- Konu Sahibi burcin2812
slm arkadaşlar kımseye anlatamıyorum içimi dökemiyorum size derdimi söyleyım bız dukkan actık ama 20 30 milyon borçla evimiz kira gecen ay ödeyemedik bu arada ben 9 aylık hamileyım kredi kartı borçları kredi borçları bırsuru çocuk dogsa neyle vericez hastane masraflarını bilmiyorum yok çunku bayram için eşimin teyzesi geldi onlarında durumları kötü sayılır ama bızden kötü sayılmaz 3 gunluk tatil için eskısehırden şileye gectıler yolda arabaya benzin aldılar benım alak verdı kredi kartıyla benzin parasını sen nıe verdın dedim bızım zaten yok onlşarında yok dedi şilede tatil yapıcaklar ev tuttular bizimki vericek parasını yokluktan ben tatile gıdemedim onların parasını vericek nıe diyıncede kavga ettık su anda senınle evlendiğime pisman oldum dedi sen beni ailenden fazla tutuyorsun benı tutmuyorsun dedim böyleysen evet dedi ve bugun öglen 1 de gıttı yanlarına 1 saatlik yol gece yarısından sonra döner ve bız konuşmuyoruz dün aksamdan beri küstuk bu olaylar yuzunden9 aylık hamile hamile beni bıraktı saat kaçlara kadar ben simdi ne yapayım arkadaşlar akıl verin bana