Ne var ki halinde?Kızlar benim derdim çok farklı.1 senelik evliyim.6 7 ay sonra korunmayı bırakırım diyordum.ama haftasonu kan verdim.epeydir vermemiştim.çok kötü oldum.genç kızlığımdan beri bu halimi gören her hemşire sen nasıl çocuk doğuracaksın diyor. ben de artık ciddi ciddi düşünmeye başladım.ben nasıl doğum yapacağım diye Benim gibi olup da doğum yapanlar varsa özellikle cevap bekliyorum
Bnm tanidigim kansiz soluk tenli biri vardi hamile kaldi ve suan anne kendileri kanla ilgili ilaclarla hamileligi gecti ama bebegi masallah suanda Allah tan umit kesilmezKızlar benim derdim çok farklı.1 senelik evliyim.6 7 ay sonra korunmayı bırakırım diyordum.ama haftasonu kan verdim.epeydir vermemiştim.çok kötü oldum.genç kızlığımdan beri bu halimi gören her hemşire sen nasıl çocuk doğuracaksın diyor. ben de artık ciddi ciddi düşünmeye başladım.ben nasıl doğum yapacağım diye Benim gibi olup da doğum yapanlar varsa özellikle cevap bekliyorum
Bnm ablam 55 kilo gayet kan veriyor millette kiloluysan hamile kalamazsin zayifsan kalamazsin diyor bu ne ya cok moral bozucu moral bozarsaniz nasil insan motive olsunBen kan bile veremiyorum cunku 50 kilonun altindaysan almiyolar. Ben dogurmayacak miyim? Onunla alakasi yok yani
Kızlar benim derdim çok farklı.1 senelik evliyim.6 7 ay sonra korunmayı bırakırım diyordum.ama haftasonu kan verdim.epeydir vermemiştim.çok kötü oldum.genç kızlığımdan beri bu halimi gören her hemşire sen nasıl çocuk doğuracaksın diyor. ben de artık ciddi ciddi düşünmeye başladım.ben nasıl doğum yapacağım diye Benim gibi olup da doğum yapanlar varsa özellikle cevap bekliyorum [/Q
Canım bende senin gibiydim hepsine alıştım inan ki. Yei geldi kolumdan yer bulamadılar elimin üstünden serum taktılar ki en acısı oydu. Epidural sezeryan oldum ve oylekorkuyodum ki ameliyattan sonra bile bir saate yakın çenem birbirine vuracak sekilde titredim hatırlıyorum. Ama hepsini o kadar rahat atlattım ki Allah Sabri'ni verdi kesinlikle. Misal bugun igne vurulmam gerekiyordu o kadar iğneyi yiyen ben degilmişim gibi bayılacaktim korkudan:)) bebek olunca hersey cok fakli
50 kilonun altindan bahsettim ben, senin 55 kilo ablandan bana ne. Ayrica ne moral bozmasi okudugunu anlamamissin sen ya ben kan bile veremiyorum ama dogururum ne olacak diyorum sen ne anliyosun. Ayrica seni de ilgilendirmez yorumum sen konuya yorum yap yoruma yorum yapmaBnm ablam 55 kilo gayet kan veriyor millette kiloluysan hamile kalamazsin zayifsan kalamazsin diyor bu ne ya cok moral bozucu moral bozarsaniz nasil insan motive olsun
Cok iyi yazmissinOhoo milleti dinlersen seni kisir da yaparlar kanser de... bos ver...
Allah Allah yanlislikla konu sahibi olarak okumusum bukadar terslemene gerek yokttu50 kilonun altindan bahsettim ben, senin 55 kilo ablandan bana ne. Ayrica ne moral bozmasi okudugunu anlamamissin sen ya ben kan bile veremiyorum ama dogururum ne olacak diyorum sen ne anliyosun. Ayrica seni de ilgilendirmez yorumum sen konuya yorum yap yoruma yorum yapma
Kızlar benim derdim çok farklı.1 senelik evliyim.6 7 ay sonra korunmayı bırakırım diyordum.ama haftasonu kan verdim.epeydir vermemiştim.çok kötü oldum.genç kızlığımdan beri bu halimi gören her hemşire sen nasıl çocuk doğuracaksın diyor. ben de artık ciddi ciddi düşünmeye başladım.ben nasıl doğum yapacağım diye Benim gibi olup da doğum yapanlar varsa özellikle cevap bekliyorum
Senin yazdigini kinamak icin yazmamistim yani sende burda bnm dedigimi demek istemissin evet doguramayacalsiniz diye birsey bncede yok olumsuz konusanlar karsisindakinin psikolojiai neolucak dusunmuyorlar maalesefBen kan bile veremiyorumistemissin kilonun altindaysan almiyolar. Ben dogurmayacak miyim? Onunla alakasi yok yani
Sanırım beni bir sen anladınBence arkadas kan aldirirken cok korkuyor, aci cekiyor, fena oluyor ve hemsireler o yüzden öyle diyor
Yoksa benmi yanlis anladm
Ya hemsireler herkese bi kulp buluyor zatenBence arkayasan aldirirken cok korkuyor, aci cekiyor, fena oluyor ve hemsireler o yüzden öyle diyor
Yoksa benmi yanlis anladm
Dogum cesitlerini arastir arkadasim icin rahatlasin dogum anini gormedende dogumyapacaksin ozamanMONNA .!.:Sanırım beni bir sen anladın
Kan korkum da var.hatta çocukluğumda ilk regl olduğum zaman çok ağlıyordum.ama bu regl sayesinde o korkumu biraz daha yendim.ben genel olarak iğne falan vücuduma olan her müdahaleden korkuyorumsorun, kan görme korkunuz değil mi ben mi yanlış anlıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?