Aynn. Zaten.sesini dahi duymak.istemiyorum inşaallah çocuğum a bisey yapmaz.Gelsin...hoş geldin de....fazlada sohbet etmeyin ....yüz vermeyin...
Onu da size muhtac etmesin :)Allah beni ona muhtac etmesin diye dua ediyorum o kadr ki nefret ediyorum
çocuğuna baktır kendini ezdirmeden he de geç umursama taktik yap kocanın yanında çok iyi ol ama yalnızken odanda dinlen falan...15 gün kalacak ama, kadin kendini o kadar hakli görüyor ki. Eşime bosanin bu kadin seni.yok sayip baska yerde dogum yapti dedi :))
Kendimi ezdirmmk saygszlik oluyomus, valla en iyisi hic konusmmkBu erkeklere herşey müstahak. Arkadaşım hadi karısını geçti el kızısın anasına hak verir diyelim, yahu kadın senin çocuğunu görmeye gelmemiş, hayırlamamış ama adamda hala tık yok. Keşke kabul etmeseydiniz. Etmişsiniz madem kendinizi ezdirmeyin, hiçbir lafına gırsat vermeyin çünkü siz sonuna kadar haklısınız. Bana kızdın da çocuk birtek benim çocuğun değil oğlunun da çocuğuydu ama sen kıymet bilmiyorsun vs diyebilirsin diyebilirsen
Sinirlndgmi cok belli ediyorum. Yüzüme nasil maske takacagimi bilmiyorumöncelikle sakin ol. onların da torunu ve görmeye hakkı var. hem sana bir nevi destek için geliyorlar. bir güzel evini temizle ufak tefek hazırlıklar yap. geçmişi düşünüp düşünüp dolma. hiçbir şey olmamış gibi ev sahipliğini göster. benim hayat felsefem evime gelen her naparsa yapsın gıkımı çıkarmamaktadır. tavsiye ederim. bir de eşini didikleme sakın. baktın senin iyi niyet karşılığını bulmuyor. kadın seni kıracak şekilde konuşuyor eşine yansıtmadan aynen iade et laflarını
Ben izin alamam. Isimden dolayi. Tuncelideyim meslegim geregiiyi de hiç görmeyen ve çekişme olan babaanneye bebek mi bırakılır
bakıcı izinli ise siz de o tarihe izin alın
yani bakıcı izni ana baba izni ile ayarlanmaz mı
bu arada bakıcım işi bıraktı ben de istifa ettim
babaannesi gelip bakarım dediği halde
Onların seni ezmesi ne oluyormuş ? Bunu sor eşine.Sen sert olmamak şartıyla cvp ver yine deKendimi ezdirmmk saygszlik oluyomus, valla en iyisi hic konusmmk
O buyukmus yasliymis cvp vermmk gerekirmiş: )))Onların seni ezmesi ne oluyormuş ? Bunu sor eşine.Sen sert olmamak şartıyla cvp ver yine de
Sinirlndgmi cok belli ediyorum. Yüzüme nasil maske takacagimi bilmiyorum
Ben izin alamam. Isimden dolayi. Tuncelideyim meslegim geregi
Bana neler dedi neler yasandi bi bilsen. Burdan memelekete giderken esimin aolenn yasadigi yerden gecerkn ucakla. Ucagin dusmesine üzülmüyorum ucak oraya düşerse diye korkuyorum. Nefret ediyoruminsanlık ben e kalsın de. ne olursa olsun kocamın annesi öyle ya da böyle benim de annem olmuş kadın de. yaşlı de. çocuğuma bakacak de. öyle öyle sakinleş. yani maske olmasın da gerçek olsun. son bir şans olsun
O zaman eşin alır o da alamıyorsa bakıcı ile bu sene izinsiz çalışacağız diye anlaşılır
Şahsen 9 aylık bebeği hiç tanımayan birine Nasıl bu kadar rahat bırakmayı düşündüğünüzü anlayamadım
Bebeğiniz herkesten yer içer herkesle uyur mu
İnsaallah durduk yere erkkligi tutmzgelsin bakalım duruma göre davranırsınız şimdiden stres yapmayın bişey derse uygun dille lafını söylersin. eşinle iyi olun kv için kavga etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?