birincisi çok agresifsin.
İkincisi bana bir şeyler kanıtlamak zorunda değilsin.
Üçüncüsü ben türkiyenin en iyi liselerinden ve üniversitelerinden birinden mezunum ve aynı okulda doktoramı yapıyorum aynı zamanda özel bi ünide yüksek lisansa başladım bu yıl. Aradaki farkı ben bariz gördüm.
Dördüncüsü hukuk zor bölümdür sen ne okuyorsun bilmiyorum ama benim bölümüm daha zor sidik yarışını saçma buluyorum hele çiftler arasında konuşulmamalı bu. Ne olursa olsun senin rakiplerin zayıf bunu unutma. Tebrk ediyorum 4 yapmak yine de çok zordur. Küçümsemiyorum asla!
Beşincisi erkekler istisnalar olsa da mizaç olarak kızlar gibi değildir. Biz derslere gideriz not tutarız. Sınavımız olunca panik oluruz okul konusunda kızların sorumluluk duygusu daha gelişmiştir. Ben de eşimle aynı üniden mezunum. Benimle sürekli dalga geçerdi sınav hali triplerimden. Çünkü kendi sınav gecesi sbaha kadar ps oynardı. Yine de halletti bi şekilde işte.
Okulu senin gibi ciddiye almasını da bekleme.
Pardon da Benim burda konu açma sebebim olan derdim onun notlarının kötü olması değil, ben notları kötü olmasın diye uğraştıysam da iş işten geçtikten sonra hiç takmadım üzerine gitmedim zaten. Derdimin sebebi benim notlarımın iyi ya da kötü olmasıyla da alakalı değil. Ama bu anlattıklarının hiçbiri onun bana yaptığı saygısızlık ve hakszılığı haklı çıkarmıyor değil mi? Mesele bu işte