Sonbahar...Arkadaşar genelde iyi öneriler sunmuşlar.Ben de sana artık kendini düşün,bırak onu demiştim.Yani artık ona para vermeyi kesmeliisn.Onla en azından bir süre görüşmeyi kes,tlf değiştir...O söylediklerinden sonra bunu hakediyor..En önce bunu yap.Kendini daha iyi hissettiğin bir süre belki sonra tekrar iletişime4 geçersin ama bu söylediklerini bir daha söylememsi ve para istememsi şartıyla..yine aynı olacaksa görüşmenin anlamı yok..Böyle olacaksan hayatımda hiç olma''daha iyi ''diye resti çek..sana zararı dokunuyor..
Antidepresanını rastgele bıraKma,çekilme sendromu yaşarsın.Sakın ha.Hemen vakit kaybetmeden özelmuayenehanesi olan bir psikiyatrise git ,eskisinden memnun değilsen googleden ara merkezde vardır ancak..Sana iiy gelecek bir antidepresan muhakkak vardır..Benim de kullandığım biraz iyi geldi gibi ama tamammen iyileşmedim hala..Ara ara iyi oluyor ara ara kötü oluyorum..
Depresyon çok zor birşey,yaşayan anlar.ihmalkarlık falan yapar,yaşama yetişemez olur insan..
Bu yüzden annene daha çok ihtiyaç duyuyorsun ama duyma!.Depresyonun bu oyununa gelme!kendi içine ''güçlü olmalıyım''de...Beyne olumlu mesaj gönderirsen olumluya gider herşey. Bak biz varız burda,sıkıldığında burdan elektrik aldığın kişilerle irtibat kur..benle irtibat kur..
Bak hz.yunus'un 40 gün balığın karnında kaldığı günleri oku..hz. yusufun zindanda olduğu zamanları düşün..Hz musa için ''tek başına bir ordu'' diye geçer kur'an- kerimde..Yılmadılar hiç..
Dengelerini değiştirecek ,bozacak riskli,olumsuz şeylere girmemelisin..Dengeni bozacak negatif insnalarla veya fazla tanımadığın ,güvenilmez hissi veren erkeklerle iletişim kurmamalısın..
Bak elinde birikimin olsaydı senle tatile gidecektik şeker:)Bence o öğrenim kredini ödemeden önce kendin için birşeyler yapmalısın..Bir miktar birktirip turlara katılabilirsin.İyi gelir gezi depresyona..Beraber yurt dışına gidebilecek arkadaşın da hazır burda..Bunu yapmak kendine olan güvenini tazelerdi..benim öyle oluyor şuanda..Bir amacı oluyor insanın..Bak iki ayöncesinden hazırlanıyorum..Daha çok şey var hazırlanacak.öyle iyi meşgale oluyor ki...Bir amacın olması çok iyi geliyor..
Ondan sonra ödersin kredini..
Merkeze geçemeyecksen konumunu değiştirmenin anlamı yok gibi..Ama oradan rahatsızsan değiştirebilirsin..Yeni insanalarla tanışabilirisn en azından..Ama yeri iyi seçmelisin şuanki yerinden iyi olmalı..Taşınma işini taşıma şirketine yaptırabilirsin..
Arkadaş istersen Akdeniz taraflarında ben varım mesela..
Umarım herşey hakkında güzel olur...