• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne çok hata yapmışım meğer ...

Merhabalar daha önceki yazılarımda başıma gelen olayları yazmıştım. Onun bana ulaşamaması için bütün yolları kapattım; facemi dondurdum, hattımı engelledim ortak arkadaşlarımız zaten onun yüzüne bakmıyor yaptıklarından dolayı ama birşekilde morelimi bozmayı beceriyor. Herkese bir yandan 5 yıldır unutamadığım kız ( Onun okul hayatına maal olmuş, onun yüzünden gidip çalışmış ve kız onu bu sürede boynuzlaşmış şuan üni 4 sınıfta ve 3 yıldır görüştüğü varmış kızın istanbula geldiğinde ayrılmışlar 3 ay oluyr. ama eski erkek arkadaşımı unutamamış vs) Bir yandada 1 yıllık ilişkim (Onun için herşeyi göze almış ben, O kız yüzünden dağıttığı hayatını her defasında toplamaya çalışmış ona tek bir yanlış bile yapmamış binlerce fedakarlık yapan ben) Bu yüzden 5 yıllığı seçmiş eski erkek arkadaşım benimle evlenmeyi düşünen gündüzü beni çok sevdiğini asla bırakamayacağını söyleyip akşamına o kızla çıkan ve bunu intikam için yapıyrumm bni bekle diye beni kandıran insan. Ondan uzak olmaya çalışıyorum ama bşyler duydukça çıldırıyorum herkese bunları anlatıyormuş 5 yıldır unutamadm o kızı diye ama anlatırken bni hiç düşünmüyor, O insanlar ne der bnmle ilgili ne düşünür hiç umrunda değil, 1 yıldır çıkıyorum ama böyle biri çıkacağı hiçç aklıma gelmezdi, dediği her laf beni bir şoka daha uğratıyor hakkında bilmediğim ne çok huyu varmış meğer dışarıya gülüyorum belli etmiyorum, ama içime attıkca daha kötü oluyorum bu yüzdn buraya yazıyorum ondan vazgeçmem için dua edin bana .s

İntikam almak için öbürüyle takrar çıkacak sen konu mankeni gibi bekliyeceksin...Eeee şimdi niye şikayet ediyorsun ki...Bile bile yollamışsın...yada ardından bakakalmışsın...sal gitsin ipini...üzülmeye deger mi?Allah başka hatalar yaptırmasın...

baya kendimden geçtiğim için direk yazdım okuyamadım :( ya bu ne pişkinlik öküz ben zaten görmüşüm ve susmusum sadece benden bişey gizleme falan diye küçük uyarılar yaptım oda hakkım oda kaldırıp bana oo daha bunlar hiç bişey ilerde görürse facebook açtığımı falanbana yalan söyledin bilmem ne deme dedi bende dedim ki ben senin o eklediğin kızlara benzemem beni ne zannediyosun 3 yılımıza girdik sayılır 4 yıllık bi geçmişimiz var ayıp ya insan bari biraz utanır kem küm eder utanmasa beni suçlıcak oda aynen öyle diyo biliyomusun ben ünv neler yaparım seni seviyorum kıyamıyorum aldatmak üzmek istemiyorum ama eğlence ortam yapma yaşındayım ben ciddi ilşki yaşında değilim diyo ozaman ayrılalım diyorum onada yanaşmıyo seni seviyorum ben diyo bende şaşırdım valla kocam değil nişanlım değil ayrılıp gitmek istiyorum oda zor geliyo dediğim gibi hiç arkadaşım yok tek dostumda sevgilimde o oldu hep 4 senedir yediğimz içtiğimz ayrı gtmedi değerli bilgilerinizi benimle paylasın sayın danısmanım :) güldüğüme bakmayın valla çok üzgünüm ya

