Arkadaşlar 4yillik evliyim 1.5yasinda bı çocuğum var. Eşimin memleketinde yaşıyoruz. Eşimde bende çalışıyorum. Ben geldiğimden beri alışamadım bu şehire. Bikac arkadaştan fazla arkadaşımda olmadı. Eşimin çok arkadaşı var. Pandemi öncesi haftada 2-3kez çıkardı. Şimdide denk geldikçe çıkıyor. Ama ben yapayalnız cocuklayim. Eşime ne zaman geleceksin desem sorun yapıyor başlıyor arkadaşlarımin icinde en az ben çıkıyorum yok benimle dalga geçiyorlar karın izin vermedi mi diye bilmem ne bir sürü laf... Tayinde istemiyor. Ama bende yapamıyorum artık canıma yetti. Bunları söylesem abartiyosun oluyorum. 4yildir evliyim sadece balayında tatile gittik. Biz asla bir tatil planı yapmıyoruz yani eşim sürekli benim iznim belli olmaz yok o yok bu sürekli gecistiriyor.ama kardeşleri ablaları falan giderler sürekli.yazin sadece annemlerin yanına gidiyorum.Ben mi abartiyosun yoksa böyle mi olmalı anlamadım. Ne akşam yürüyüş yapar ne biyerlere gideriz. Ama kendine gelince çıkıp arkadaşlarina gider bana gelince evde vakit geçiriyoruz sen bahane arıyorsun oluyor.Senin arkadaşın yok diye bende mi çıkmayacam diyor. Arkadaşlar sıkıştım kaldım ben ne yapayım bı akıl verin.