ben ne olacagim böyle :(

Bence mantığınla kalbin ve isteklerin arasında gidip geliyorsun. Bu ikililer farklı taraflarda oldukları için aklın karışıyor

ruh ikizimi buldum sanirim..

Biz borderline kişilik bozukluğunun hafif hali de olabiliriz aslında. :44:

Mesela ben bir mesele için artık bitti o iş, hiçbir şey yapmam diyordum.
2 yıldan fazla kedi gibi oturdum öyle. Ama sonra aniden bir karar verip uğraştım. İstediğimi yaptım.
Neler yapabileceğimi ben bile kestiremiyorum. Bir de tek bir karakter özelliğim yok benim.
Örneğin; utangaç da olurum, utanmaz da. Çok iyi kalpli de olabilirim, çok kötü biri de.

Böyle bir durum var mı sende peki ?

konuştukça paylaştıkça rahatlar insan , içindekini dışına vurduğun sürece ne istediğini bilme ihtimalin çok daha fazla , o yüzden kağıda yazmanı tavsiye ettim :)
duygu değişimleri normal yani hele ki ben regl dönemlerimde illallah ettiriyorum herkese :))
hani derler ya .... anı yaşa ..... dünü ya da geleceği değil anı yaşa , o an ne istiyorsan onu yap ,ruh halidir normaldir bi anın bir anına uymayabilir , uyması zorunlu die birşey de yok zaten :)) ,bunu yaparsam nasıl olur diye düşünme o anlarda......... yap gitsin iyi ya da kötü

yapmam deyip aradan zaman gecince fikrimi degistirip yapdigim seyler olmustur
ama karakter konusunda ayni seyi söyleyemiyecegim

nasi öyle olabiliyorsun? tam anlamadim.. bi örnek verebilirmisin ?

İnanılmaz bir umursamazlık hakim zaten bende. Kafamda büyütme durumu yok.
Sadece nedenini bilmek varsa çözüm bulmak istiyorum. Arada bir de sorguluyorum o kadar.
Dediğim gibi bu durumu düşünmek değil beni üzen, yaşadığım ruh halinin olumsuz etkileri mahvediyor.
Bazen bu dayanılmaz oluyor. Bir süredir yaşamadım büyük bir olay o yüzden örnek gelmedi aklıma şu an.
Örnek verebilsem daha iyi anlayacaksınız beni.

Ama malesef bahsettiğiniz "ruh haline göre değişikler olabilir tabi ki" denilecek basitlikte değil bu.
Yoksa doktora gitmeyi düşünmem zaten. Anormal bir şeyler var. Herkesin yaşadığı şeyler de değil.

Bir de amaaan dersin demesine fakat öyle ufak tefek şeyler değil. Sadece beni ilgilendirse tamam. Yine kendi kendime ister ve vazgeçerim. Başkaları da işin içine giriyor, o zaman amaan diyemiyorsun.

Bir de 1 dksı 1 dksına uymaz derler ya, o da var. Bu daha olasılığı yüksek bir şey gerçi. Yaşayan çoktur.
Çok umutsuzken, her şeyi başarırım ben diye düşünebiliyorsun. Bu iş olmaz derken yok yok olur diyorsun falan...
Bu davranışlarına yansıyor. Karşındakiyle anlaşmazlığa düşüyorsun sonra.
Yani toplum içinde yaşadığımızdan dolayı dallanıp budaklanan bir hal alıyor. Hayatını allak bullak edecek bir hale geliyor işler.
Öyle olmasa ben de herkesin yaşadığı gibi yaşıyorum bu değişimleri diyeceğim ama malesef değil.

bu ani yasama konusu ASK da olunca devreler yaniyor yanliz :))) sonuc'u düsünmeden adim atarsam cok kötü bi noktaya gelebirim diye düsünüyorum bu seferde :) ben kagida cok seyi yazarim .. ama fikir alisverisde bulunmakda iyi geliyor insana .. o an ani yasa yap gitsin diycek biri lazim sanirim :) ama arkadasimin da dedigi gibi isin icine baska kisielrde girince hersey arap sacina dönüyor.. sonucta biz dengesiziz diye cevermizide üzmeye karsimizdaki insani zor durumda birakmaya hakkimiz yok.. disardan bakilsa "resmen oynuyorsun" der.. ama disardan bakildigi gibi degil hicbirsey.. tabi bunu kimseye anlatamazsiniz.. yalan söylediginizi düsünenler.. kivirdigini bahane buldugunu düsünenler olur..

Son düzenleme:

Hamilelikteki ve regl dönemindeki duygusal çalkantılarla alakası yok benim bahsettiğim şeyin.
Konu sahibininki de böyle bir şey değil bence. Daha ciddi bir şey bu.

bu ani yasama konusu ASK da olunca devreler yaniyor yanliz :))) sonuc'u düsünmeden adim atarsam cok kötü bi noktaya gelebirim diye düsünüyorum bu seferde :) ben kagida cok seyi yazarim .. ama fikir alisverisde bulunmakda iyi geliyor insana .. o an ani yasa yap gitsin diycek biri lazim sanirim :))

hımm haklısın bi örnekle anlayabilirdim sanırım şimdi biraz zorlanıyorum , ''hayatını allak bullak edebilecek hale geliyor'' dediğine göre sanırım psikolog sana çok fazla yardımcı olabilir , ben sadece umarım dilediğin gibi olur hayatın diye dilekte bulunabilirim sana

heey aşk konusunda anı çok fazla yaşama mazallah
hayatımızda sadece aşk yok, aşkın yanında yaşanacak çok güzellikler var kendini en rahat ettiğin yere at rahatla yani silkelen

yapmam deyip aradan zaman gecince fikrimi degistirip yapdigim seyler olmustur
ama karakter konusunda ayni seyi söyleyemiyecegim

nasi öyle olabiliyorsun? tam anlamadim.. bi örnek verebilirmisin ?