Canim baya akilli bi kiza benziyorsun,ask gözlerini kör etmesin...nasil seninle böyle konusmasina izin veriyorsun... Bak gelecegin belli sen uzattikca ay sukadar yil oldu nasil cöpe atayim deyip deyip birakmiycaksin,oda hem zaten sanada dürüstce(!) söyledigi icin hayatini yasayacak...sen aldatildini bildigin halde onunla beraber olacaksin hala...peki mükafatin ne olacak...büyük ihtimalle,simdi seviyorum diyo ama, bi zaman sonra sizi hor görücek belkide asaliyacak,heleki bolca kiz ortami yaparsa...sonra bigün öyle bi kiz cikcak karsina tam sizin tersiniz,yani dedigim dedik,sizin izin verdiklerinizi kendine yaptirmayan,yani özgüveni olan veeee hooooop esas olan sizi yüz üstü birakacak... Belkide o kizi bulmadan bile bakti gördü ortam iyi.... Ah be canim bile bile kendini yakacaksin,ilerde dahada üzüleceksin.... Ya disini göster ne olursa olsun kendini düsün,yada ilerde bunlari yasamaya kendini simdiden hazirla... Yapmayin bunu kendinize,onlarin biyerlerini kaldiriyorsunuz,biliyorum demesi kolay seviyorsun ama sende gercekleri görüyorsun...bunu kendine yapma,iyi düsün tasi derim....

İntikam almak için öbürüyle takrar çıkacak sen konu mankeni gibi bekliyeceksin...Eeee şimdi niye şikayet ediyorsun ki...Bile bile yollamışsın...yada ardından bakakalmışsın...sal gitsin ipini...üzülmeye deger mi?Allah başka hatalar yaptırmasın...

Bile bile yollamadım işte ardından baakaldım diyelim, çok zor olsada bnm için ipini saldım evet .s

Konu sahibesi arkadaşım bu adam benim arkadaşım olsa orda burda yok ben beş yıldır beni aldatsa da unutamadım o kızı o nedenle beni çok seven ve bana ufacık hatası olmayan bir yıllık ilişkimden vazgeçtim dese ( tabiiki böyle dememiş ama çevresindekiler biliyor bunu olay beş yıllık sevdiğim kız vs değil geçmişini o kızla ne yaşadığını biliyorlar sonuçta) ne biçim adam bu madem aldatsa da unutamadın o kızı ne demeye gönül eğlendirdin bu kızla ( senle) derim arkadaşları da öyle diyordur canım sen bir de kötü duruma düşmüşsün gibi üstüne alınma.sana onunla ilgili şeyler söyleyenlere de de ki " onun gözünde değerli olmak için aldatmak gerektiğini bilsem çooktan ayrılırdım oh şükür kurtuldum o salaktan" ayy çok kızdım eski sevgiline ya valla yazmadan edemicem seven değil ...ken yarıyo diye boşuna demiyorlar bırak canım nefret et ondan hatta nefret bile etme.ömür boyu sürüp evlencekler mi sanıyorsun bu çocuk da azıcık kendine saygı varsa yarın naptım ben der zaten.sana gelince canım 2 yıl sonra aile danışmanı olcam diyosun aile danışmanlığını sosyoloji sosyal hizmet psikoloji vs bölümlerine veriyorlar demek ki üniversitelisin eski erkek arkadaşının da okuldan atıldığını yazmıştın yanılmıyorsam bundan böyle hayatına dengin olanları al canım davul bile dengi dengine diye boşuna demiyorlar, imkansızlıktan dolayı okuyamamış ama kendini geliştirmiş vs olsa böyle yorum yapmam ama aklı başında insan kız için okuldan atılır mı ya serseri çok kızdım ona.insanlar ne şartlarda okul bitsin diye uğraşıyorlar onun yaptığına bak.kusura bakma canım çok sinirlendim önceki konunu ilk okuduğumda bu çocuk yakında pişman olur demiştim ama akıllanmamış anlaşılan.sen de boşver canım herkes söylemiş karşına ne çocuklar çıkar:31:

