- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Öyle biri var mıDaha iyisi derken sağlıklı neslenen,sigara içmeyen.spor yapan,aldatmayan,hatrı sayılır bi işi olan hukukçu olur kendi işi olur,iyi bir eğitimi olan biri
Etmiyo zaten.hiç tamam ben oldum diyemedim benHep daha iyisi,hep daha iyisi diyen senin nefsindir.
Dikkat et,bu sese çok kulak asma.
İnsanoglu doyumsuzdur.
Kendi de varolanin hep daha fazlasını ister.
Buda rizasizlik ve sukursuzlugu doğurur.
Bu hissini önüne gecemezsen yanlış kararlar verirsin ve elinde olan hiç bisey seni artık mutlu edemez.
Yok işte ben birine ölüp bitiyorum diyorum aonra bi duruyorum.ya bu ne ben daha iyisini bulurdum ki buna kaldın diyorum.sanırım yaşımın olgunluğu ypk. Ya da anı yaşamak yok bende.yaşa gitsin halbukiO kafadak şablon gönlünü kaptırıncaya kadar:)
Ben de uzun boylu yakışıklı sarışın iyi eğitimli atletik erkeklerden hoşlanıyorum. Bunlardan yaşadığım yerde de bolca var , yaklaşanlar da var ama ısınamadım hiçbirine.
Kısa boylu, tombik göbekli, sporla alakası olmayan, ölümüne saçlı sakallı, sinirli, yanardöner biri girdi kalbime en sonBir şekilde kalbime girmeyi başardı
Ben şu an kafamdakini bulsam sonra ona da kulp bulurum.eski eşim mesela aynen saydığım gibiydi.koşarak boşandım.Valla istediğini gayet iyi anlamışsın ama radığını bulamıyorsun zannımca. Ben mesela ne aradığımı da pek bilmiyorum, kalbim kime ısınırsa o. Senin işin daha kolay:)
Böyle diye diye 40a gidersin gibime geldiYok işte ben birine ölüp bitiyorum diyorum aonra bi duruyorum.ya bu ne ben daha iyisini bulurdum ki buna kaldın diyorum.sanırım yaşımın olgunluğu ypk. Ya da anı yaşamak yok bende.yaşa gitsin halbuki
Daha fenası yay.Çok merak ettim başak burcu musunuz :)
Böyle diye diye 40a gidersin gibime geldi[/QUOTE
Kırk olunca daha da evlenir miyim ki
aynı benim bi arkadaş, yay burcu ölüp bittiğini sanıyoruz, sonra alakası olmayan yani nasıl uç örnek vereyim çok abartı gibi ama mesela ayakkabısının altında çamur görmek gibi garip bi gerekçeyle ışık hızıyla soğuyo .Daha fenası yay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?