Ben ne yapsam olmuyor..

Eşiniz evli olduğunun farkında değil herhalde.
Sizinle dışarı çıkacak, tatile gidecek, vakit
geçirecek sonra arkadaşlarıyla da buluşsun istiyorsa.

Ben çocukları eşime bırakıp arkadaşlarımla, kuzenlerimle dışarı çıkmayı severim, bu pandemi de en çok özelliklerimdendir. Eşimde her hafta arkadaşlarıyla buluşurdu ama eş çocuk her zaman öncelikli olmak zorunda.

Çok mu sakin kalıyorsunuz? Haftada da üç günü dışarı çıkıp benimle yürüyüşe çıkmayı çok gören adama dünyayı dar ederdim sanırım.
O böyle bir adammış evlenmeden de böyleymiş. Huyu böyleymiş. Suçlu benim yani bilerek evlenmisim. Böyle saçma sapan şeyler... Ben fedakarlık edip ailemden uzakta burada onun için duruyorum ama onun yaptıkları ettikleri canımı sıkıyor.
 
Arkadaşlar 4yillik evliyim 1.5yasinda bı çocuğum var. Eşimin memleketinde yaşıyoruz. Eşimde bende çalışıyorum. Ben geldiğimden beri alışamadım bu şehire. Bikac arkadaştan fazla arkadaşımda olmadı. Eşimin çok arkadaşı var. Pandemi öncesi haftada 2-3kez çıkardı. Şimdide denk geldikçe çıkıyor. Ama ben yapayalnız cocuklayim. Eşime ne zaman geleceksin desem sorun yapıyor başlıyor arkadaşlarımin icinde en az ben çıkıyorum yok benimle dalga geçiyorlar karın izin vermedi mi diye bilmem ne bir sürü laf... Tayinde istemiyor. Ama bende yapamıyorum artık canıma yetti. Bunları söylesem abartiyosun oluyorum. 4yildir evliyim sadece balayında tatile gittik. Biz asla bir tatil planı yapmıyoruz yani eşim sürekli benim iznim belli olmaz yok o yok bu sürekli gecistiriyor.ama kardeşleri ablaları falan giderler sürekli.yazin sadece annemlerin yanına gidiyorum.Ben mi abartiyosun yoksa böyle mi olmalı anlamadım. Ne akşam yürüyüş yapar ne biyerlere gideriz. Ama kendine gelince çıkıp arkadaşlarina gider bana gelince evde vakit geçiriyoruz sen bahane arıyorsun oluyor.Senin arkadaşın yok diye bende mi çıkmayacam diyor. Arkadaşlar sıkıştım kaldım ben ne yapayım bı akıl verin.
Eşin bencil bir adam , zor düzelir gibi bende esimin ailesinin olduğu sehirdeyim ama bu şekilde davransa durmam onun şehrinde, tayin isteyecektim beni razı etti ama bu şekilde olsa asla durmazdım istediğim şehirde yaşardım..
 
Back
X