küçük çıkıyor yada büyük çocukla sevgili gibi idik ama bir anda kestirip atması çok zoruma gtti bıktım artık hep olumsuz sonuçlanmasından sorun bende mi ya zaten 600 tl maaşla bi tel bile alamadım kendime ailemle aram kötü bide bu şanssızlıklar iiyice psikolojimi bozdu sözünün eri adam çıkmıyor kimi yaş farkı derkimi saç rengin der derde derr... bıktımmmm:mad::mad::mad:
Evet seni hatırladım canım, evdekilerle aran açık olduğu için bir an önce gitmek istediğini tahmin edebiliyorum. Fakat 3 yaşı sorun eden bir adamdan ne beklenir? "aramızdaki yaş farkından dolayı..." deyince gerçekten aklıma 10 15 yaş geldi. 3 nedir yahu? Maaşın az olabilir ama sonuçta işsiz değilsin en azından evde kalsan daha da gerilir ailenle aran. Bunu bahstsızlık değil de senin dünyadaki sınavın olarak değerlendir, en azından daha mutlu olursun

Evet seni hatırladım canım, evdekilerle aran açık olduğu için bir an önce gitmek istediğini tahmin edebiliyorum. Fakat 3 yaşı sorun eden bir adamdan ne beklenir? "aramızdaki yaş farkından dolayı..." deyince gerçekten aklıma 10 15 yaş geldi. 3 nedir yahu? Maaşın az olabilir ama sonuçta işsiz değilsin en azından evde kalsan daha da gerilir ailenle aran. Bunu bahstsızlık değil de senin dünyadaki sınavın olarak değerlendir, en azından daha mutlu olursun
aynen canım bu de benim imtihanım hayatımda biri olsa şefkatli bi adam çok mu şey istiyorum onca derdim arasında tutuncağım bi dal olsa idi derdimi dinlese. yaş konusu için bitirmesine çok üzüldüm hemde direk kestirip attı. kötü bi huyum olsa o yüzden istemese biz uyuşamayız dese hak verirdim ama bu konu için olunca içim çok acıdı:KK43::KK61::KK61::mad:

28 yaşındayım hatırlayan vardır. Bi tanıdığımız aracı oldu biri ile görüşüordum çocuk uzman Çavuş ama telde görüşüyrduk yanıma gelecekti şubatta aramızda yaş farkı var diye beni istemedi üç yaş var diye belli yaşa gelince ne zormuş evlenmek ya kendinden küçük çıkıyor yada büyük çocukla sevgili gibi idik ama bir anda kestirip atması çok zoruma gtti bıktım artık hep olumsuz sonuçlanmasından sorun bende mi ya zaten 600 tl maaşla bi tel bile alamadım kendime ailemle aram kötü bide bu şanssızlıklar iiyice psikolojimi bozdu sözünün eri adam çıkmıyor kimi yaş farkı derkimi saç rengin der derde derr... bıktımmmm:mad::mad::mad:
canım çocuk senden 3 yaş küçük mü?

aynen canım bu de benim imtihanım hayatımda biri olsa şefkatli bi adam çok mu şey istiyorum onca derdim arasında tutuncağım bi dal olsa idi derdimi dinlese. yaş konusu için bitirmesine çok üzüldüm hemde direk kestirip attı. kötü bi huyum olsa o yüzden istemese biz uyuşamayız dese hak verirdim ama bu konu için olunca içim çok acıdı:KK43::KK61::KK61::mad:
Için neden acıyor, ondan küçük olman senin suçunmu? 30 yaşındaymış kendisi kusura bakmasın da 18lik kız mı bekliyor? Bak sana kuzenimden örnek veriyim, erkek 28 yaşında elinde mesleği var aylık 2500 gibi bi maaş alıyo ama o maaş 1günde yeniyor, içki kumar vs... aynı yaştasınız ama sen sorumluluğunun farkındasın, birşeyleri düzeltmek istiyorsun. Ne alaka diyceksin ama bir de bu açıdan bak. Annem de 30 yaşında evlenmiş 31 yaşında beni kucağına almış. Ve annem hep "iyiki geç evlenmişim değdi" der

Haa o mu senden 3 yaş küçük. Ee fazla değilmişki annem de babamdan 4 yaş büyük. Dini açıdan da caiz. Yaşını yeni öğrenmiyor ya o zaman hic gorusmeyip umut versemeymis. Erkeklerden nefret ediyorum

Ben saç rengine takıldım. Gerçekten saçının rengi için mi olmadı? Ne renk ki saçın yeşil falan mı?