Bu bir kişilik yapısı sonuçta. Nasıl öyle olabiliyorum ben de bilmiyorum.

Dediğim gibi işte bir gün utanırım mesela, konuşamam biriyle.
Ertesi gün öyle şeyler söylerim ki aynı insana karşımdaki afallar.
Hani bazı insanlar için şu kız iyidir dersin geçersin ya benim için şu kız şöyledir diye bir tanımlama söz konusu değil.
Çözmek güç. Annem bile beni tanıyamadığını söyler. En yakınımdaki kişi halbuki.
Bilmediği bir sürü şey var. Böyle bir durum. Çok kişilikli olmak diyebiliriz belki de.

Ama çok kişilikli olmak derken dilediğim gibi davranırım. Ortama ayak uydurmaya çalışma gayretim pek yoktur bazen mecburen uyum sağlamak zorunda kalsam da.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim.
Bir dahaki saçma sapan olayımda giderim belki doktora. Bilemiyorum.

naziuen ben şu aralar birinden hoşlanıyorum.
Bu mevzuda da sorun yaşarsam iflah olmayacağım sanırım.
Ama çok istikrarlı gibiyim bilemiyorum, şimdilik iyiyim yani, kendime güven duyuyorum. :)
İlk kez böyle hissediyorum.
Bence sen şimdiki sevgilini ortada bırakırsın. Bu kadar gelgit varsa bitecektir mutlaka.
Yazık olmasın çocuğa dikkat et.

Hamilelikteki ve regl dönemindeki duygusal çalkantılarla alakası yok benim bahsettiğim şeyin.
Konu sahibininki de böyle bir şey değil bence. Daha ciddi bir şey bu.

Regl döneminde arkadaşın kırmızıyla belirttiğim hallerini söylemek istemiştim , ben kesinlikle aynı şeyler demedim o tutarsız halleri kastettim
sorun daha ciddi boyuttaysa elbetteki ben fazla yardımcı olamam herşey kişinin kendisinde başlar kendisinde biter , ben sadece dinleyici olurum.

ayyy hadi bakalim insallah senin adina sevindim gercekten.
eski sevgilime gelince brz akisina birakip öyle bi gözden gecircem
eger seninde dedigin gibi bu gel gitler bitmezse
olayi kapaticam. ama bunu onunla nasil konusacagim
bilmiyorum. hep hayatinda olcagim diyen bi insana
kisaca artik seni hayatimda istemiyorum denilirmi :S
bu sözü ben istemedim. kendisi söyledi. sanirim bazu
seyleri kanitlamak icin. simdi yine msjlasiyoruz tek tük. insallahhh su konuyu sag salim büyuk hayal
kirikliklari yasamadan ve yasatmadan atlatirim.

Ben şöyle düşünüyorum seninki gibi durumlarda. Çünkü aynı şeyi ben de yaşadım.
Biri vardı, önce sevdim sandım çocuğu, sevgiliydik, iyi vakit geçiriyorduk, baya yakındık falan... Sonra ben soğudum bundan, olamayacağını düşünmeye başladım. Ama yine de fikrim değişir diye bekledim bir süre. Hemen kesip atmadım. Bu esnada sürekli gelgitler yaşadım. En sonunda bitirdim. Çok üzüldü, beddualar etti bana. Aylar geçti aradan, bununla iletişime geçen yine ben oldum. Terk ettikten sonra geri dönüş yaptım. Bu bana hep yumuşak davrandı. Ben yine uzaklaştım, hayal kırıklığına uğramış bu yüzden. Sonra yine aralıklarla buluştuk. 5 yıl oldu toplamda hayatıma gireli. Hala benimle buluş desem buluşur ve seviyor da zaten. Ne olursa olsun sevecekmiş. Hayatına başka kızlar girdiğinde bile kimse senin gibi değil diyor. Sonuç şu: Ona yaptıklarıma rağmen hala bana bunları diyebiliyorsa bu onun problemidir. Beni atsın hayatından. Ben mesaj atmasam aylarca, o atıyor mesela. Gururu olan insan bunu yapmaz. Yani sen de karşındakini bu evrede pek de düşünmemelisin. O kendini düşünsün çünkü her şey ortada zaten. Hayatında olmasını istemiyorsan bunu söylemen lazım. Belki hayatımda olmanı istemiyorum demezsin ama daha fazla devam edemez bu ilişki, yapamıyorum, birbirimize göre değiliz falan dersin işte. Hem kafan da rahat eder. Çok güzel olur.

biraz önce konusdum onunla cok kötü oldu.. of kendimden nefret ediyorum suan.

biraz önce konusdum onunla cok kötü oldu.. of kendimden nefret ediyorum suan.

Kötü olacak tabi ki. Tamam sen bilirsin demesini beklemiyordun sanırım.
Ama daha fazla kanmak, hayal aleminde yaşamaktan iyidir onun için.
En doğrusunu yaptın. Kendinden nefret etme.

arkadaşlar sayfaların hepsini okumadım ama bazı yorumlarınızı okudum öncelikle muhabbete balıklama daldığım için kusura bakmayın..bir şeyi merak ediyorum; terazi burcu olan var mı aranızda???

arkadaşlar sayfaların hepsini okumadım ama bazı yorumlarınızı okudum öncelikle muhabbete balıklama daldığım için kusura bakmayın..bir şeyi merak ediyorum; terazi burcu olan var mı aranızda???

Konu sahibi terazi burcu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…