• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapacağım

Babana neler anlattın da gitti iş yerine rezil etti. Bir erkek icin ağır bir şey bu. Baban rüyasında bir şeyler görüp dayanmadi yani damadının iş yerine dimi?

Kapısında yat yalvar dememizi mi bekliyorsun? İstemeyeni snde isteme. Gurursuz olma

Elin adamı böyle ansızın çekip gider ne olduğnu anlamadan. Babanız sizi savunur her konuda. Ailenizle görüşmüyorsanız çok büyük bi hata içndesin. O adam ya ailen ya ben dicek belki aynı konular açılınca yıllar sonra tekrar kapı önüne koyacak.

Elin adamı böyle ansızın çekip gider ne olduğnu anlamadan. Babanız sizi savunur her konuda. Ailenizle görüşmüyorsanız çok büyük bi hata içndesin. O adam ya ailen ya ben dicek belki aynı konular açılınca yıllar sonra tekrar kapı önüne koyacak.
demez o saygısızlığı olsa babama o an karşı gelirdi kimin evinden kimi kovuyorsun derdi

çocuğumuzu aldırmışştı eşim babamda duyunca deliye döndü.ev eşimle benim ama eşim saygısızlık edemedi babama karşı çıksın sen kimsin desin diye bekledim ben yenemedim babamı çünkü
Baban haklıymış .

Bir tane kelepce bul adami eve kitle. Sen calisir esine de kendine de bakarsin yeterki bosanmasin senden.
Adam davayi acti acacak sen hala ne yaparimin pesindesin.
Ben olsam bir taraflarima kina yakardim boyle bir adamdan kurtuldum diye.
Ve ne kadar sansli oldugunuzun farkinda bile degilsiniz. Kac kadin sahip cikan bir babasi olsun ister biliyor musunuz. Bence babaniza sıkı sıkı sarılın arkanizda durdugu icin.

Back
X