- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
- Konu Sahibi Deryaa2987
Evlenmek zorunda falan değil yalan aldırma ikinci kadın olma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dimi bu kadar cümlenin tek cevabı var oda yalannet : sana yalan söylüyor.
zaten ben hayatımda bukadar dengesiz ve yalancı görmedimEvlenmek zorunda falan değil yalan aldırma ikinci kadın olma
bana en son seninle birşey yaşamasakta olur ama ayrılmayalım ne olur diyordu
ama iki lafından biri hep görüşmeydi
resmen iğrenç bir kişilikmiş ama sizde af buyurursunuzki aşık olunca insan hiç birşeyi görmüyor gözü kör oluyor resmen
bende öyleydim ne yazıkki 3 yıla yakın zamanım boş ageçti ama olsun napalım zararın neresinden dönersen kar.
hatanın çoğu bende zaten ben kendime çok kzıyorumne kadar şahsiyetsiz bir tip. yalnız ben sizde de istikrar göremedim. engeli aç kapa aç kapama yalamaya döndürmüşsünüz. biraz kararlı dursaydınız bu şekilde sırnaşamazdı.
kız 18 yaşında güzel bir kız değil gördüm arkadaşlarımda oda güzel değil diyodu zaten.yani bunu sadece ben demiyorum üstelikte kız çok hafif daha fol yok yumurta yok erkeğimm diyor.Cok uzuldum cunku gercekten siz seviyorsunuz adamda bulmus 18 yasinda guzelde bir kizsa evlenmeyi bal gibi kendisi istiyor uzgunum ama sizi sevse bir sekilde sizinle evlenir yakin cevremde var kadin hem buyuk hem cocukluydu ama evlendiler bebekleri oldu yeni
Sevince vazgecmek kolay degil sizi kullanmak istiyor sevdiginiz icin aldanmaniz cok normal geriye donup dusundugunuzde sevdim iyikidr yasadim diyin ama bugunki durumda benim icin bitti diyin kendinizi kullandirmayin
Siz kizin davranislarina hic takilmayin bizi izgilendirmezkız 18 yaşında güzel bir kız değil gördüm arkadaşlarımda oda güzel değil diyodu zaten.yani bunu sadece ben demiyorum üstelikte kız çok hafif daha fol yok yumurta yok erkeğimm diyor.
belki burdaki arkadaşlar bana kızıyordur kız hakkında böyle konuştuğum için ama benim bildiğim görücü usulü evlilik böyle olmaz
ben ona çok maddi manevi destekte bulundum hep biliyordum onun gerçek yüzünü ama salağa yatıyordum hep.
olsun allah var görüyor biliyor elbet hesap verecek o
Sevdiğim adam dediğin şahıs tam bir bit yavrusu (yvşk) kbakma da.ben 4 senelik ilişkimi yanımdayken başkasını kesti diye bitirdim
Bir bayan olarak sen bunu nasıl hazmedebiliyosun
Senin o sevdiğin şahıs kızdan foto istemese kız yollamaz bunu bil
Barışsanız da düzeldi sansan da ilişki iğrenç devam edecek bunu kendine yakıştırabiliyosan devam et
Güvenme
Kalbini tamamiyle sana açan birini sev,sadece seni seven,gözü senden başkasını görmeyen birini.
ben allaha havale ettim yoluma bakıyrum artıkSiz kizin davranislarina hic takilmayin bizi izgilendirmez
Ben gercekten buraya dostane yazdim
Sonucta bilerek isteyerek kendi iradenizle yasadiniz ne yasadiysaniz neyin garantisi var ki bu hayatta birakin simdi herkes kendi hayatina donsun sizde kendi yolunuza bakin bence adini bile anmayin degmez
zaten aldatacağını söylüyor etrafımdaki tanıdıklarım hep iki karılı diyordu ben neden olmayayım diyordu,karaktersiz şeref yoksunu ahlaksızmışBöyle adama sumugunu atmayacaksin. Şeref yoksunu, o kıza da üzüldüm. Bu gerzomat evlenince karısını da aldatır.
kızla canımlı manımlı konuşuyorhangi dewirdeyiz koca adamı zorla ewlendiriyolarmışda kızın sadece sorularına cwp veriyormuşda ..... yaw he he![]()
Uzak dur.. Uzuleceksin ama sonradan uzulmekten iyidir, bu adam seni sevmiyor. Senden faydalaniyor. Seni gercekten sevse idi gozu senden baskasini gormezdi. Karsina seni gercekten seven bir adam ciktiginda anlarsin farki ancak, simdi degil. Bunu at gitsin.. Eline bile dokunmayi haketmiyor, her cicekten bal almaya ugrasan biri bu.. Ask bu degil..kızla canımlı manımlı konuşuyor
ben evet bu zamana kadar inandım onu he r dediğine her söylediğineUzak dur.. Uzuleceksin ama sonradan uzulmekten iyidir, bu adam seni sevmiyor. Senden faydalaniyor. Seni gercekten sevse idi gozu senden baskasini gormezdi. Karsina seni gercekten seven bir adam ciktiginda anlarsin farki ancak, simdi degil. Bunu at gitsin.. Eline bile dokunmayi haketmiyor, her cicekten bal almaya ugrasan biri bu.. Ask bu degil..