Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşiniz başak yada oğlak olmalı
Esinizde kişilik bozuklugu var sanırım.
Bir dedigi bir dedigini tutmuyor.
Ayrica her şeye karisan bir erkek tipi, hic bir seyin ucundan da tutmuyordur eminim.
O size siz ona surekli eleştiri vs.
Evlilik böyle yürümez.
Hos zaten size yapmasa siz de yapmazsiniz.
Zor bir esiniz var.
Bir psikiyatriste gitse iyi olur...
konu sahibin eşi ailesi tarafından annesinin paşası, kız kardeşlerinin biricik minnak kardeşi olarak büyütülmüş... gereksiz yere gaz verilmiş... ne kadar yanlış seviyor aileler çocuklarını.... sanıyorlar ki iyi yapıyorlar ama faturası ancak büyüdükten sonra kişilik bozukluğu olarak çıkıyor. konu sahibin yaşadıkları kesinlikle normal boyutta değil zaten özellikle yatakta yaptıkları.. bu yaştan sonra can çıkar huy çıkmaz ama azcık aklı varsa ve kullanabilme yetisi varsa biraz kendini düzeltebilir ama özü aynı kalır...
ben evli degilim ama benzer davranıslara sahip yakınlarım oldu.
yuzunu gormek istemesem bile onun sevinecegini bildigim icin aynı masaya oturdum hep.
yani yataga da gider ama birden kızıp sarılma dokunma deme ihtimali oldugu icin k.cımı doner rahat rahat uyurdum.
ne de olsa yarın sabah gonlunuzu almaya calısacak size yine sarılacak o.![]()
eşinizdeki kompleksli halleri saymazsak bu dikkatsizlik mevzusu bizde de vardı. bizde de eşim çok dikkatsizdi, her şeyi dökerdi, kirlililerini makinaya atmazdı ne bileyim dağınıktı ben çok sinirleniyordum o zamanlar mesela. ikimiz de çalışıyoruz neden ben eve gelip bir de senin dağınıklığını topluyorum diyordum. ben ters konuştukça o da ters tepki vermeye başladı baktım olmayacak aldım karşıma konuştum, çok yorulduğumu işlere yetişemediğimi yardımcı kadın bulamadığımız için oturmaya bile fırsatımın olmadığını vs baya bi anlattım ağlaya ağlaya :) o gün bugündür elinden geleni yapar sağolsun yine de her sabah mutfakta yerler ekmek kırıntısı dolu oluyor uyandığımda ben de onu idare etmeyi öğrendim bi şey demiyorum ufak tefek yaptıklarına :)
siz de tartışmadan ve birbirinizi irrite etmeden konuşup ortak bir yol bulursunuz zamanla. biriniz daha dikkatli davranırsınız diğeriniz de ufak tefek dikkatsizlikleri görmezden gelmeyi öğrenir. evlilik de böyle bir şey değil mi zaten iki insanın birlikte yaşamayı öğrenmesi?
anne önemli yalnız zaten iki gün birliktesiniz onun da bir gününü annesiyle mi geçiriyorsunuz? kendi tek gitsin istiyorsa, siz ayda bir gidin 15 güne bir gidin her hafta her hafta saçma bence.
Gece gittim yanına saat 4 gibiydi zaten..hemen sarıldı sanki bişi olmamış gibi bir de sımsıkı sarılıyor.. walla yicem ben kafayı..:))
Ne kadar güzel söylemişsiniz. Hem anne hem de abla, benim yanımda kardeşim bitanedir, oğlum bilir sürekli bu tarzlar.. sanırlarki sanki ben oğullarını eziyorum..halbuki ben yokken ne arar ne sorar özellikle ablası. ne eve gelir sıcak bir çorba getirir. ama işte kardeşim kardeşim kendi kocası var benm yanımda eşimin koluna girer.
ben ondan değişmesini istemiyorum zaten..ama böyle şeylerle beni germesin..zaten ben bile sinir hastası oldum çünkü tahammülüm yok artık. bunları bile yazarken sinirlerim tavan yapıyor.
Gece gittim yanına saat 4 gibiydi zaten..hemen sarıldı sanki bişi olmamış gibi bir de sımsıkı sarılıyor.. walla yicem ben kafayı..:))
Ben de buna cok kırıldım zatn ama sonra ıste geldi sarldı fılan ozurdıledı. Ama dedım bır daha olursa gercekren artık yeter dedımmHaftaya bizim de tam bir bucuk sene olacak.
Tartismalarimiz illa ki oldu.