Bütün arkadaşları aynı şeyi söylemişler zaten hatta arkadaşlarının eşleri, sözlüleri vs yüzüne bile bakmıyorlar bana yaptıklarından dolayı. Asıl zoruma giden şu ben o günün öğleni bu çocukla buluştum bana seni çok seviyorum senden vazgeçemem dedi akşamıda kızla çıkmaya başlamış ama bana söylemiyor bunu bn kızı bulup mesaj atmasam haberim olmıycaktı ve bnide arayıp diyorki herşeyin üstüne çizgi çizelim yeniden başlayalım vs. Madem 5 yıldır unutamadın ne diye 1 yıldır bnmlesin sülalene tanıştırdın beni, gittim konuştum bekle ona bitti dediğim an sana herşeyi anlatıcm ailemle gelip gerçek yüzüğü taıcam dedi, bekledim de .s Ama o sürede ne mesaj ne bir telefon hiçbiri yok arkadaşıma demiş işte o bnden ayrılamaz biliyorum bunu bu yüzden alışsın diye yalan söyledim o kızı unutamadığımı görünce anladım vs. yıkıldım hemde nasıl ... Ama bnm ahımı çok aldılar.

Metak etme onlar o karakterle (ikiside) zaten pek mutlu olamazlar....sen hayatina bak, biyandan iyi bunlari duymam,gözünde cok büyütmüssün, böyle cabuk düser gözünde.... Bosver onlar senin seviyende degiller...

Evet gözümde çok fazla büyütmüşüm maalesef .s Herkes yapar ama o asla diyordum. Dengim değil vs hiç düşünmedim bunları. Ailesi bile o kız okumuş sana bakmaz demişlerdi ona ama bnm aklımın ucundan bile geçmedi. O kızın yıkıp geçtiği yerleri hep bn tamamladım açık öğretim lisesinde şuan kitaplarından tutun kaydına kadar hep bn peşinde koştum inanırmısınız .s Sırf ailemin karşısına geçtiğinde mahçup olmasın diye ama şimdi ben uğraştım başkaları verimini alıcak bir insan bunları nasıl unuturdu 1 gecede siler gündüzü evlenicem dediği insanı aklım almıyor hala

değilmi bende öyle düşünüyorum sadece aşk değil dostluğumuz vardı ta lıseden beri onada yazık olucak belki çok bencilce ama yalnız kalmaktan çok korkuyorum , allaha şükür ailem var ama onlar arkadasım sevgilim gibi değil paylaşımımız , biri bana bu durumu anlatsa bende senin gibi terket derdim zor geliyor pişman olmaktan çok acı çekmekten korkuyorum

klasık cumleler kurmak ıstemıyorum fakat cidden yasın daha kucuk bu tur adamların kobayı olma ...

gecen gun bır arkadas yazmıstıkı burdakı kadınları anlamıyorum kendılerıne acı cektırmek ıcın , biri olsunda az ılgı gostersınde dıye ılıskıye devam edıyorlar dıye ...

gercekten cok haklı ......

kımseyı dusunmeyeceksın kendınden baska ... senı mutlu edemıyorsa restı cekeceksın ve uzulmeyeceksın ...

biraz katılasman lazım taşlaşman lazım bu konularda ... bu kadar gucsuz ve iradesiz olma ....

yoksa bu cocuk sana oyle acılar yasatırkı yaşayarak ogrenırsın , taşlaşmayı , katılasmayı ve acımasız olmayı .... tecrubeylen sabit !!

Son düzenleme:
klasık cumleler kurmak ıstemıyorum fakat cidden yasın daha kucuk bu tur adamların kobayı olma ...

gecen gun bır arkadas yazmıstıkı burdakı kadınları anlamıyorum kendılerıne acı cektırmek ıcın , biri olsunda az ılgı gostersınde dıye ılıskıye devam edıyorlar dıye ...

kımseyı dusunmeyeceksın kendınden baska ... senı mutlu edemıyorsa restı cekeceksın ve uzulmeyeceksın ...

biraz katılasman lazım taşlaşman lazım bu konularda ... bu kadar gucsuz ve iradesiz olma ....

yoksa bu cocuk sana oyle acılar yasatırkı yaşayarak ogrenırsın , taşlaşmayı , katılasmayı ve acımasız olmayı .... tecrubeylen sabit !!

