- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.359
- 498
- 37
Yapacağınız yorumlar büyük ihtimalle hayatımın gidişatını belirleyecek. Yine mi aynı konu demeyin lütfen baştan söylüyorum konu bekaret, mecburluk, inandim vs. Kelimelerini içeriyor . Yaklaşık 1 yıl önce uzun sancılı bir ayrılık yaşadığım dönemde biriyle tanıştım.arkadasimin arkadaşıydi.arkadasimin sevgilisiymis çok sonra öğrendim başta tahmin edemezdim arkadaşım nişanlıydi çünkü .her neyse biz bir şekilde ilişkiye başladık birlikte olduk.ne psikolojiyle yaptım bilmiyorum ama sevdim.bekaretin benim için önemini söyle aciklayayim benim için çok önemliydi.sevdigim erkekle olmalıydı. Ama başka insanların evlenmeden cinsellik yaşaması normal olarak umurumda değildi katı değilim bu konuda. Her neyse sevgilim biz birlikte olduktan sonra çok değişti bildik hikaye işte. Yaklaşık 15 gün sonra ayrılalım dedi panikle Hayır dedim yalvardim yakardim ikna ettim ve tavizler tavizleri doğurdu. Cehennem azabı başladı.aldatilma dayak küfürler.yuksek lisans ogrencisiydim sınava gitmeye izin vermemeler aklimca mecburum ya öyle normallestirmisim ki her şeyi. Alışmaya başladım.mezun olduğum bölümü bölümden saymiyor (güzel sanatlar) sürekli hakaret ediyor gerizekalı diye çağırıyor. Kızlar bu şahıs bekaret takıntılı bir pislik daha önce sevismedigimi ispatliyim diye eski erkek arkadaşımı aratmis biri kendi de belki 100 kişiyle birlikte olmuş biri. Şimdi biz ayrildik detay yazamıyorum çok uzar konu siz sorduk anlatirim mobilden giriyorum cunku uzun yazamiyorum ama öyle şeyler yaptı ki ana hatları bu su an benden ayrıldı. Gurur kırıcı cumlelerle elimde onu bitirecek bir çok şey var en önem verdiği konu mesleği ve cok hassas bir yerde çalışıyor . Amcama bahsettim durumdan. Size sormak istediğim şu kızlar aileme söylemeli miyim amcamla ve bir iki tanidigimizla bu durumu ailem bilmeden çözebilir miyiz .sizden başka soracak kimse yok .ayrıntı yazamadim ama inanin bu en kibar hatları konunun.