ben ne yapsam :(

Bu erkeklere herşey müstahak. Arkadaşım hadi karısını geçti el kızısın anasına hak verir diyelim, yahu kadın senin çocuğunu görmeye gelmemiş, hayırlamamış ama adamda hala tık yok. Keşke kabul etmeseydiniz. Etmişsiniz madem kendinizi ezdirmeyin, hiçbir lafına gırsat vermeyin çünkü siz sonuna kadar haklısınız. Bana kızdın da çocuk birtek benim çocuğun değil oğlunun da çocuğuydu ama sen kıymet bilmiyorsun vs diyebilirsin diyebilirsen

iyi de hiç görmeyen ve çekişme olan babaanneye bebek mi bırakılır

bakıcı izinli ise siz de o tarihe izin alın

yani bakıcı izni ana baba izni ile ayarlanmaz mı

bu arada bakıcım işi bıraktı ben de istifa ettim

babaannesi gelip bakarım dediği halde

15 gün kalacak ama, kadin kendini o kadar hakli görüyor ki. Eşime bosanin bu kadin seni.yok sayip baska yerde dogum yapti dedi :))
çocuğuna baktır kendini ezdirmeden he de geç umursama taktik yap kocanın yanında çok iyi ol ama yalnızken odanda dinlen falan...

Eşimin bir yengesi vardır süper akıllı, herkes tarafından sevilir, politik bir kadın. Ben bebeğimi kv ye bırakmak istemezdim gurur yapardım kendimce. Aman doğumunda gelmedi şimdi torunumu oldu vs diye düşünürdüm. Ama o yenge bana dediki ; KULLAN kızım kULLAN. Bırak baksınlar , bırak ilgilensinler sende azcık kendine vakit ayır. Bakmayınca da babaanneyim ben diyorlar bari emeği geçsin dedi , her fırsatta gönder ilgilensinler dedi. O gün bugün her fırsatta gönderirim bakarlar bende keyfime bakarım.senin ki de bırak baksın azcık torunu için yorulsun. Sende rahatına bak

öncelikle sakin ol. onların da torunu ve görmeye hakkı var. hem sana bir nevi destek için geliyorlar. bir güzel evini temizle ufak tefek hazırlıklar yap. geçmişi düşünüp düşünüp dolma. hiçbir şey olmamış gibi ev sahipliğini göster. benim hayat felsefem evime gelen her naparsa yapsın gıkımı çıkarmamaktadır. tavsiye ederim. bir de eşini didikleme sakın. baktın senin iyi niyet karşılığını bulmuyor. kadın seni kıracak şekilde konuşuyor eşine yansıtmadan aynen iade et laflarını

Kendimi ezdirmmk saygszlik oluyomus, valla en iyisi hic konusmmk

Sinirlndgmi cok belli ediyorum. Yüzüme nasil maske takacagimi bilmiyorum

Ben izin alamam. Isimden dolayi. Tuncelideyim meslegim geregi

Sinirlndgmi cok belli ediyorum. Yüzüme nasil maske takacagimi bilmiyorum

insanlık ben e kalsın de. ne olursa olsun kocamın annesi öyle ya da böyle benim de annem olmuş kadın de. yaşlı de. çocuğuma bakacak de. öyle öyle sakinleş. yani maske olmasın da gerçek olsun. son bir şans olsun

Ben izin alamam. Isimden dolayi. Tuncelideyim meslegim geregi

O zaman eşin alır o da alamıyorsa bakıcı ile bu sene izinsiz çalışacağız diye anlaşılır

Şahsen 9 aylık bebeği hiç tanımayan birine Nasıl bu kadar rahat bırakmayı düşündüğünüzü anlayamadım

Bebeğiniz herkesten yer içer herkesle uyur mu

Bana neler dedi neler yasandi bi bilsen. Burdan memelekete giderken esimin aolenn yasadigi yerden gecerkn ucakla. Ucagin dusmesine üzülmüyorum ucak oraya düşerse diye korkuyorum. Nefret ediyorum

Sıkıntılı bi bebek degil. Uyumaya uyur ama iste. Tuncelideyim ha demeye bakici bulunmuyo

gelsin bakalım duruma göre davranırsınız şimdiden stres yapmayın bişey derse uygun dille lafını söylersin. eşinle iyi olun kv için kavga etmeyin

Tabi ki her kadın kendi annesinin yanında daha rahat eder. O konuda boş yere inat yapmışlar. Ama madem gelip çocuğa bakmak istiyormuş belki her şey düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…