Saç Uzatma Yöntemleri Ben ne yapacam ?:(:(:(:(

Delyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
156
0
96
Ankara
arkadaşlar bnm saçlarım 2 ayda anca bi cm uzuo. napıcağımı şaşırdım. mafoldumben turplu,sarımsaklı suda işe yaramıyo. bunalıma girdim,millet yazmış haftada 1 cm uzuyo,ayda 3 ,4 cm uzuyo diye depresyona girdim resmen :( nolur yardım ediiiinnnnnn,bi akıl verin yoksa delircem cidden senağlama

tek derdınız bu olsunn bukadar takmaya cıldırmaya ne gerek var yani uzun sacı sevıosanızz çıtçıt alın kullanınn depresyona grmekten iyidir

turplu suyu düzenli sekilde denedinmi ben bir ay ama hic aksatmadan yaptim 3 cm uzadi sarimsakli sampuan var topiklerde isirgan var maya var deneye deneye bulunuyo ancak her bünye farkli bana iyi gelen sana gelmeyebilir denemekten bikma bence

bakın ben ısırgan otunu 2 şekildede kullanıorum , 2 bardak elma sirkesinin içine 2 yemek kaşığı ısırgan otunu atıorum kaynatıorum cezvede sonra ağzını kapatıp ılımaya bırakıorum fısfıslı şişelere alıorum saç diblerime ve boylarına eşit şeklde dağıtıorum ve ölece ytıorum saçımı sarıorum tabki zemuszemus dha sonra 1 veya 1.5litre suyun içine en az bir avuç yada ne kadar arzu edersenz ısırgan otunu kaynatıp bi şişenin içinde dinlendiriyorum. sabah kalkıorum saçımı önce sarımsaklı şampuanımla yıkıorum koku olmuo ama yinde normal şampuanlada bi kez üstünden geçiorum ısırgan otunun suyuylada durulama yapıp çıkıorum kızlar bide eğer elma sirkeli karışımn kokusundan çok rahatszlık duyarsaanz birz onu kullanın sonr karışımn içine ısırgan otunun suyunu katın koku baya baya azalıo ,hayatım bence bunları uygula fark edilir şeklde uzama görüceksn,uzama hızı artıcktr

cnm ben sampuanıma sarımsak ve bal kattım.suan cok güzeller.kızlar bile farkediyor snn sacın ne kdr uzamıs diyorlar.

canım benimde saçlarımın uzaması durmustu ben selectıv protec die bi mavi su kullandım saclarım canlandı yumusadı ve uzadı dene istersen

canım benim de uzamıyor saçlarım içim daraldı formüllerden ama bırakmayacağım... kısa haliyle ensemde bit kadar bir topuz yapıyorum millete de hanım oldum die hava atıyorum ama gerçekten sinir bozucu... biz de mi bir sorun var ne :1hug: bir buçuk ayda 10 cm die bir sayfa var oraya bir göz at istersen ben ona başlayacağım.... :sm_cool:

canım hem beslenmene dikkat et hemde biras sabırla dene topiktekinlere cidden faydasını göreceksinn yerimseniben

ah canım ya seni çok iyi anlıyorum malesef:( burda okuduun şeyleri dene yılma bak ben bu yüzden bunalıma girdim 2 sene önce.ergenlik döneminde olan bişeymiş bu ama bendeki daha ağır olmuş neyse işte şimdi çok şükür atlattım da sen bana sor.millet diyo ki derde bak ama öyle değil işte değil bunu kimseye anlatamıyorum hele ki saçınız bir erkek saçından da kısa olduysa...:'(

eger salarının ucları kırıksa buda engeller ben turplu suyu yaptım gene farketti azda olsa ama saclarımın ucları kırık kestikten sonra daha cabuk uzamaya basladı

canim sinemakili karisimi uygulayabilirsin bide anneannemin sac uzatma fomülü diye bi topik var orayada bak istersen

cnmm başlık açmıştım sinamekili tarif üzerine...ona bakabilirsin istersennnbilmiyorumkismile

canim sinemakili karisimi uygulayabilirsin bide anneannemin sac uzatma fomülü diye bi topik var orayada bak istersen

evet bu iki topiğe de kesinlikle bak ben de bunları uygluyorum bunun yanında şampuanımın içine dönem dönem sarımsak katıp onla yıkıyorum aynen benim de arkadaşlarım bile fark ettiler uzadığını bunun yanında çok parlak ve canlı duruyor

Back
X