Ben ne istediğimi anlamadım

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Ben birinden hoşlandığımda o kişiden de bişeyler olduğunda sonra istemiyorum.adamı beğenmiyorum.bu kadar bekledin daha iyisi lazım diyorum.
Sanırım önce kendim olmam gereken yerde olmalıyım.ama o yere gelmeyi beklerken de ömür geçiyor.32 yim ben.
Çok güzel değilim,çok zeki değilim çok herhangi bişi de değilim.ama çok iyi adamları çok iyi şeyleri istiyorum.beğenmiyorum yoksa.öyle dertleşmek istedim

daha iyisi derken?
daha zengini mi yakışıklısı mı? insanın gönlüne hitap eden önemli değil mi?

Haklısında erkek değişir lafına kanmadığın için zekisin , nasıl bulduysan öyledir erkek hep aslına dönerler , önce maske takıp kadını kandırmaya çalışan çok
hayal ettiğin gibide hiç biri değil
hepside arkalarını toplayacak kadın arayışında

Daha iyisi derken sağlıklı neslenen,sigara içmeyen.spor yapan,aldatmayan,hatrı sayılır bi işi olan hukukçu olur kendi işi olur,iyi bir eğitimi olan biri

Hep daha iyisi,hep daha iyisi diyen senin nefsindir.
Dikkat et,bu sese çok kulak asma.
İnsanoglu doyumsuzdur.
Kendi de varolanin hep daha fazlasını ister.
Buda rizasizlik ve sukursuzlugu doğurur.
Bu hissini önüne gecemezsen yanlış kararlar verirsin ve elinde olan hiç bisey seni artık mutlu edemez.

O kafadak şablon gönlünü kaptırıncaya kadar:)

Ben de uzun boylu yakışıklı sarışın iyi eğitimli atletik erkeklerden hoşlanıyorum. Bunlardan yaşadığım yerde de bolca var , yaklaşanlar da var ama ısınamadım hiçbirine.

Kısa boylu, kumral,tombik göbekli, sporla alakası olmayan, ölümüne saçlı sakallı, sinirli, yanardöner biri girdi kalbime en son Bir şekilde kalbime girmeyi başardı

Son düzenleme:
Etmiyo zaten.hiç tamam ben oldum diyemedim ben

Valla istediğini gayet iyi anlamışsın ama radığını bulamıyorsun zannımca. Ben mesela ne aradığımı da pek bilmiyorum, kalbim kime ısınırsa o. Senin işin daha kolay:)

Yok işte ben birine ölüp bitiyorum diyorum aonra bi duruyorum.ya bu ne ben daha iyisini bulurdum ki buna kaldın diyorum.sanırım yaşımın olgunluğu ypk. Ya da anı yaşamak yok bende.yaşa gitsin halbuki

Valla istediğini gayet iyi anlamışsın ama radığını bulamıyorsun zannımca. Ben mesela ne aradığımı da pek bilmiyorum, kalbim kime ısınırsa o. Senin işin daha kolay:)
Ben şu an kafamdakini bulsam sonra ona da kulp bulurum.eski eşim mesela aynen saydığım gibiydi.koşarak boşandım.

Yok işte ben birine ölüp bitiyorum diyorum aonra bi duruyorum.ya bu ne ben daha iyisini bulurdum ki buna kaldın diyorum.sanırım yaşımın olgunluğu ypk. Ya da anı yaşamak yok bende.yaşa gitsin halbuki
Böyle diye diye 40a gidersin gibime geldi

Daha fenası yay.
aynı benim bi arkadaş, yay burcu ölüp bittiğini sanıyoruz, sonra alakası olmayan yani nasıl uç örnek vereyim çok abartı gibi ama mesela ayakkabısının altında çamur görmek gibi garip bi gerekçeyle ışık hızıyla soğuyo .
yayların genelinde ve birkaç burçta bu var. yorucu öncelik kendileri sonra çevreleri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…