- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
Merhaba hanimlar.uzatmadan konuya giriyorum.bugun bizim evlilik yildonumumuz. Dun gece esimle tartstk daha dogrusu beni kirdi. Bunun farkinda.sabah ise gitto.tlfnla Özür diledi.gecen sene de ayni seyi yapmisti. Smdo ben bu aksam güzel bir masa hazirlayacaktm. Ama butunnhevesimngitti sayesinde. Cok onemsemiyoe gobi davraniyor. Sizce hazirlik yapayim mi? Yoksa orali olmayip davet edildigimiz iftara mi gideyim?
hazırla masanı evde kal düzelir
Iste bu dogru mu? Hep ayni sey ya.. biktim artik.her ozel gunumuzde ya.. aliskanlik yapti.ben her defasnda yine suprizz yaptim.yine oyle yapmak istemiyorm aslinda.alisti hepten. Icimden de gelmiyor.ne hayaller kurdim plan yaptim o kdr her sey rezil oldu
Merhaba hanimlar.uzatmadan konuya giriyorum.bugun bizim evlilik yildonumumuz. Dun gece esimle tartstk daha dogrusu beni kirdi. Bunun farkinda.sabah ise gitto.tlfnla Özür diledi.gecen sene de ayni seyi yapmisti. Smdo ben bu aksam güzel bir masa hazirlayacaktm. Ama butunnhevesimngitti sayesinde. Cok onemsemiyoe gobi davraniyor. Sizce hazirlik yapayim mi? Yoksa orali olmayip davet edildigimiz iftara mi gideyim?
içinden gelmiyosa yapma..
üstelik alışkanlık haline getirmiş anladığım kadarıyla her özel günde bunu yapmayı...
biraz ders olsun...
konuşmalısın.. çözülmeyecek şey yok evlisiniz ne güzel sizin yerinizde olmak isteyen çok kişi var
Kırılan taraf sizseniz bir de üzerine çaba gösteren taraf olmayın bence. İnanın sürekli alttan almanın kişiye hiç bir faydası yok. Daha çok kıymete falan da binmiyorsunuz. İçinizden ne geliyorsa onu yapın. Daha fazlası için asla ama asla kendinizi zorlamayın.
Iste bu dogru mu? Hep ayni sey ya.. biktim artik.her ozel gunumuzde ya.. aliskanlik yapti.ben her defasnda yine suprizz yaptim.yine oyle yapmak istemiyorm aslinda.alisti hepten. Icimden de gelmiyor.ne hayaller kurdim plan yaptim o kdr her sey rezil oldu
Aynen gelmiyor... kizgin ve ofkeliyim. Snra keske yapsaydim.demek istemyrm. Giden zaman geri gelmiyor.cunku
slm okuyunca biraz üzüldüm senin adına çünkü hep başımıza gelen şeyler bence iftar git dönüşte zaten haksız olduğunu anlamışsa kendisi bişeyler yapar
erkekler hep ilgi ister kadınlar istediğindede şımarık olurlar biraz sert bir yorum oldu galiba ama malesef bu böyle bu arada 13 yılın tecrübesi yada benim öğrendiğim bu kalbinin sesini dinle tabii küste kalma mutlaka düzelir rabbim sonsuz mutluluk nasip etsin hepimize
Bence de masayı hazırla.. Güzel bir yemek yiyin.. Aranızdaki soğukluk gider böylelikle.
eşimde seninki gibiydi her özel zamanda yapardı böyle..
bende hep senin yaptığın gibi yaptım aman tatsızlık çıkmasın aman pişman olmayayım diye..
sonra bi tepem attı banane yaa dedim iki kişilik bu evlilik ne hep ben taviz vercem..
yapmadım..
yüzünede vurdum boşuna tribe girme ne senden beklerim ne de sen benden bişey bekle boşuna kavga edipte sebepsiz olan huzurumuda kaçırma diye...
aklı başına geldi..
şimdi o ayarlıyo özle günleri...
taviz verme anacım daha çoook özel gün var önünüzde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?