Son aşılamanızdan sonra adet oldunuz muKızlar selam,
32 yaşındayım eşim 33.
2,5 yıldır bebek için çabalıyoruz.
Eşim 5 eylük 2023 yılında varikosel ameliyatı oldu. Sperm sayısı gayet güzel harekette orta seviye morfoloji 2 biraz orada sorun var ama aşırı bişeyimiz yok genel olarak çok daha kötü sonuçlarla çevremde hamile olanlar var.
Bendede bir sorun yok amh-1,84 rahim filmi temiz tüpler açık hormonlar okey.
3 kere femara +ovitrelle (çatlatma tedavisi) oumsuz.
2 kere klomen+ovitrelle (aşılama tedavisi) olumsuz.
1 kere gonalf+ovitrelle (aşılama tedavisi) OLUMLU. (Kasım2025)
Fakat 7+5 günlükken kalbi durdu kürtaj oldum(Ocak2025)
Ardından 2 kere daha gonalf+ovitrelle (aşılama tedavisi) olumsuz. (Şubat-nisan)
Yani 5.aşılamamı oldum toplamda. Ve aşılama yıkama sonrası falan rakamlar hep 40milyon-27milyon civarı harekette %97-%98 civarıydı çok iyiydi..
Bir kere hamilelik oluştuğu için aslında bu kadar üsteledik sebepsiz infertilite tanısı konuldu. Devlet hast.yaptırdığım için tüp bebek raporuna da hak kazandım..
Ama devam etmeli miyim aşılamaya yada doğal yolla beklemeye
Yoksa başlamalı mıyım tüp bebeğe çok karmaşık ve kararsızım..
Tecrübelerinizi, fikirlerinizi paylaşırsanız benimle çok mutlu olurum
Olucam bir iki gün sonra progestanı bıraktım bugün progestanı bırakında 2-3 güne geliyor reglimSon aşılamanızdan sonra adet oldunuz mu
Bende böyle düşünüyorum ama eşim tamam desede aslında gönlünde tüp bebeğe çok istekli olmadığını biliyorum buda beni biraz geriyor olumsuz olursa hem maddi hem manevi daha çok yıpranırmıyım diye. Yaşım geçiyor diye üzülüyorum o sanki 40-45 yaşındamıyız diyor.. kafam çok karışıyorHakkınız varken kendinizi daha çok yipratmayin bence tüp bebek yoluna girin ,inşallah güzel haberler alırsınız.
Ben de bir femarayla aşılama olumsuz sonrasında bir de gonol f ile aşılama yapıldı oda olumsuz olmuştu tüp bebek hakkı için de bir kere daha iğneli aşılama olmam gerekiyordu gonol f Li aşılamadan sonra yumurtalar dinlensin bir ay ara sonra aşılama dendi ben o ay hamile kaldım canım. Yumurtlama akıntısını zaten biliyorsundur o akıntıyı takip ettim ve adet bitince bir gün dolu bir gün boş ilişkiye girdim ama görev gibi değil nasıl olsa aşılama yapışacak düşüncesi vardı hep sen de bu ayını öyle değerlendir istersen eğer olmazsa hiç canını sıkma tüp bebeğe geçOlucam bir iki gün sonra progestanı bıraktım bugün progestanı bırakında 2-3 güne geliyor reglim
İkinizin de biraz daha düşünmeye ihtiyacı var demek ki. Kendinize 3-4 ay daha zaman verin hakkınızda hayirlisi olsun.Bende böyle düşünüyorum ama eşim tamam desede aslında gönlünde tüp bebeğe çok istekli olmadığını biliyorum buda beni biraz geriyor olumsuz olursa hem maddi hem manevi daha çok yıpranırmıyım diye. Yaşım geçiyor diye üzülüyorum o sanki 40-45 yaşındamıyız diyor.. kafam çok karışıyor
Gerçekten zor bir süreç 3-4 ay deneyip olmazsada vakit kaybettim diye kendime kızacağım inanın değişik bi pskolojideyim artık ne yapcağımıda şaşırdım. Ama olurmu acaba kendiliğinden diye deİkinizin de biraz daha düşünmeye ihtiyacı var demek ki. Kendinize 3-4 ay daha zaman verin hakkınızda hayirlisi olsun.
