• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım çok pişmanım

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
130
Puanlar
33
Onu çok özlüyorum benım piskolojim bozukmuş çok yukledım ona en sonunda bana paytlamıştı. haklıydı buraya sadece ben anlattığım için benım gözümden bıkıyorsunuz olayları o hep yapıcıydı ben ayrılık ile ettım 2 yıl oyaladım psikologları arkadaşlarımı dınledım ve ona bunları söyledim bır kere sesını yükseltmedi ben onu elşestirdım şimdı ve sonrası artık baba saygısı kalmadı Gercı bende ona bı kaç kere dedım defol iptensın dıye o kadar pişmanım kı gerı döndüremem için neler vermezdım 🥺🥺🥺Allah beni inşallah bıldıgı gıbı yapar abısı bıle hanı net ol demısti. Her şey benım yüzünden ben çok şımarık bırıyım ben nasıl düzelteceğim bunu kafayı yemek üzereyim o benı ilk defa seven bırısıydı çok yuklendım😪yargılancam bılıyorum her şeyi söyleyin ben hak ediyorum

IMG_2940.webp

Eklentiler

• IMG_2940.webp
    IMG_2940.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 25
Önceki mesajlarınıza biraz bakayım dedim. "hiç mi affedilmez" demişsiniz ve "bu devirde mükemmel ilişki yoktur zaten" diyerek çoğu şeyi sineye çekmişsiniz. "Evlilik istiyorum, sevmek sevilmek istiyorum" da demişsiniz. Bence siz dışarıdan ufacık bir ilgi ya da sevgi gelsin onun peşinden koşmaya hazırsınız. Bu yaptığınızın yanlış olduğunun farkındasınız çünkü mesela size hakaret ve beddua eden sevgilinizle ilgili bana böyle davrandı diye birkaç defa konu açmışsınız. Ama yine de sevgilidir, ilgi ihtiyacımı gideriyor diye düşünerek sanırım bitirmek yerine devam etme eğilimindesiniz. İçinizdeki bu sevgi ilgi boşluğunu bir şekilde çözmeniz lazım. Sevgiliyken ayrılması kolay ama bu kafayla evlenirseniz burada her gün eşim böyle diye konu açarsınız. Sanırım destek alıyormuşsunuz gitmeye devam edin ve bu ilgi sevgi boşluğunuz olduğunu ayrıca size ilişki boyunca yapılan saygısızlıkları sineye çektiğinizden de bahsedin.

Onu çok özlüyorum benım piskolojim bozukmuş çok yukledım ona en sonunda bana paytlamıştı. haklıydı buraya sadece ben anlattığım için benım gözümden bıkıyorsunuz olayları o hep yapıcıydı ben ayrılık ile ettım 2 yıl oyaladım psikologları arkadaşlarımı dınledım ve ona bunları söyledim bır kere sesını yükseltmedi ben onu elşestirdım şimdı ve sonrası artık baba saygısı kalmadı Gercı bende ona bı kaç kere dedım defol iptensın dıye o kadar pişmanım kı gerı döndüremem için neler vermezdım 🥺🥺🥺Allah beni inşallah bıldıgı gıbı yapar abısı bıle hanı net ol demısti. Her şey benım yüzünden ben çok şımarık bırıyım ben nasıl düzelteceğim bunu kafayı yemek üzereyim o benı ilk defa seven bırısıydı çok yuklendım😪yargılancam bılıyorum her şeyi söyleyin ben hak ediyorum
Bahar geldi, dışarıda mis gibi bir hava,gezin dolaşın beyninize oksijen gitsin.

Önceki mesajlarınıza biraz bakayım dedim. "hiç mi affedilmez" demişsiniz ve "bu devirde mükemmel ilişki yoktur zaten" diyerek çoğu şeyi sineye çekmişsiniz. "Evlilik istiyorum, sevmek sevilmek istiyorum" da demişsiniz. Bence siz dışarıdan ufacık bir ilgi ya da sevgi gelsin onun peşinden koşmaya hazırsınız. Bu yaptığınızın yanlış olduğunun farkındasınız çünkü mesela size hakaret ve beddua eden sevgilinizle ilgili bana böyle davrandı diye birkaç defa konu açmışsınız. Ama yine de sevgilidir, ilgi ihtiyacımı gideriyor diye düşünerek sanırım bitirmek yerine devam etme eğilimindesiniz. İçinizdeki bu sevgi ilgi boşluğunu bir şekilde çözmeniz lazım. Sevgiliyken ayrılması kolay ama bu kafayla evlenirseniz burada her gün eşim böyle diye konu açarsınız. Sanırım destek alıyormuşsunuz gitmeye devam edin ve bu ilgi sevgi boşluğunuz olduğunu ayrıca size ilişki boyunca yapılan saygısızlıkları sineye çektiğinizden de bahsedin.
Bakın gerçekten sevıyordu adam ben onla kavga etseler sen mutlu olmamak için uğraşıyordun dedı yemın ederım öyle her şeye takılıyordum en sonunda öyle oldu ama öyle şey gıbı oldu mesala her zaman ıyı ol bır sey yap sonra hep kötü olursun derler ya onun gıbı o olaysa da da akşama aıleler tanışsın dedı sabah vaz gectım o da benle dalga geçme dedi haklı işte🥹🥹🥹umursamadım sankı ilişkıyı

