• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapiyorum

Ayyyy bu kilo cok az
41 kg nedir ya vudut kitle indeksinizin ne kadar altındasınız.
kendinizi guzel görüyor olabilirsiniz ama emin olun coğu insan size acıyarak üzülerek bakıyordur.
bu iş boyle devam ederse anaroksiya olursunuz ve mideniz yapışır.
yahu yiyip içmek varken nedir bu açlık durumu
Benim oglum orta okula gidiyor 55kg düşünün.
acilll psikiyart ve diyetisyene gitmelisiniz

Nasıl başlayacağım bilmiyorum ben galiba hastalık kaptım 41 kiloyum ve kendimi yemeğe küsturdum gün içinde sadece leblebi yiyorum kahve iciyorum ve bugün annem ve babam çok ağır konuştu bir daha buraya gelme benim soframa oturmayacaksan dedi. En kötüsü de annem kocan başka kadınlara giderse hiç kızma dedi. Zor uma gitti ben ne yapıcam bunu nasıl yenicem herkes bana hastalıklı gözüyle bakıyor bense çok begeniyorum ama leblebi ile çikolata ile hayat nasıl geçer. . Ya ailemin bu tutumu ne olur akıl verin. .
Psikolog ve diyetisyen desteği almalısınız acilen

Kuzenimde bi ara ayni seyi yapti 40 kiloya dustu.zoraki psikolaga ve diyetsyebe gotrduler.vucudunda bi cok isleyisi bozuldumadet duzeni sindirim sistemi..ama cok sukur son raddede tedavi baslanmis.3 aya toparlandi.sende acil gitmelisin hic ihmal etme devami gekiyor kesilmiyor cunku.

Back
X