• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapayim simdi? yardim

Merhaba hanimlar.uzatmadan konuya giriyorum.bugun bizim evlilik yildonumumuz. Dun gece esimle tartstk daha dogrusu beni kirdi. Bunun farkinda.sabah ise gitto.tlfnla Özür diledi.gecen sene de ayni seyi yapmisti. Smdo ben bu aksam güzel bir masa hazirlayacaktm. Ama butunnhevesimngitti sayesinde. Cok onemsemiyoe gobi davraniyor. Sizce hazirlik yapayim mi? Yoksa orali olmayip davet edildigimiz iftara mi gideyim?

hiçbişey yapma iftara da gitme evde kal ve bu sefer onun süpriz yapmasını bekle. mesafeli davran biraz düzeltmek adına bişeyler yapma ihtiyacı hissetsin. yapmazsa da soyle hem kırıyorsun hem telafi etmiyorsun diye konuş

Erkekler basit yaratıklar ve bizim kadar detaylı düşünemiyorlar.
İki seçenek var,
1-Sana yaptığını sineye çekip- yemeğini hazırlayıp onu üstüne mükafatlandıracaksın ki bence kesinlikle böyle birşey yapmamalısın. Sana verilen kadar değer ver. Hem kırıl hem özel gününüzü kutla karşıdan da birşey gelmesin. Böylece eşini alıştırırsın, seni kırmadan çekinmez,özel günleri önemsemez, nasıl olsa sen ona karşı hep ortamı toparlayıcı olursun.

1- Yaptığını ödet. Ama sessizlikle, özel gününüzü unut,önemseme konusunu bile açma,kırgınlığını kavga çıkarma ama tut. Yaptığının bedelini alsın. Sadece kesinlikle kavga çıkarma. Sessiz kal ve umursamaz ol-uzaklaş bırak o gelsin.

Kesinliklr.haklisiniz.hazirlamicam.ama sunundiyor.bisey yapmazsan bir daha asla.ne dogum gunu ne baska bir sey kutlamam.diyor.

Masani da kurma iftara da gitme. Otur kos kos evde. O gelip ozur dileyene kadar ona hayati zindan et. Et ki akli basina gelsin.
Yemek hazrlasan bile sakla yemek yapmadim de. Nasilsa iftara yakin aciktikca sirnasir sana, ozur diler. Burnu iyice surtunce snde yemekleri isitirsin yersiniz.
Yoksa akli basina gelmez :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masani da kurma iftara da gitme. Otur kos kos evde. O gelip ozur dileyene kadar ona hayati zindan et. Et ki akli basina gelsin.
Yemek hazrlasan bile sakla yemek yapmadim de. Nasilsa iftara yakin aciktikca sirnasir sana, ozur diler. Burnu iyice surtunce snde yemekleri isitirsin yersiniz.
Yoksa akli basina gelmez :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Özür diledi. Ama tatmin olmadim

Back
X