hanımlar merhaba 3 yıllık evliyim ilk 1 yıl çok problemliydi evliliğim benim takıntılarım yüzünden eşim hep alttan aldı sağolsun.sonra düzeldik ve herşey mükemmelken birden bire eşimin aile tarafından ilk evlendiğimde yaptığım bir hata gündeme getirildi eşimi gaza getirdiler ve sorunlar oldu eşim ayrılmak istediğini söyledi kabul etmedim.ailem duydu bunu ve eşimin bana yaptığı bazı terslikleri çok sinirlendiler.babam eşimi çalıştığı yerde rezil etti gidip.eşim işinden ayrılmış bu yüzden.2 haftadır ayrıyız nerede ne yapıyor bilmiyorum.çok özledim onu.ailemle görüşmemeye başladım o hareketi yapmamalıydı ben eşimi tekrar nasıl kazanabilirim?
avukatlarla görüşmüş yüzümü görmek istemiyor ben ve akrabalarımı telefonda engellemiş kimse arayamıyor.ailesine gittim sığındım onlarda istemedi beni ben ne yapabilirim allah rızası için yol gösterin bana
avukatlarla görüşmüş yüzümü görmek istemiyor ben ve akrabalarımı telefonda engellemiş kimse arayamıyor.ailesine gittim sığındım onlarda istemedi beni ben ne yapabilirim allah rızası için yol gösterin bana