Çook sevindimmmmBen de bir femarayla aşılama olumsuz sonrasında bir de gonol f ile aşılama yapıldı oda olumsuz olmuştu tüp bebek hakkı için de bir kere daha iğneli aşılama olmam gerekiyordu gonol f Li aşılamadan sonra yumurtalar dinlensin bir ay ara sonra aşılama dendi ben o ay hamile kaldım canım. Yumurtlama akıntısını zaten biliyorsundur o akıntıyı takip ettim ve adet bitince bir gün dolu bir gün boş ilişkiye girdim ama görev gibi değil nasıl olsa aşılama yapışacak düşüncesi vardı hep sen de bu ayını öyle değerlendir istersen eğer olmazsa hiç canını sıkma tüp bebeğe geç
3-4 ay kaybedilecek bir zaman değil en azından duygularinizi da kontrol edersiniz eşiniz de kafasındaki soru işaretlerinden kurtulur temiz bir kafayla başlarsınız ha hiç de belli olmaz belki de 3-4 ayda kendiliğinden hamile kalırsınız.Gerçekten zor bir süreç 3-4 ay deneyip olmazsada vakit kaybettim diye kendime kızacağım inanın değişik bi pskolojideyim artık ne yapcağımıda şaşırdım. Ama olurmu acaba kendiliğinden diye de
Yok canım tekrar deneme boşuna kendini yıpratma. Tüp bebek evet daha bi ürkütüyor insanı ben ne yalan söyleyeyim korkuyordum ama şans daha fazla olduğu için de deneyecektim inşallah gerek kalmaz bu ay gebe kalırsın ama olmazda da zaman geçmeden tüp bebek yaptır derimÇook sevindimmmmdarısı başıma inşallah. Aşılama denemeyim ama artık tekrar dimi..
Doğruu inşallah hakkımızda hayırlısı olur ymarımm3-4 ay kaybedilecek bir zaman değil en azından duygularinizi da kontrol edersiniz eşiniz de kafasındaki soru işaretlerinden kurtulur temiz bir kafayla başlarsınız ha hiç de belli olmaz belki de 3-4 ayda kendiliğinden hamile kalırsınız.
Dimi doğru aşılama denemeyeceğim bidaha.. bu ay evraklarımı hazırlarken raporumu hazır ederken kafadan çıkaracağım bunu belkide kendiliğinden gelirYok canım tekrar deneme boşuna kendini yıpratma. Tüp bebek evet daha bi ürkütüyor insanı ben ne yalan söyleyeyim korkuyordum ama şans daha fazla olduğu için de deneyecektim inşallah gerek kalmaz bu ay gebe kalırsın ama olmazda da zaman geçmeden tüp bebek yaptır derim
Aynen öyle canım. Benim gittiğim yerde okadar çoktu ki aşılamaya ara verilen ay hamile kalan bana da diyorlardı senin ki de öyle olur inşallah diye hiç inancım BİLe yoktu yok ya ben de o şans nerde diyordum ama Allah’ın izniyle oldu. Senin de olur inşallah güzel haberlerle gelirsinDimi doğru aşılama denemeyeceğim bidaha.. bu ay evraklarımı hazırlarken raporumu hazır ederken kafadan çıkaracağım bunu belkide kendiliğinden gelirolmazsada akışa bırakacağım gireceğim sürece hakkımızda hayırlısı..
İnşallah valla Allah razı olsun moral oldu çok teşekkür ederimmmAynen öyle canım. Benim gittiğim yerde okadar çoktu ki aşılamaya ara verilen ay hamile kalan bana da diyorlardı senin ki de öyle olur inşallah diye hiç inancım BİLe yoktu yok ya ben de o şans nerde diyordum ama Allah’ın izniyle oldu. Senin de olur inşallah güzel haberlerle gelirsin
İnşallah valla Allah razı olsun moral oldu çok teşekkür ederimmm
Yaaa çok sevindim adınıza umarım sağlıklı ilerlerrCanım moralini hiç bozma kendinizi biraz dinlenmeye alın kafa olarak rahatlık her şeyden önemli ben iki kere tüp bebek denedim biri tutmadı biri kimyasal olarak oluştu 1 yıla yakın ara verdik tekrar denemek istedik doktor değiştirdik daha hiç bir tedavi başlanılmadan kendiliğimden hamile kaldım şuan kalp atışlarını duymayı onu görmeyi bekliyorum sabırsızlıkla sıkma canını gönlün hep ferah olsun
İnşallah Allah'ım en kısa zamanda sana da nasip etsinYaaa çok sevindim adınıza umarım sağlıklı ilerlerrevet stres çok önemli kafa rahatlığı bi başarabilsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?