3 yaş çok büyük bir fark değil.hayırlısı değilmiş diye bakmak lazım.ben de senden daha büyüğüm ve bekarım.sonra çok üzülmektense,şimdi üzülmeyi tercih ediyorum;üzme kendini ve stres yapma.kıymetini bilen birisi mutlaka çıkar.niyet et,iste Allah kullarını görür canım

Ama canım sen de pek bir evliliğe hevesli imajı çiziyorsun bu seni çoooooK yaralar ÇOK. Yaşın fazla değil onun bile altında kalmışsın, karşına her kim ama her kim çıksa 1-0 mağlup çıkmışsın yola.... Böyle davranan kadını en niteliksiz erkek bile istemez. Belki bu güne kadar olmadığı hayrınızadır önce akıllı bir kadın olmayı, erkeklerle nasıl iletişim kuracağınızı öğrenin yoksa evlenince de ciddi sorunlar yaşarsınız. Giden gitsin siz önce kendi kendinize değer verin değer. Ne demek yani başkalarının sözleriyle yaşayan başkalarının sözleriyle evlenmek isteyen yarım akıllı kadın halleri...Bakın ben sizin geçmiş konularınız okumadım sizi tanımıyorum şurada çizidiğiniz imajı söyliyeyim : evde kalmış Kezban. (Burada adı kezban olanlar lütfen kırılmasın bu isim çok kullanılıyor diye yazdım). Ben sizin bu kadın tipini asla hak ettiğinizi düşünmüyorum ama kendi kendinizi düşürdüğünüz durum bu yani. Bu tipten çıkıpta akıllı, erkeklerle nasıl iletişim kuracağını bilen, elalemin sözüyle hareket etmeyen, kendi aklı kendine yeten, 28 yaşında gencecik, ayakları üsütünde durabilen bakımlı bir kız olmak SİZİN ELİNİZDE.

Değişmek isterseniz, Kolay gelsin.

Allah yardimcin olsun. Cok cok az para. Yani en az asgari ücret veriliyor diye biliyorum. Neden bu kadar az veriyorlar? Sikayet edemiyor musunuz?
canım bu ıs kursunun parası ,, ıs ogrenıyorsun ve sana para verıyolar ısı ogrendıgın ıcın .. bayan zaten aılesıyle yasıyor ne masrafı olacak kı ... 600 tl ay gecındırmek gecıcı bır durum bır ay gıbı kısa surelı ...:KK51: kımı kac cocugu ıle asgarı ucretle gecınıyor canım sukret yanı ama herseyın mutsuzluk @Bilgece sana nıye alıntıladım anlamadım kı :KK60:

canım bu ıs kursunun parası ,, ıs ogrenıyorsun ve sana para verıyolar ısı ogrendıgın ıcın .. bayan zaten aılesıyle yasıyor ne masrafı olacak kı ... 600 tl ay gecındırmek gecıcı bır durum bır ay gıbı kısa surelı ...:KK51: kımı kac cocugu ıle asgarı ucretle gecınıyor canım sukret yanı ama herseyın mutsuzluk @Bilgece sana nıye alıntıladım anlamadım kı :KK60:

Açıklama için teşekkrlr. Ha hem kursa gidiyor hem de para mı kazanılıyor? Vay ne çok iyiymiş o zaman :)

28 yaş çok geç değil.. bunu benimseyin öncelikle. birçok farklı alternatif çıkacaktır karşınıza ama bir kişi o aradığınız olacaktır..bu da değilmiş demekki

klasik gelebilir ama, her seyin hayirlisini iste.. Allah nasip ederse zaten evleneceksin.. o vakte kadar da bekarligini neden zehir ediyorsun? her donemin kendince farkli guzellikleri var.. an'ı yasa.. karamsarligi birak..
ben 23umde evlendim, 24umde bosandim, simdi 25inde, bir bosanmis bayanim : ) herkesin kendine gore yani skntisi.. evlendigimde gipta eden cok olmustu ama isler oyle degildi hic..
evlilik her zaman muthis olmuyor, o yuzden cokca dua et..

Ama bazen ewdeki hesap carsiya uymuyor.kadinsin sonucta mutlu edilmek istiyorsun demissin ama ewlenecegin insanin seni mutlu edeceginden kadinlik gururunu oksayabileceginden emin olamazsin.mesela ben kadinligimi unuttum daha bu yasta.esim is kolik ve benimle alakasi yok hicbir konuda.giyimim kusamim yemem icmem cok iyi ewim esyalarim cok iyi ama esimle konusamiyorum dertlesemiyorum kaliteli vakit geciremiyorum beni kadinmisim gibi degilde anne ve ewi derleyip duzenleyen biri gibi goruyor.ve ben mutsuzum ewliyken bekar ve yanliz gibiyim bu senin oldugun durumdan daha zor.ama ins allah gonlune gore birini cikarir karsina

üzüldüm :KK43::KK43::KK43:
inşallah hayırlısıyla düzelir HoppaHoppaHoppa

klasik gelebilir ama, her seyin hayirlisini iste.. Allah nasip ederse zaten evleneceksin.. o vakte kadar da bekarligini neden zehir ediyorsun? her donemin kendince farkli guzellikleri var.. an'ı yasa.. karamsarligi birak..
ben 23umde evlendim, 24umde bosandim, simdi 25inde, bir bosanmis bayanim : ) herkesin kendine gore yani skntisi.. evlendigimde gipta eden cok olmustu ama isler oyle degildi hic..
evlilik her zaman muthis olmuyor, o yuzden cokca dua et..

:KK9:

Back
X