• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapacağım

bekgidici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
434
161
23
38
hanımlar merhaba 3 yıllık evliyim ilk 1 yıl çok problemliydi evliliğim benim takıntılarım yüzünden eşim hep alttan aldı sağolsun.sonra düzeldik ve herşey mükemmelken birden bire eşimin aile tarafından ilk evlendiğimde yaptığım bir hata gündeme getirildi eşimi gaza getirdiler ve sorunlar oldu eşim ayrılmak istediğini söyledi kabul etmedim.ailem duydu bunu ve eşimin bana yaptığı bazı terslikleri çok sinirlendiler.babam eşimi çalıştığı yerde rezil etti gidip.eşim işinden ayrılmış bu yüzden.2 haftadır ayrıyız nerede ne yapıyor bilmiyorum.çok özledim onu.ailemle görüşmemeye başladım o hareketi yapmamalıydı ben eşimi tekrar nasıl kazanabilirim?
avukatlarla görüşmüş yüzümü görmek istemiyor ben ve akrabalarımı telefonda engellemiş kimse arayamıyor.ailesine gittim sığındım onlarda istemedi beni ben ne yapabilirim allah rızası için yol gösterin bana

evet çok kötü oldu babam evden kovdu eşyalarını gönderdi anahtarını aldı elinden ben napcam yapayalnız kaldım

Dönüşü yok gibi duruyor.ayrılıga kesin karar verilmeden aileler araya sokulmamalı

Babanın bu kdr olaya müdahale etmesin deki amaac şiddet mıydı ? Birde o ev eşinle sana mı ait yoksa babanın evinde mı kalıyorsun
çocuğumuzu aldırmışştı eşim babamda duyunca deliye döndü.ev eşimle benim ama eşim saygısızlık edemedi babama karşı çıksın sen kimsin desin diye bekledim ben yenemedim babamı çünkü

Ne gibi bir hata anlamadım? Ayrıca sizi istemeyeni siz de istemeyin hem aileler işin içine girmiş adam işinden de olmuş, bundan sonra barışsanız da ne gibi hayır gelir?

Bi akrabayla dedikodularını yaptın diye eşin senden boşanmak istemiş sen gönlünü alma peşindesin.

Babanın öyle davranması yanlış. Tepki vermesi değil ama iş yerine yansıtması. ama eşinde huri melek değil

Ailesinin dolduruşuyla seni boşamaya kalkmış adam farkında mısın?

hanımlar merhaba 3 yıllık evliyim ilk 1 yıl çok problemliydi evliliğim benim takıntılarım yüzünden eşim hep alttan aldı sağolsun.sonra düzeldik ve herşey mükemmelken birden bire eşimin aile tarafından ilk evlendiğimde yaptığım bir hata gündeme getirildi eşimi gaza getirdiler ve sorunlar oldu eşim ayrılmak istediğini söyledi kabul etmedim.ailem duydu bunu ve eşimin bana yaptığı bazı terslikleri çok sinirlendiler.babam eşimi çalıştığı yerde rezil etti gidip.eşim işinden ayrılmış bu yüzden.2 haftadır ayrıyız nerede ne yapıyor bilmiyorum.çok özledim onu.ailemle görüşmemeye başladım o hareketi yapmamalıydı ben eşimi tekrar nasıl kazanabilirim?
avukatlarla görüşmüş yüzümü görmek istemiyor ben ve akrabalarımı telefonda engellemiş kimse arayamıyor.ailesine gittim sığındım onlarda istemedi beni ben ne yapabilirim allah rızası için yol gösterin bana

27 Aralık 2016

hanımlar şüphelerimde haklı çıktım ve aldatıldım.eşimin telefonunu kurcalıyordum şüphelendiğim kızla fotoğraf ve videosu vardı aşırı samimi alt alta üst üste güya gaza getirmişler.yalvardı bilemedim hata ettim dedi ne yapmalıyım.
güvenmiyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim
27 Aralık 2016
iyi ki düzelmişsiniz.

aldatan adamı affedersen, böyle ortada bırakır seni.

ben eşimi çok seviyorum eski bir hatayı bu kadar abartmamalıydılar herşey çok güzeldi biranda bozukdu bu bana çok koyuyor

İki üç gün önce eşimle ciddi bir şekilde kavga etti ve ben ağlayarak KV mı aradım su oğlunu artık al başımdan bosanicam diye KV o kdr üzüldü ki KV ile düğün aşamasında o kdr problem yasamama rağmen eşimi arayıp o kızı üzüyorsun diye bağırıp çağırdı benimle 2 saat konuştu kızım annen yok yanında yalnızsın sana üzülüyorum yanında olsam seni yanıma alırım diye nasıl bir aile evladının boşanmasını ister ya

Bu kadar büyüyecek kadar ne dedikodusu yaptın ki?? Ayy ilk defa böyle bir şey duydum..

İki üç gün önce eşimle ciddi bir şekilde kavga etti ve ben ağlayarak KV mı aradım su oğlunu artık al başımdan bosanicam diye KV o kdr üzüldü ki KV ile düğün aşamasında o kdr problem yasamama rağmen eşimi arayıp o kızı üzüyorsun diye bağırıp çağırdı benimle 2 saat konuştu kızım annen yok yanında yalnızsın sana üzülüyorum yanında olsam seni yanıma alırım diye nasıl bir aile evladının boşanmasını ister ya
yalvardım kayınvalideye artık unut o uçup gitti hayallere kapılma dedi bana.allah yardım eder hepimiz dua edelim dedim boşuna umutlanma unut dedi

çocuğumuzu aldırmışştı eşim babamda duyunca deliye döndü.ev eşimle benim ama eşim saygısızlık edemedi babama karşı çıksın sen kimsin desin diye bekledim ben yenemedim babamı çünkü

ben eşimi çok seviyorum eski bir hatayı bu kadar abartmamalıydılar herşey çok güzeldi biranda bozukdu bu bana çok koyuyor

Esin nasıl çocuğunu aldırıyor pardon da sen kürtaja girmeden o iş nasıl oluyor sen niye kabul ettin madem bu kdr istiyordun bir ikinci sınıf ise adam seni aldatmış hatayı yapan herif sen hala ben dedikodu yaptım diyorsun

Arkadaşım sen sağlıklı düşünemiyosun bence
Baban hatalı bile olsa kocana laf düşmez sen haklı adama sen kimsin desin karşı çıksın diye bekledim diyosun.

Bence ortalığı karıştırmak sende huy olmuş. Milleti birbirine düşürmüşsün.

Back
X