• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapayım şimdi ???

Herkes bebeğine dikkat et stres yapma demiş haklı olabilirler ancak buna da stres yapmamak neredeyse imkansız bildiğin kandırılmışsınız. Bunu da yanlarına bırakmamak lazım yani güvenip vermişsiniz hepsini harcamak ne demek, bir de pişkin pişkin söylemiş kayınvalideniz. İnanamıyorum bu nasıl bir yüzsüzlük?

birçok tecrübe vardır ki paha biçilemez buda sizin için onlardan biri olsun
üzmeyin kendinizi

Herkes bebeğine dikkat et stres yapma demiş haklı olabilirler ancak buna da stres yapmamak neredeyse imkansız bildiğin kandırılmışsınız. Bunu da yanlarına bırakmamak lazım yani güvenip vermişsiniz hepsini harcamak ne demek, bir de pişkin pişkin söylemiş kayınvalideniz. İnanamıyorum bu nasıl bir yüzsüzlük?

Katılıyorum, ben de sorunu kökten çözmekten yana bi insanım anlık çözümler değil. Bebeği biraz da onlar düşünsün bu kadına böyle yapıyoruz allah korusun hamile hamile diye. Kandırılmak kadar kötü bişey var mı ya hele hayat arkadaşın tarafından.

Valla hata sende ve eşinde. En başta vermemeliydin. Yaptıkları resmen hırsızlık. Böyle bi olay boşanmaya kadar götürülebilir. Ayrıca eşinin sana sormadan böyle bişeyi onaylaması ayrı bi olay. Ben olsam cingarı çıkarırdım. Bence ne kocana nede ailesine çöpünü bile emanet etme artık. Alıp versinler sana sende götür bi bankaya yatır.

Kandırılarak çok fena hemde en güvendiğin kişi tarafından bırakıp gitsem bebeğime bu halde nere gideyim. Şuanda eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Kanamam olunca baya bı üstüme düştü aradı falan bende aramasın söyle ailene gelmesin bı sure görmek istemiyorum dedim. Güya 2 gündür devam aramıyor güya annesi babası kavga etmiş. Bende dedim ne annen ne baban umrumda bile değil ne yaparlarsa yapsınlar dedim. gidenlerin hepsi tek tek yerine konacak dedim. Eğer ailem duyarsa beni Burda tutmazlar tartışma çıkar aileler arası dedim. Bakalım ne olacak...

Evim giriş kat oturduğumuz muhit de Bi acayip
Ben de dönem dönem kv bırakıyorum
Tatile giderken vs
Gelir gelmez istiyorum ve alıyorum
Bozduramayacağını altınların benim olduğunu biliyor. Emanet verildiğini biliyor. Eşim de ben de bunun altını yeterince çizdik
Artık geri alamazsınız unutun altınları
Bundan sonra her konuda tavrınız net olsun yeterince net

Bu olaylar sonucu arkamdan konuştuklarını da ogrendim. Olay bende büyüdükçe büyüdü ve artık evi terketme modundayim. Şimdi bebeğimin kontrolü var onu bekliyorum çaresiz. Zaten planlı bir şehir değişikliği vardı ama henüz bilmedikleri biletimin tek yön olması...

Valla hata sende ve eşinde. En başta vermemeliydin. Yaptıkları resmen hırsızlık. Böyle bi olay boşanmaya kadar götürülebilir. Ayrıca eşinin sana sormadan böyle bişeyi onaylaması ayrı bi olay. Ben olsam cingarı çıkarırdım. Bence ne kocana nede ailesine çöpünü bile emanet etme artık. Alıp versinler sana sende götür bi bankaya yatır.

Bitti zaten güven kalmadı bende biraz vardı onu da bitirdiler kendilerine de benim gözümde bitti..

İnanin hala yaptıklarını hata olarak görmüyorlar. Perşembe günü Dr a gittim kanama olduğu için sadece telefon açtılar evimiz 100 MT uzakta ve hala evime gelip ne bı özür ne geçmiş olsun vs. Sadece telefonda konuşma o kadar...

Suc esinizin ve sizin
Kari koca paranizi kendi elinizde tutamayacak kadar beceriksiz misiniz?

Beceriksizlik değil saflık ve güven çünkü görümcem aynı zamanda benim abimin eşi. Ve onun altınları yıllarca bizde kaldi. Biz hiç elimizi bile sürmedik ve insanda herkesi kendi gibi sanıyor en azından ben öyle sandım. Ve en büyük hatam o oldu .

