Ben Ne Yaptım Bana Akıl verin(bunalimdayım)

Ben kızımı zor büyüttüm sonra ise girdim de kızıma kıyafet ve oyuncak alır olduk.
Şimdi böyle tepetaklak olmak beni yıktı
Yine başa dönemi bu ay kızıma bez nasıl aliraz diye düşünmek ne pişirsem diye düşünmek.cok zor çalışmamak eşimin eline bakmak.bebegim olursa bakacak kimsem yok çalışmam tekrar.kendime yıllardır kıyafet almadım.ben ne yaptım ben ne salağım ölmek istiyorum.kendimide kızımıza esimide doğacak bebeğinize ateşe attım çok zor durumdayim

Anne olunca bu kadar gurur fazla kusura bakma mide bulantisi vs durumuda 8 haftalik hamilelikte nasil oluyor pek anlamadim neyse siz bile bile lades demissiniz kusura bakmayin

Çocuğun aklıyla iş mi yapılır ?
En azından bir süre çalışıp borçlarınızı tamamen kapatıp sonra hamile kalsaydınız.
O kadar baskı altına girdim ki hem eşim hem kızım cokkk istedi
İnsan birde herşey yoluna giriyor gibi hissedince böyle olucagina bilemedim işten çıkarılma falan erken oldu.hersey tam tersi gitti.hersey güzel olucak sandım
Tekrar anne olmak istedim içten içe
Ama bu durumu yaşamakta istemedim

Hamilelik sürecinde çalışmak zor, siz çıksanız anlardım da çıkarılmanız yanlış olmuş. Ev borcu mu araba borcu mu nedir tam anlayamadım ama araba borcuysa satıp daha uygun bir araba alın mesela en azından borç yükü gider veya ev borcuysa da aynı şekilde satın daha uygun bir ev alın, en azından bebeğiniz büyüyene kadar borç sıkıntısı içinde olmazsınız, o parayla ihtiyaçlarını karşılarsınız.
Eşinizin kötü alışkanlıkları varsa bunun çocukla bir alakası olamaz siz de onu para yok diye baskı altında tutmamaya çalışın, çocuğunuz biraz büyüyünce çalışır ve daha rahat edersiniz o zamana kadar sabırlı olun, herkesin bir derdi sıkıntısı var dua edin evladınız sağlıklı olsun bu daha önemli. Eşiniz çalışıyorsa tek maaşla iki çocuk büyüten hatta 3,4 çocuk büyüten aileler de mevcut. Çocuğu aldırınca rahat edeceğinizi düşünmüyorum hem bir cana kıymış olacaksınız hem de eşiniz çocuğu aldırınca düzelmeyecek sonuçta. Hamile olmasanız da işten çıkarabilirdi, görselliğe önem veriyor demişsiniz, kaza falan geçirseniz de çıkaracaklardı demek ki. Bence sabırlı olun, çocuğunuza da kendinize de zarar vermeyin. Ben de çalışmayı düşündüğüm sırada gebe kaldım, kiradayız, borcumuz da var ama insanlar ne koşullarda çocuk yetiştiriyor, savaşta evsiz barksız kalanlar, yetim öksüz kalanlar dahi büyüyorlar bir şekilde, Allah'ın işine karışılmaz, onun yiyecek ekmeği vardır elbette.

TSK ederim yazdıklarınız bana iyi geldi
Ben ne yaptimsa herşey iyi olucak diye
Hesaplarima yaptım
Tek korkum yine başa dönmek
Çok yokluk çektim
Kızıma tekrar yetememek ve bebeğime kızım gibi yokluk içinde bakmak

Hamile olmanız işten çıkarılmanıza sebep değil yasalda değil. Avukatla görüşüp dava açabilrsiniz.

