Çok yıkıldım , çok kırgınım. Annemle aramız pek iyi değil, yani iyi değil dediysem nefret etmiyoruz ama annem biraz bencil, benim de bir insan olduğumu genç kız olduğumu çoğu zaman hatırlamaz, baskıcıdır. Ortaokuldan beri annemin her istemediği hareketimde okuldan alınmakla tehdit edildim, ben hep direndim. Hep başarılıydım. Liseden sonra etrafımda pek arkadaşım kalmadı, biraz yalnızlık çektim, ama her zaman tutunduğum en önemli şey başarılarımdı. Özel bi üniversitenin fen edebiyat fakültesinde düşük puanlı bir bölümü, puanım düşük olduğu için değil sırf bu buranşı sevdiğim için tercih ettim. Hep başarılı oldum. Anneme rağmen üniversite okuyor olmaktan dolayı hep kendimle gurur duydum. Bölüm birincisiyim. Çok çalışıyorum hep, hakkını veriyorum. Erkek arkadaşım prestijli bir üniversitede prestijli bir bölümde okuyor Ama ne okumak! İlk sene tamamen boş gezdi, bir dönemden kaldı çapraza düştü. Toparlamaya çalıştı olmadı, muhtemel uzayacak okul, son sınıfta şimdi. Geçen hafta okulun uzayacağı kesinleşince başladı okulu sistemi herşeyi eleştirmeye, kendisine katılmadım, "onca deli gibi çalışan dururken o ilk senenin bedelini ödemeyeceğini mi sandın takma kafana napalım" dedim. "Zor kızım büzüm dersimiz zor, sneinkine benzemez biz sizin gibi parayla not satın almıyoruz sen okuduğunu mu sanıyosun ne işe yarayacak senin okuduğun" vs vs etmediği hakaret yapmadığı aşağılama kalmadı. Ki ben burslu okuyorum. Not ortalamam onunkinin iki katı, kimse bize iltimas geçmiyor. Öyle zoruma gitti ki Konuşmadım iki gün Sonrasında mesaj attı biraz tartıştık "Adam olsan özür dilerdin hala savunacağına " dedim, "özür dilerim" dedi hepsi bu Kabul etmedim tabi ki konuşmadım Günlerce mesaj atacak diye bekledim tek kelime yazmadı aramadı. Bu sabah dayanamadım mesaj attım. "Ben özür de diledim ayaklarına mı kapanıcam " dedi Ya ben yıkıldım ya Senelerdir hedeflediğim 4 ortalamayı yaptım bu dönem sevinemedim. Hayatta bi okulum bi sevgilim vardı tutunduğum ya çok naif çok uysal bi insandır nasıl böyle canavarlaştı Nasıl bu kadar duygusuz olabildi napıcam ben napıcam