• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapacağım

kendi evimdeyim.eşim evlendikten sonra bir kızla yakınlaşmıştı sonra hata ettim dedi işyerinden ayrıldı kızla irtibatını kesti.ailesi zaten beni istemiyordu ama ben eşimi seviyorum başmbaşka bir şehirde sadece ikimiz çok mutlu olabiliriz herkes hata yapar
Peki eşin neden bebeğinizi aldırdı? O sizinle zaten bi gelecek düşünmüyormuş belliki

Geçmiş zamandaki olayı ısıtıp önüne sürmüşler bide yersen şayet bu sbepten ayrılıcaksın yahuu sen yat kalk bence böyle bi baban olduğu için şükret bide ailemlede görüşmüyorum demişssin hata yapıyosun gidip kayınvalideye yalvarmak nedir ya

İnanamıyorum sana ya geçmiş konularını okudum adam çocuğu neden aldırttmış dersiniz ailesiyle arası kötü olduğu için ben şoktayım şu an ailemle aranı düzeltene kadar çocuk yok demiş buna rağmen sen bu adamı sevdin ve yanında durdun he ailesi için bebeğini öldürdü bu adam farkındamısın kendi çocuğuna merhameti olmayan adamdan ne bekliyorsun

aldatma olayı evet ben beni aldattığını düşünüyordum ama sonra bana gerekli açıklama yapıldı ve zaten ayrıldı o iş yerinden bir daha irtibatta kurmadı ben çok kıskancım.çok seviyorum elimde değil haklısınız ama benim onlara neler yaptığımı bilmiyorsunuz birikti birikti ve patladı.dedikodu olayını neden çıkardılar anlamadım bende herşey yolundaydı çocuk yapacaktık aileside istiyrdu birden bu çıktı anlam veremiyorum bunalıyorum biryerlerde birşeyler var.kesinlikle benimle irtibat kurmuyor nerede olduğunuda bilmiyorum anlayın beni diyemeyeceğim ama ben onunla büyüdüm hayallerim herşeyim onundu
Bak buradada yalan söylüyorsun beni aldattığını düşünüyordum ama gerekli açıklama yapıldı.... yahu aldatıldım diye post açan sen değilmiydin videolarını fotolarını yakalamıştın hemde altalta üstüste nasıl ya anlamdım bişey

Bak buradada yalan söylüyorsun beni aldattığını düşünüyordum ama gerekli açıklama yapıldı.... yahu aldatıldım diye post açan sen değilmiydin videolarını fotolarını yakalamıştın hemde altalta üstüste nasıl ya anlamdım bişey
Banlanmayacak olsam var ya.. neler yazarım neler. Anlayana tabii.

Şaka gibi gerçekten ya adam ailemle aram iyi değil diye bebeğini öldürüyor
Ama hatun her insan hata yapar seviyorum diyor
Bence kadının tedavi görmesi şart
Kesinlikle. Beyin fonksiyonları ağır hasar görmüş, düşünme organını kullanamıyor bariz.
Alt alta üst üste'nin neyini açıkladıysa artık sığır.

kendi evimdeyim.eşim evlendikten sonra bir kızla yakınlaşmıştı sonra hata ettim dedi işyerinden ayrıldı kızla irtibatını kesti.ailesi zaten beni istemiyordu ama ben eşimi seviyorum başmbaşka bir şehirde sadece ikimiz çok mutlu olabiliriz herkes hata yapar
senin tedavi olman lazım.
sevgi değil bu bağımlılık.

3 yıl ne ara oldu geçen sene şubat ayında evlenmemişmiydiniz?
güzel yakaladın.
B bekgidici sence kaç yıllık evlisin?

Screenshot_2017-10-28-17-31-25-1.webp

evet bağımlılık farkındayım kurtulamıyorum
haklısınız kötü bir evladım ama vazgeçemiyorum ondan

Böyle bir insan müsvettesiyle 10 yıl flört :olamaz:
böyle değildi çok ince nazik zarif vicdanlı biriydi ama nişanlandık biraz mesafeli oldu evlendik ailesiyle çatışmalarım arttığı için daha da sinirlendi harap oldu
aileler dahil değilken herşey çok güzeldi o günleri özlüyorum ben

Back
X