Gerçekten psikolojik desteğe devam ediyor musunuz? Etmiyorsanız, devam edin lütfen. Biz kadınlar genel olarak daha duygusalız. Eski sevgilinizle ilgili açtığınız konuları biliyorum. Kendinizi yalnız hissediyorsunuz, ondan başka kimsenin sizi seveceğini düşünemiyorsunuz bile. Hakaret ve küfür içirmeyen evlilik var mı, öyle insan var mı ki diye kodlamışsınız zihninizde. Çünkü sağlıklı ilişki konusunda sorun yaşıyorsunuz. Mümkünse maddi durumunuz varsa şema terapi uygulayan bir psikolog desteği almak iyi olur. Milyonlarca erkek var dışarıda. Dışarı çıkıp adamınızı atın ,her yer erkek kaynıyor. Fakat siz ona takılıp kaldığınız için pişman hissediyorsunuz ve diğer erkekleri gözünüz görmüyor. Eğer tedavi olursanız içinizde bulunduğunuz durumun farkına varacak ve "ben ne yapıyorum neyin kafasını yaşıyormuşum ya" diyeceksiniz.

Bakın gerçekten sevıyordu adam ben onla kavga etseler sen mutlu olmamak için uğraşıyordun dedı yemın ederım öyle her şeye takılıyordum en sonunda öyle oldu ama öyle şey gıbı oldu mesala her zaman ıyı ol bır sey yap sonra hep kötü olursun derler ya onun gıbı o olaysa da da akşama aıleler tanışsın dedı sabah vaz gectım o da benle dalga geçme dedi haklı işte🥹🥹🥹umursamadık sankı ilişkıyı

sacma sapan bir insansin
exin de sacma sapan bir insan
git yalvar barisirsiniz zaten
Evet kabul ediyorum benım yüzümden 👍

Gerçekten psikolojik desteğe devam ediyor musunuz? Etmiyorsanız, devam edin lütfen. Biz kadınlar genel olarak daha duygusalız. Eski sevgilinizle ilgili açtığınız konuları biliyorum. Kendinizi yalnız hissediyorsunuz, ondan başka kimsenin sizi seveceğini düşünemiyorsunuz bile. Hakaret ve küfür içirmeyen evlilik var mı, öyle insan var mı ki diye kodlamışssınız zihninizde. Çünkü sağlıklı ilişki konusunda sorun yaşıyorsunuz. Mümkünse maddi durumunuz varsa şema terapi uygulayan bir psikolog desteği almak iyi olur. Milyonlarca erkek var dışarıda. Dışarı çıkıp adamınızı atın ,her yer erkek kaynıyor. Fakat siz ona takılıp kaldığınız için pişman jissediyor ve diğer erkekleri gözünüz görmüyor. Eğer tedavi olursanız içinizde bulunduğunuz durumun farkına varacak ve "ben ne yapıyorum neyin kafasını yaşıyormuşum ya" diyeceksiniz.
Devam ediyorum ama bak benı sevıyordu başlarda ben çok fevrı davrandım hor kullandım gıbı ilişkıyı lütfen yukarda yazdıklarımı okuyun. Siz olsanız belkı bana hiç katlanmazdınız deli dıye bırakırdılar belkı bılmıyorum aılesı abısı felan ıyıydı ya off

Devam ediyorum ama bak benı sevıyordu başlarda ben çok fevrı davrandım hor kullandım gıbı ilişkıyı lütfen yukarda yazdıklarımı okuyun. Siz olsanız belkı bana hiç katlanmazdınız deli dıye bırakırdılar belkı bılmıyorum aılesı abısı felan ıyıydı ya off
her kötü koca en basinda melek gibi olur. salak kadinlar da adamin degistigini, ne kadar kötü olduguni gormelerine ragmen "ama cok iyiydiiii" derler eski gunlerdr yaptiklarina sığınırlar. Sonra evlenip ebelerinin örekelerini görüp KKya konu acarlar.
sen de onlardan birisin. git bariş gör ebenin örekesini. sen de toksiksin, adam da toksik. bu toksik iliskinizi evlilikle hatta bebekle ödüllendirin, bir fasil da onun hayatinin içine edin

her kötü koca en basinda melek gibi olur. salak kadinlar da adamin degistigini, ne kadar kötü olduguni gormelerine ragmen "ama cok iyiydiiii" derler eski gunlerdr yaptiklarina sığınırlar. Sonra evlenip ebelerinin örekelerini görüp KKya konu acarlar.
sen de onlardan birisin. git bariş gör ebenin örekesini. sen de toksiksin, adam da toksik. bu toksik iliskinizi evlilikle hatta bebekle ödüllendirin, bir fasil da onun hayatinin içine edin
Ya ben ondan kötüyüm dıyorum ya zaten belkı de o çok ıyı adam kıbar herkesın aradıgı bırısı evlenınce ne olacak kı ben daha ıyı olurum bence ben toksıkım evet🥹😞

Back
X