Bende uygulayamıyorum bu dediklerini, ama çok haklısın gerçekten ah birde uygulayabilsek ..

Bende uygulayamıyorum bu dediklerini, ama çok haklısın gerçekten ah birde uygulayabilsek ..

canım obur arkadas konuna dahıl oldu ona yazmıstım bunu ...

ama hepımız ıcın gecerlı olan seyler bunlar ....

biraz ilgi , sevgi gördügümüzde atlıyoruz resmen ....

adam bıze bır gelıyor bız ona bın gıdıyoruz ... ve kaybettıgımız tek nokta bu ... oglanları kaybetmeıkten bahsetmıyorum .. kendımızı kaybedıyor ve yıtırıyoruz ...

sonrada aglak zırlak hallere burunuyoruz ...

once kendını seveceksın kendıne saygı duyacaksın kı ; karsındakı kısılerde sana saygı duysun ve senı sevsın ...

canım obur arkadas konuna dahıl oldu ona yazmıstım bunu ...

ama hepımız ıcın gecerlı olan seyler bunlar ....

biraz ilgi , sevgi gördügümüzde atlıyoruz resmen ....

adam bıze bır gelıyor bız ona bın gıdıyoruz ... ve kaybettıgımız tek nokta bu ... oglanları kaybetmeıkten bahsetmıyorum .. kendımızı kaybedıyor ve yıtırıyoruz ...

sonrada aglak zırlak hallere burunuyoruz ...

once kendını seveceksın kendıne saygı duyacaksın kı ; karsındakı kısılerde sana saygı duysun ve senı sevsın ...

vallahi saygıyla okudum , artık yapabileceğim bişey yok zaten aradım konuşalım derdin ne söyle bana diye dün hiç aramamıştı bugünde aramadı ben arayıncada valla ben iki gündr ev yapıyolar onla uğraşıyorm hiç düşünmedim bu konuyu telefonumada bakmadım pek dedi sonrada ben sana inanamıyorum sanki ben hata yapmışım gibi rahatsın dedim oda ben yemek yicem sonra ararım seni dedi aslında böyle yapmazdı yani gönlümü alırdı kesin yine kendince bişeyler kurmuş kafasında özgürlüğümü kısıtlıyo bu kız benm gibi şeyler, bukadar rahatlık çok fazla gerçekten insan delirir ya

inanmıyorum boşverelim biz yapamıyoruz gerçekten bak yazdı , ben napıcam şimdi ne diyeceğim ne bu

Bütün arkadaşları aynı şeyi söylemişler zaten hatta arkadaşlarının eşleri, sözlüleri vs yüzüne bile bakmıyorlar bana yaptıklarından dolayı. Asıl zoruma giden şu ben o günün öğleni bu çocukla buluştum bana seni çok seviyorum senden vazgeçemem dedi akşamıda kızla çıkmaya başlamış ama bana söylemiyor bunu bn kızı bulup mesaj atmasam haberim olmıycaktı ve bnide arayıp diyorki herşeyin üstüne çizgi çizelim yeniden başlayalım vs. Madem 5 yıldır unutamadın ne diye 1 yıldır bnmlesin sülalene tanıştırdın beni, gittim konuştum bekle ona bitti dediğim an sana herşeyi anlatıcm ailemle gelip gerçek yüzüğü taıcam dedi, bekledim de .s Ama o sürede ne mesaj ne bir telefon hiçbiri yok arkadaşıma demiş işte o bnden ayrılamaz biliyorum bunu bu yüzden alışsın diye yalan söyledim o kızı unutamadığımı görünce anladım vs. yıkıldım hemde nasıl ... Ama bnm ahımı çok aldılar.

