Ben Ne Yaptım Bana Akıl verin(bunalimdayım)

Yani şimdi biz ne diyelim ki kizim istedi esim istedi korunmayi biraktim demissiniz yani isteyerek gebe kalmissiniz e is vereninizi de taniyorsunuz hamile kadin istemiyormus tum bunlar goze alarak hamile kalip sonra ah vah etmek sacma.Eger geliri dusuk bir aileyseniz zaten borcunuz hep olacak bunun cocukla filan alakasi yok kendimden biliyorum kac kez borclar sifirlandi,kac kati tekrar borclanildi oyle boyle yasiyoruz iste bir caresi bulunur elbet

Ne iş yapıyordunuz? Sizi hamile olduğunuz gerekçesiyle isten çıkarmaya hakları yok. Bu kötü niyetli fesihe girer Tazminatınızın iki katını alırsınız.Hemen ise iade davasi acın Muhtemelen mahkemeyi kazanırsınız kötü niyetli fesih ten ayrıca size tazminat ödemek zorunda bırakılır.Mahkemeyi kazanırsınız ve sizi ise almazlarsa ki almazlar Yine size tazminat ödemek zorunda kalırlar.Ise alınırsan o sırada hamilelik iznine cikarsin en azindan hamilelik için sgk dan ödenek alırsın Bir süre sonra bebeğine bakacak kimin kimsen varsa Yeni bi iş bakar işine dönersin Her şekild e hayatını yoluna koyacak şansın var..

Herseyi gectim de.
Hamile olman sebebi ile niye isten cikarildin onu anlamadim?

Canım allah bebeğinin rızkını verir bebek sahibi olmak isteyen çok var onu sert etme başka iş bulursun ne isi yapıyorsan allah'a dua et ondan isteki rabbim sana da cocugunada açacaktır bikapi

O ne ahlaksiz bir is yeriymis oyle????????
Kusmak, etrafta hamile kadin gormek istemezler de ne deme??????
Bu ne curetttt?????
Hamile diye kadini taslayacaklar mi?
Analari da hamile kalmamis mi onlari doguracakken????
Gokten zembille mi inmisler????
Benim is yerim de gorselllige cok onem verir
Bir alman sirketi ustelik
Sacina makyajina tirnagina bile ozen gostermen lazim
Lakin ASLA hamile calisanlarini dislamadilar
Haklarini sonuna kadar verdiler
VE EL USTUNDE TUTTULAR!
o ne bicim bir ismis ki "hamile kadin goruntu bozar"mis
Pardon da ne isi yapiyordunuz siz???
Mankenlik falan mi???
Cok sinirlendim.

Her gelen kişi rızkıyla gelir bu şekilde düşünmeyin . Tazminat ve işsizlik maaşı hepsini karşılamaz belki ama bir Bölümü'nü karşılayabilir . Geri kalan kısmını da yeni bir iş bulunca ödersiniz ya da bir süre aileniz yardım eder .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…