• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapacağım

evet çok kötü oldu babam evden kovdu eşyalarını gönderdi anahtarını aldı elinden ben napcam yapayalnız kaldım
Doğru mu yaptı yanlış mı bilmiyorum ama babanızın bu derece size sahip çıkması da takdir edilir bence. Eşiniz ve ailesi size hatalı davranmış ve öyle davranmaya devam ediyor. Arada kalacağın bir durum yok. Hayır gelmez bu evlilikten sana. Uyan bence.

Arkadas oturdum usenmedim eski konulara baktim. Olaylar olaylar.... ve hala kurtarma derdindesiniz bu evliligi aldatilma kollari morartan siddet baskiyla kurtaj ne ararsan var.
Bide ustune cahil yalanci ikiyuzlu dediginiz insanlara mi sigindiniz babaniZ hakkinizi koruyunca. Allah sabir versin adama ne diyeyim.

aldatma olayı evet ben beni aldattığını düşünüyordum ama sonra bana gerekli açıklama yapıldı ve zaten ayrıldı o iş yerinden bir daha irtibatta kurmadı ben çok kıskancım.çok seviyorum elimde değil haklısınız ama benim onlara neler yaptığımı bilmiyorsunuz birikti birikti ve patladı.dedikodu olayını neden çıkardılar anlamadım bende herşey yolundaydı çocuk yapacaktık aileside istiyrdu birden bu çıktı anlam veremiyorum bunalıyorum biryerlerde birşeyler var.kesinlikle benimle irtibat kurmuyor nerede olduğunuda bilmiyorum anlayın beni diyemeyeceğim ama ben onunla büyüdüm hayallerim herşeyim onundu

aldatma olayı evet ben beni aldattığını düşünüyordum ama sonra bana gerekli açıklama yapıldı ve zaten ayrıldı o iş yerinden bir daha irtibatta kurmadı ben çok kıskancım.çok seviyorum elimde değil haklısınız ama benim onlara neler yaptığımı bilmiyorsunuz birikti birikti ve patladı.dedikodu olayını neden çıkardılar anlamadım bende herşey yolundaydı çocuk yapacaktık aileside istiyrdu birden bu çıktı anlam veremiyorum bunalıyorum biryerlerde birşeyler var.kesinlikle benimle irtibat kurmuyor nerede olduğunuda bilmiyorum anlayın beni diyemeyeceğim ama ben onunla büyüdüm hayallerim herşeyim onundu
alt alta üst üste diyorsun?
neydi açıklaması?
şiddeti de haketmiş miydin?

Baban belki aşırı tepki vermiş olabilir ama demekki kızının yaşadıklarina dayanamamış.benim takildigim,siz bu yüzden kendi ailenizi silmissiniz ama eşinizle aranizi bozmaya çalışan kocanizin ailesine siginmissiniz.baya vefalı bir evlatmissiniz.yazdikca sinirleniyorum.adam aldatmış (gerçi bunu da sindirmissiniz)şiddet var, aile insan yerine koymuyor sizi.ama siz kendi ailenizle görüsmuyorsunuz.dogru mu anladım?

nişanlıyken, yeni evliyken, 3-5 aylık evliyken seni aldattığını düşünmüşsün.

10 yıllık flört diye onunla bir ömür geçirmek zorunda değilsin.
kocan da böyle düşünüyor ki çekip gitmiş.

Arkadaşım kimseyi Allahtan çok sevmeyeceksin. Bak sonra acilar icinde kivranir insan boyle. O ssna geri donmedikce sen onu geri getiremezsin. Boşver bekleme zaten

kendi evimdeyim.eşim evlendikten sonra bir kızla yakınlaşmıştı sonra hata ettim dedi işyerinden ayrıldı kızla irtibatını kesti.ailesi zaten beni istemiyordu ama ben eşimi seviyorum başmbaşka bir şehirde sadece ikimiz çok mutlu olabiliriz herkes hata yapar

hanımlar merhaba 3 yıllık evliyim ilk 1 yıl çok problemliydi evliliğim benim takıntılarım yüzünden eşim hep alttan aldı sağolsun.sonra düzeldik ve herşey mükemmelken birden bire eşimin aile tarafından ilk evlendiğimde yaptığım bir hata gündeme getirildi eşimi gaza getirdiler ve sorunlar oldu eşim ayrılmak istediğini söyledi kabul etmedim.ailem duydu bunu ve eşimin bana yaptığı bazı terslikleri çok sinirlendiler.babam eşimi çalıştığı yerde rezil etti gidip.eşim işinden ayrılmış bu yüzden.2 haftadır ayrıyız nerede ne yapıyor bilmiyorum.çok özledim onu.ailemle görüşmemeye başladım o hareketi yapmamalıydı ben eşimi tekrar nasıl kazanabilirim?
avukatlarla görüşmüş yüzümü görmek istemiyor ben ve akrabalarımı telefonda engellemiş kimse arayamıyor.ailesine gittim sığındım onlarda istemedi beni ben ne yapabilirim allah rızası için yol gösterin bana
Lütfen basit bir hata yaptığını söyle

kendi evimdeyim.eşim evlendikten sonra bir kızla yakınlaşmıştı sonra hata ettim dedi işyerinden ayrıldı kızla irtibatını kesti.ailesi zaten beni istemiyordu ama ben eşimi seviyorum başmbaşka bir şehirde sadece ikimiz çok mutlu olabiliriz herkes hata yapar
Koca koca diye delirmişsiniz siz.

Yahu siz iyi misiniz
Sizi aldatan
Bebeğinizi zorla aldıran adamı ciddi ciddi seviyor musunuz?
Akıl tutulması dedikleri bu sanırım.

Babana yazık ya,eli öpülesi adam, gerektiği gibi davranmış,aldatan şiddet uygulayan,zorla kürtaj yaptıran birine...
Ama sen hala babama, seni ilgilendirmez,demesini beklerdim diyorsun el adamının.Olanlardan sonra ailemle görüşmüyorum yazmışsın.Aferin!
Derdin zorun kocam nerde,Allah akıl fikir versin...

Back
X