• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapayım şimdi ???

iscan-88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
16
3
86
Derdim var benimde ne yapsam kime anlatsam bilemiyorum. 1 buçuk yıllık evliyim düğün takilarim kayınvalide de idi. Ve 3 buçuk aylık hamileyim. Geçenlerde paraya ihtiyacım oldu. Kayınvalideye dedim benin altınlardan bı çeyrek ver ihtiyacım var.
Bana ne dese iyi paraya sıkıştık senin altınları biz bozdurduk. Ne tepki vereceğini bilemedim .
Meğer eşim biliyormuş ve bana söylememiş.
Güya ailesi bana söylemesi için baskı yapmış ama eşim bilir türlü söyleyememis.
Bu arada üzüntüden kanamam oldu ve düşük tehlikem var. Ve telefon konuşmalarını duydum bu arada meğer ailesi söyleme yerine koyarız demiş.
Artık kimseye guvenim kalmadı ve kendi ailemi başka şehirde bırakıp geldim.
Ne yapacağımı bilmiyorum biraz birşeyler duymaya ihtiyacım var..

Yerine koysunlar o zaman versinler şimdi altınların parasını.

B.k gibi insanlar oldukları zaten altınlarınıza çöreklenmelerinden belli. Banka kasası değiller ya, tabi ki bozdurup yicekler. Keşke en başından vermeseydiniz.

+1
Bir başkasına al benim paramı sen sakla demeyi cidden anlayamıyorum
Aynen yahu, parayi alip verirsen kaynanana o da kendisinin zanneder yer catir catir,seni mi bekleyecek? Biz de evlendik, koyduk altinimizi paramizi cebimize kimseye de vermedik oldu bitti yani zor mu bu kadar bir banka hesabi veya kasasi ayarlamak?

Canım olan olmuş artık sıkma canını er geç ödeyecekler elbet. Senin üzülmen şuan hic birşeyi değiştirmez o yüzden evladının iyiliği için unut simdilik bu meseleyi.

İnsan herkesi kendi gibi saninca böyle oluyor maalesef. Yeni evlendik il dışında oldu düğün biz balayına gittik onlar eve geldiler diye verdim. Sonrada öyle böyle geçti zaman hiç aklıma da gelmezdi ki böyle bişey. Ama başıma geldi maalesef . Hep iyi niyetten her zaman başıma dert oldu zaten iyi niyet güven ve herkesi kendim gibi sanmak...

Sen vermekle en büyük hatayı yapmışsın. Yerine koymalarını bekliceksin artık ,tabii koyarlarsa.

benim altınlarım da kayınvalidemde. arada diyor kızım lazımsa al diye ben de yok anne kalsın diyorum. eşimin ailesinin durumu bizim ve benim ailemin durumundan iyi. içinden almak bir yana üstüne bile koyduğu oluyor.

ben kendi aileme verseydim çoktan hepsi uçmuştu.

bir bu konuda şanslıyım sanırım.

Üzmeyin kendinizi bebeğinizi düşünün.

Olmuş bir hata güvenmişsiniz. Bundan sonra alacaklısınız, bu konunun üstünü kapatmalarına izin vermeyin. Her fırsatta dile getirin ve isteyin.

Eşinize de belli bir süre içine altınlar yerine gelmezse ailenize anlatacağınızı söyleyin.

Ama ne olursa olsun kendinizi üzmeyin.

Bastan neden verdiniz ki kasa kiralayip koysaydiniz en temizi biz oyle yapmistik sonra da ev alirken bozduk. Dugun esnasinda kv muhafaza eder ya takiyi salondan ciktigimiz anda esim anne ver poseti karima dedi. Suclu esiniz. Ama siz bi can tasiyorsunuz. Bebeginizi dusunun ve sakin olun. Cok kafaya takiyosaniz bi doktora gidin zararli olmayan bi ilac vs verir belki.

insallah yerine koyarlar..tabiki vermemek lazim herseyden once ölümlü dünya kv nize bisey olsa kimseye anlatamazsiniz derdinizi.ayrica ne gerek var onuda anlamiyorum herkez kendi altinina parasina kendi sahip ciksin.alip bir bankaya koymak bu kadar zor mu?ne kimsenin parasini pulunu isterim nede veririm.olan olmus artik insallh yerine koyarlar diye dua etmekten baska yapabilicegiz bisey yok bence..bebeginizi dusunun o herseyden onemli suan insallh saglikla kucaginiza alirsiniz..

boşversene canım yaa senin o taşıdığın can için tüm malımı vermeye hazırım ben
öncelikle kendini ve evladını düşün
sonrada herşey hallolur bunlar sınav bunun için canını sıkma
kayınvalidende bir çeyrek alıp verememiş mi sanki hamile kadına pat diye söylenecek şey mi
sen içini ferahlat canım içinde bir servet var ona sahip çık

O takılar neden onlarda. Neden veriyorsunuz altınlarınızı. Neden sattık dediklerinde eşkiya mısınız lan siz kimin neyini satıyorsunuz bana sordunuz mu emanet maldan yenir mi denmiyo. Neden hamile halinizle kendinize zarar veryorsunuz onların ağzına s.çmayıp kendi içinize atıyorsunuz. Neden ailenize haber vermiyorsunuz ve neden eşiniz olacak üçkağıtçıyı karşınıza alıp "ben gidiyorum beni arkamdan vuruyosun eşim misin hırsız mısın?" Demiyorsunuz.

ya ne biçim yorumlar yapıyosunuz direk altına odaklandınız . kadının kanaması var . canım kardesim haklısın ama gıden para olsun evladın değil

Derdim var benimde ne yapsam kime anlatsam bilemiyorum. 1 buçuk yıllık evliyim düğün takilarim kayınvalide de idi. Ve 3 buçuk aylık hamileyim. Geçenlerde paraya ihtiyacım oldu. Kayınvalideye dedim benin altınlardan bı çeyrek ver ihtiyacım var.
Bana ne dese iyi paraya sıkıştık senin altınları biz bozdurduk. Ne tepki vereceğini bilemedim .
Meğer eşim biliyormuş ve bana söylememiş.
Güya ailesi bana söylemesi için baskı yapmış ama eşim bilir türlü söyleyememis.
Bu arada üzüntüden kanamam oldu ve düşük tehlikem var. Ve telefon konuşmalarını duydum bu arada meğer ailesi söyleme yerine koyarız demiş.
Artık kimseye guvenim kalmadı ve kendi ailemi başka şehirde bırakıp geldim.
Ne yapacağımı bilmiyorum biraz birşeyler duymaya ihtiyacım var..

Doğuma ne kadar kaldı? Orda dura dura eşinizi gördükçe bile olanlar aklınıza gelip sinirleriniz atabilir. Bir süre ailenizin yanında kafa dinleme şansınız var mı? Sizi pamuklara sarsınlar, mutlu huzurlu geçirin günlerinizi. Sizin ve bebeğinizin buna ihtiyacı var.

Back
X