ahın çıkar canım hiç sıkma canını Allaha havale et canım sen ..hiç takma kafana canım onları birkaç ay sonra görürsün zaten:9:

ahın çıkar canım hiç sıkma canını Allaha havale et canım sen ..hiç takma kafana canım onları birkaç ay sonra görürsün zaten:9:

İnş görürüm işte bu gerçekten içimi çook rahatlatacak benim mutsuzluğumun üzerine mutluluk kurdular, yetmedi gururumla onurumla oynadılar. Allaha havale ettm

Merhabalar daha önceki yazılarımda başıma gelen olayları yazmıştım. Onun bana ulaşamaması için bütün yolları kapattım; facemi dondurdum, hattımı engelledim ortak arkadaşlarımız zaten onun yüzüne bakmıyor yaptıklarından dolayı ama birşekilde morelimi bozmayı beceriyor. Herkese bir yandan 5 yıldır unutamadığım kız ( Onun okul hayatına maal olmuş, onun yüzünden gidip çalışmış ve kız onu bu sürede boynuzlaşmış şuan üni 4 sınıfta ve 3 yıldır görüştüğü varmış kızın istanbula geldiğinde ayrılmışlar 3 ay oluyr. ama eski erkek arkadaşımı unutamamış vs) Bir yandada 1 yıllık ilişkim (Onun için herşeyi göze almış ben, O kız yüzünden dağıttığı hayatını her defasında toplamaya çalışmış ona tek bir yanlış bile yapmamış binlerce fedakarlık yapan ben) Bu yüzden 5 yıllığı seçmiş eski erkek arkadaşım benimle evlenmeyi düşünen gündüzü beni çok sevdiğini asla bırakamayacağını söyleyip akşamına o kızla çıkan ve bunu intikam için yapıyrumm bni bekle diye beni kandıran insan. Ondan uzak olmaya çalışıyorum ama bşyler duydukça çıldırıyorum herkese bunları anlatıyormuş 5 yıldır unutamadm o kızı diye ama anlatırken bni hiç düşünmüyor, O insanlar ne der bnmle ilgili ne düşünür hiç umrunda değil, 1 yıldır çıkıyorum ama böyle biri çıkacağı hiçç aklıma gelmezdi, dediği her laf beni bir şoka daha uğratıyor hakkında bilmediğim ne çok huyu varmış meğer dışarıya gülüyorum belli etmiyorum, ama içime attıkca daha kötü oluyorum bu yüzdn buraya yazıyorum ondan vazgeçmem için dua edin bana .s

inanmazsın ama yaşadığın olayın aynısını yaşadım. tek farkı bana eskisiyle intikam için bikaçgün görüşeceğini söylemişti, ben de öyle bişey yaparsan ayrılırım senden dedim. o da tamam yapmıycam dedi ama gizli gizli görüşmüş,ortak arkadaşımız bana söyleyince yüzüne vurdum inkar edemedi.senden ayrılırım demedimmi deyince ben seni hiç sevmedim senden kurtulamıyorum falan diye konuşmalara başladı. asıl yıkıcı kısmı şu hani çok seviyordun beni deyince "ben sana hiç yalvardım mı, (eskisi için) ona beni bırakma diye çok yalvarmıştım dedi.:) kız bide bunu aldatmış gitmiş zamanında:9: canım karşındaki insan evet sorunlu ve suçlu ama şunu bilmelisinki muhtemelen narsist biri.kendilik bozukluklarını bi incele bence.sepetine atamadığı kişinin peşinden gider onlar kendini ona adaman onun açısından seni bırakmasın için bir sebep zaten. yani karşındaki kendine aşık biri,sevme kabiliyeti yok. diğer kızda onu çok sevdiğini hissettirsin onu da bırakır. sakın ben sevilmeyecek biri miyim falan diye kendine yüklenme. ama sana bişey daha söylemek istiyorum kırılmazsan tabi?

Back
X