- Konu Sahibi fataldanger
Bence burun ucunuz yeterince ince, daha fazla inceltirseniz sivri durur ve bu da ifadenizi bozar. Ben hiç dokundurtmayın derim. yok burnun şu ölçüde olması gerekiyormuş yok buraya denk gelmesi gerekiyormuş, yok yüzün oranının şöyle olması gerekiyormuş... bu tür safsatalara itibar etmeyin. bunlar tamamen estetik cerrahinin kendisini devam ettirebilmesi için kar amacıyla ortaya sürdüğü saçma sapan söylentiler. Belirledikleri ideal oranlara hiç uymayan bir yüzün çok güzel olabileceği gibi, altın orana sahip bir yüz de hiç güzel görünmeyebilir.cok degil ama kanatlar genis gozumun ortasına geliyor oysa goz pınarıma denk gelmesi gerekiyormus. ee kanat kuculunce burun ucu da azıcık kücülmezse kötü durur diye onu da kücültmesini isteyecegim. belki çatıyı kırmayalım diyecek hoca sadece septoplasti, tipplasti, alaroplasti yapacak bilmiyorum. ama kalın deri olduğum için çok fazla alternatifim yok. hem revize hem kalın deri tural beyi ondan istiyorum ama fiyat umarım çok olmaz. yani türkiyenin koşulları belli neye göre bu fiyatları veriyorlar hiç anlamıyorum. sıradan birine gidip de burnumu tehlikeye de atmak istemiyorum ki daha önce ilk ameliyatımda yapmıstım bu 3. ameliyatım olacak son olsun istiyorum. tek endisem yandan görüntünün degismesi yan profilden burnumu seviyorum önden sevmiyorum. yanı bozmadan önü küçültebilir mi acaba?