- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
Merhabalar daha önceki yazılarımda başıma gelen olayları yazmıştım. Onun bana ulaşamaması için bütün yolları kapattım; facemi dondurdum, hattımı engelledim ortak arkadaşlarımız zaten onun yüzüne bakmıyor yaptıklarından dolayı ama birşekilde morelimi bozmayı beceriyor. Herkese bir yandan 5 yıldır unutamadığım kız ( Onun okul hayatına maal olmuş, onun yüzünden gidip çalışmış ve kız onu bu sürede boynuzlaşmış şuan üni 4 sınıfta ve 3 yıldır görüştüğü varmış kızın istanbula geldiğinde ayrılmışlar 3 ay oluyr. ama eski erkek arkadaşımı unutamamış vs) Bir yandada 1 yıllık ilişkim (Onun için herşeyi göze almış ben, O kız yüzünden dağıttığı hayatını her defasında toplamaya çalışmış ona tek bir yanlış bile yapmamış binlerce fedakarlık yapan ben) Bu yüzden 5 yıllığı seçmiş eski erkek arkadaşım benimle evlenmeyi düşünen gündüzü beni çok sevdiğini asla bırakamayacağını söyleyip akşamına o kızla çıkan ve bunu intikam için yapıyrumm bni bekle diye beni kandıran insan. Ondan uzak olmaya çalışıyorum ama bşyler duydukça çıldırıyorum herkese bunları anlatıyormuş 5 yıldır unutamadm o kızı diye ama anlatırken bni hiç düşünmüyor, O insanlar ne der bnmle ilgili ne düşünür hiç umrunda değil, 1 yıldır çıkıyorum ama böyle biri çıkacağı hiçç aklıma gelmezdi, dediği her laf beni bir şoka daha uğratıyor hakkında bilmediğim ne çok huyu varmış meğer dışarıya gülüyorum belli etmiyorum, ama içime attıkca daha kötü oluyorum bu yüzdn buraya yazıyorum ondan vazgeçmem için dua edin bana .s
İntikam almak için öbürüyle takrar çıkacak sen konu mankeni gibi bekliyeceksin...Eeee şimdi niye şikayet ediyorsun ki...Bile bile yollamışsın...yada ardından bakakalmışsın...sal gitsin ipini...üzülmeye deger mi?Allah başka hatalar yaptırmasın...