Fakat esim bana hic bir zaman beni asaglayacak sekilde sözler kullanmadi.
Tartismaninda bir seviyesi olmali kanatimca.
Ben en cok buna takildim nedense.
Esim bana öyle söylese 'gerizekalimisin salakmisin' gercekten cok kirilirdim.
:44:
Merhabalar
15 aylık evliyim..daha önce de birkaç konu açmıştım. Öğretmenim uzaktayım ama 2 gün izin aldım yılbaşıyla birleştirdim ki eşimle evimde vakit geçireyim diye.. ama keşke keşke almasaymış..ne kadar uzak o kadar iyi.. eşimin küçük dertleri beni büyük bir boşluğa itiyor. sabah neden beni öpüp gitmedin dedim uyandırmamış beni aşağıdan seslenmiş duymamışım. ona neden uyandırmadın dedim sen salakmısın gerizekalımısın geç kalıodum ben alındım tabi aman ya dedim sana da bişi sorulmuyor insana insan gibi cevap ver neyse sonra yanıma geldi sarılmalar filan şakalaşmalar. diyeceksiniz kocana kahvaltı hazırlamıyomusun kocam sabahları cok huysuz oluyor kendi istemiyor bu yüzden..Çöpü yıkamıştım pislenmiş neden yıkamışım çabuk paslanıyormuş.. evimiz dubleks dışarı cıkıcaktık ben araba sürücektim saat 10 gbi merdivenlere botlarımı koydum kapıyı açıp giyicektim neden koyuyormuşm o oradan çorapla basıyormuş fılan..sonra kafa dalgınlığı anahtarı unuttum içerde sonra bana dedi bundan sonra anahtarı unutma çantamda kalmış kendi anahtarım onunkini kullanıyordum..ben de dedim sen bende kafa bırakmıyosunki.. neyse bu komşu yardımıyla kapıyı açtı.. gayet sakin birşekilde..ben de istersen çıkmayalım dedim..bugün bişi var zaten çıkmayalım dedi. ben de olur dedim.ben yatim dedim o da 30 dk sonra fılan geldi gayet iyi sarıldı. sonra bana başladı işte kocana laf çevirme. kadın gibi altta kal, ben de kadınım diye alttamı kalçam dedim haklıysam hakkımı savuncam dedim.. sen de kadın işlerine çok karışıyorsun dedim...hakkını başkalarına savın..sen de biraz bilgili ol da karışmim dedi. ben de ben mala önem veren biri değilim dedim..böyle saçma salak şeyler yüzünden huzurum kaçtı. yemin ederim başka bir derdimiz yok ama batıyo işte.. allah diyorum bizim imkanlarımızı başkasına verse kimbilir ne mutlu mesut yaşarlar. ben de sustum, sonra başıma ağrı geldi ağrı kesici aldım kalktım..sonra da istemdışı gözyaşlarımı tutamadım yatakta. sonra işte noldu olurda noldu karıcıgım ne bu duygu yoğunlaşması antibiyotiğe sarılmalar flan die yine sesini yükseltti. sonra 10 dk sonra ben sarıldım güya uyuyor numarası bana birden bağırdı napıyosun diye. horluyor yataktan sıçrıyor bana sinirlendi ya.baktım olmadı kalktım yataktan ben de şimdi duş aldım burdayım..ben ne yapim allah aşkına. ben buyum işte çocuk gibi eleştirilmekten, azarlanmaktan sıkıldım artık....ben yapamıycam yürütemıycem gibi hissediyorum çoğu kez.. eşimi çok seviyorum, ama böyle şeyler yüzünden soğuyorum...
maalesef evet. eşim 2yıllık mezun.. okumamış zaten..ben de sevıye olarak ondan yükseğim..bunu inkar ediyor yani aile onu hep pohpohlamış, ben onu pohpohlamıyormuşum..yani sen bilirsin demiyormuşum..oysaki herşey onun istediği gibi zaten.. ama bir tek kendimi savunmam bütün olayı bitiriyor..
kusura bakmayın ama eşinizin kendini kötü hissetme sebebi sizsiniz.
eşiniz lise mezunu değil yüksek okul mezunu 'okumamış zaten' diyebileceğiniz bi insan değil.
'seviye olarak ondan yükseğim, bunu inkar ediyor' yazmışsınız.
siz "eşsiniz" rakip değil. neden eğitim seviyenizi bu şekilde dillendiriyorsunuz ki?
siz bu konuda eşinizi kırarsanız o da başka konularda bunun acısını çıkarır.
öncelikle sizin kendinizi düzeltmeniz gerektiğini düşünüyorum