İnanin hala yaptıklarını hata olarak görmüyorlar. Perşembe günü Dr a gittim kanama olduğu için sadece telefon açtılar evimiz 100 MT uzakta ve hala evime gelip ne bı özür ne geçmiş olsun vs. Sadece telefonda konuşma o kadar...

Yazık yahu, ne diyebilirim ki? Sabırlar dilerim size.

Derdim var benimde ne yapsam kime anlatsam bilemiyorum. 1 buçuk yıllık evliyim düğün takilarim kayınvalide de idi. Ve 3 buçuk aylık hamileyim. Geçenlerde paraya ihtiyacım oldu. Kayınvalideye dedim benin altınlardan bı çeyrek ver ihtiyacım var.
Bana ne dese iyi paraya sıkıştık senin altınları biz bozdurduk. Ne tepki vereceğini bilemedim .
Meğer eşim biliyormuş ve bana söylememiş.
Güya ailesi bana söylemesi için baskı yapmış ama eşim bilir türlü söyleyememis.
Bu arada üzüntüden kanamam oldu ve düşük tehlikem var. Ve telefon konuşmalarını duydum bu arada meğer ailesi söyleme yerine koyarız demiş.
Artık kimseye guvenim kalmadı ve kendi ailemi başka şehirde bırakıp geldim.
Ne yapacağımı bilmiyorum biraz birşeyler duymaya ihtiyacım var..
biraz çirkef olma vakti gelmiş hemen takılarını tekrar yapması gerektiğini söyle bana mı sorup bozdurdunz hemen yapıp verin diyin yüz vermeye gelmez

Derdim var benimde ne yapsam kime anlatsam bilemiyorum. 1 buçuk yıllık evliyim düğün takilarim kayınvalide de idi. Ve 3 buçuk aylık hamileyim. Geçenlerde paraya ihtiyacım oldu. Kayınvalideye dedim benin altınlardan bı çeyrek ver ihtiyacım var.
Bana ne dese iyi paraya sıkıştık senin altınları biz bozdurduk. Ne tepki vereceğini bilemedim .
Meğer eşim biliyormuş ve bana söylememiş.
Güya ailesi bana söylemesi için baskı yapmış ama eşim bilir türlü söyleyememis.
Bu arada üzüntüden kanamam oldu ve düşük tehlikem var. Ve telefon konuşmalarını duydum bu arada meğer ailesi söyleme yerine koyarız demiş.
Artık kimseye guvenim kalmadı ve kendi ailemi başka şehirde bırakıp geldim.
Ne yapacağımı bilmiyorum biraz birşeyler duymaya ihtiyacım var..
İki üç altın için mi kanamanız geldi? Yapmayın Allah aşkına bebeğinizi düşünün. Onların arsızlığının bedelini minik bi Bebek ödememeli. Olan olmuş artık inşallah yerine koyarlar. Eşinizle konuşun tavır alın.

Eşimde beni anlaşma keşke benimle konuşurken başka konuşuyor ailesi ile konuşurken başka. Telefon konuşmalarını dinledim yaa. Neler var ben artık altından da geçtim kandirildim arkamdan konuşuluyor vs. Bana geliyor bana iyi konuşuyor ailesinde gidiyor ona başka konuşuyor benden bahsederken duyduklarım beni şok etti hazmetmeye çalışıyorum ya ben ne hale gelmişim annesi eşime diyor ki çok üstüne gitme ama dikkat et seni de parmağında oynatması. Ya ben ne hale gelmişim uzulmusum gebermisim kadının dediğine bak. Neyse şimdi Dr kontrolünü bekliyorum. Sonra istedikleri kadar konuşsunlar arkamdan. Giderkende bı güzel yazı yazdım hepsine tek tek göndereceğim şimdi oturun başbaşa kına yakın diye. Daha fazla hicbiseyi çekemem yani. Beni bu halde uzup bide böyle düşünen insanlar isim olmaz. Hepsi inşallah Allah'ından bulur.ben bunu bilir bunu söylerim bu saatten sonra.

Hayat çok garip daha kaç zaman önce evlilik için gün sayan şimdi ise bu evden gitmek için gün sayıyorum. Allahım herkesin gönlüne göre versin. Fesat kötülük düşünen kötülük versin inşallah daha beter olsunlar. Bu kadar yıllık hayatımda etmediğim kötü sözü bedduası bu bı kaç günde ettirdiler bana yaa ...

Back
X