Hamile olmanız işten çıkarılmanıza sebep değil yasalda değil. Avukatla görüşüp dava açabilrsiniz.
İnanın bunları biliyorum fakat
Çalışmak istemesinden sonra benle bende orda daha çalışmam
Yüzümüze bakmamız arık zor olur bu şekilde ise donsem güzel ayrıldım çıktım gittim

keşke dikkatli olsaydınız ve iş yeri hemen nasıl sizi işten çıkarııki

İşten çıkmışsınız bitmiş onu düşünmeye gerek yok artık

Gelecek paraları idareli kullanın

Borçları gerekirse yapılandırıp vadeyi uzatıp miktarı azaltın

Eşinizle konuşun getirebileceğinize ikna edin ki kolay para arama yoluna girmesin

İşsizlik maaşı alırsanız o da destek olur

Planlı ev ekonomisine geçin her şeyinizi yazın

İndirimleri takip edin herşeyi düşünerek alın

Beslenmeden kısmayın ama giysiden kısın çok almayın yıkayıp kurutup giydirin mesela

Kesinlikle o yavru rızkıyla gelecek önce bundan emin olun ve tevekkül edin Allah işinizi kolaylaştırsın inşallah.iş konusuna gelince bu kadar erken işten çıkarmaları garip bi durum

Rabbim o doğacak bebeğinin rızkınıda onunla birlikte gönderir. Kaygılarıni bir kenara bırak, şöyle derin bir nefes al ve hamileliğinin tadını çıkar.

İnanın bunları biliyorum fakat
Çalışmak istemesinden sonra benle bende orda daha çalışmam
Yüzümüze bakmamız arık zor olur bu şekilde ise donsem güzel ayrıldım çıktım gittim
Hayır şunu söylemek istiyorum zaten çalışmayacaksınız ama işten çıkarıldıktan sonraki 7 ay boyunca da kendi maaşınız kadar ücreti talep ediyorsunuz az para mı?

Nasıl yani anlamadım
Ben işsizlik maaşı alacağım
Oda 700 TL gibi bir tutar
Başka bir şey yok
Şöyle ki; bir tanıdık diyeyim istifa ettiği halde elinde mobbinge uğradığına ve istifaya zorlandığına dair kanıtlar vardı. Dava açtı. Hem tazminatını aldı hemde 7 aylık maaşı ayrıldıktan sonra hesabına yattı.
Seni hamilesin diye çıkarmışlar birde...Mutlaka bir avukat bul telefonla ara sor seni yönlendirecektir. Dava için yaptığın masrafı bile karşılatabilirsin sanırım ara bi avukat öğren bakalım

Ben dava acsamda adam gebe olduğu için çıkardık demezki
Performans düşüklüğü diyecek bir bahane uyduracak.
Bu şekilde çıkaran çok iş sahibi var dava sonuçsuz kalabilir bunuda bildiğim için mahkeme işine hiç bulaşmasını birde oraya masraf yapacak param yok
Su an cüzdanimda 10 TL param var
Ve ayın sonuna daha kaç gün var ekemek paramız bir o var
Eşim bugün işyerinden para isteyecek
Ekemek parası yapacağız ay sonuna kadar
Amannn ben varya su çocuğuma bile bakamaz kendi ne diye böyle bir hata yaptım bilmiyorum
Herşey düzelecek iyi gidiyor sandım
Herşey bir anda değişti
Kismetle gelir deşik işte
Hayatim boyunca herşeyi hesap kitap ederek yaşadım
Artık o kadar bıktım
Yaşamaktan bir Gr zevk almiyorum

Tabi ki öyle diyecek ama sizde hamilesiniz kanıtınız karnınızda zaten . Siz bir avukata arayıp sorun ya bir umut olur belki hiç bişey eksilmez sizden .

Bence depresyonda gibisiniz. Sanirim esinize guveniniz yok. Ama sorunlarinizi ancak konusarak cozebilirsinizz. Kendinizi suclayarak daha iyi bir yere asla varamazsiniz.

Birincisi o bebegi tek başınıza yapmadığınıza göre eşinizle endiselerinizi paylaşın. Ikincisi dünyaya getirip getirmemekte yine eşinle alacağın ortak karar. Herseyi tek başına sırtlanmaya çalışıp üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…