Ben ne yaptım bu teyzeye yahuuu

savurgan

78 kgla yeniden diyete başlıyorum
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
1.379
3.098
133
kızlar hemen konuya gireyim bir tane bayan tanıdım çaresiz dayak yiyen madde bağımlısı bu bayanın ikide çoçuğu var bayan kurtulmaya çalışıyormuş .madde için tedavi görüyor dayak yediği adamdanda şikayetçi olmuş mahkemelikler falan vesare uzatmamayim aradada çalışıyor çoçukları akşam iki saat bakacak kimsem yok annemde çalışıyor verecek paramda yok dedi bende dedimki getir bana ben hem matematik ingilizce hemde türkçe ders veririm hemde iki saatcikden ölmem yaa sevap olur dedim çok acıdım kızlar buraya kadar herşey iyi 3 gündür çoçuklar gelmiyor dün akşam geldiler bende çoçuğa sordum canlarım hasta falanmıydınız diye niye gelmediniz yokkk abla anneannem yollamadı aaa niyeki dedim çoçuğun biri dediki annemle tartıştılar senin yüzünden anneannem dediki kadın olupda sen eğitemiyorsun çoçuklarınıda türkiyeden gelen sidikli adam olmuşda ders veriyor sen nasıl onla kendini bir kaseye koyarsın sen burda doğma büyümesin oysa o sonradan gelmiş allah bilir yarımyalak ingilizce biliyordur bide yetmezmiş gibi bu sidikli senin çoçuklara ders veriyor demiş kızlar birden şokaaa girdim çoçuklarada birşey diyemedim diğer çoçukda dediki anneannem herkese seni söylüyor kızımın aklı başında değil bu kadın devletten aldığı çoçuk parasını kızımın elinden alıyorikinci şokkkkk pazartesi çoçuklar gelecek kızlar şimdi bayanla konuşup getirme bir dahamı diyeyim ne diyeyim gidip sorsam bu muğzur çoçukları döver çoçuklar zaten sakın deme abla bizi hem döver hem aç bırakır dedi ne yapayım kızlar şimdi ben

Bide kızlar dünden beri acayip sinirliyim kendi kendimi yedim sinirden elim ayagım titriyor

Ananenin de aklı başında degil
Anneyle konuşsanız?

Ananenin de aklı başında degil
Anneyle konuşsanız?
Annede tedavi gördüğünden bilemedimki belki agresifleşirde annesine zarar verir diye korkuyorum sağı solu belli olmuyorkii zaten şimdi çok iyi anlıyorum o kızcağızıda anası bu hale getirmiş işim artık uzadı geç çıkıyorummu işten desem yazık çoçuklarada üzülüyorum azıcık sıcaklık görmüşlerdi benden cehennem gibi hayattan çıkıp hatta biri dediki abla ne güzel hayatlar varmış iyi insanlarda varmış bu dünyada

İyilikten maraz gelir lafı böyle durumlar için söylenmiş olsa gerek ..Keşke herkes sizin gibi iyi niyetli olsa,karşılıksız iyilik yapsa,üzmeyin kendinizi,yıpratmayın,dersi filan da bırakın derim.
Aynen kuzum yaaa sadece o çoçuklara acıdım ınların suçu yok ama anneanne bu gidişle benide kızı gibi delirtir onu anladım

Baska bir bahane sunarak almaktan vazgectiğinizi söyleyin.İşe başlicam gibi, ailem gelicek yanıma gibi.falan filan bir çok şey bulunur bu şekilde.Ama almayın yani.O kesin.

Baska bir bahane sunarak almaktan vazgectiğinizi söyleyin.İşe başlicam gibi, ailem gelicek yanıma gibi.falan filan bir çok şey bulunur bu şekilde.Ama almayın yani.O kesin.
Yarın arayıpda söylemem lazım artık iş saatlerim değişti diyeceğim yoksa anneannenin ağzı susmayacak aman allahım birde yüzüme gülüyor ne dualar ediyordu halen daha şoklardayım çoçuklar yalan diyor desem çoçuklar böyle türkçeyi bir araya getiripde diyemez o kadar iyi türkçeleri yok

Sıkıntılı bir aile,hiç hak etmediğiniz sözlere maruz kalmışken üstelik yaptığınız karşılıksız bir iyilikten ötürü sonrasında belliki daha çok başınızı ağrıtır,gergin bir şekilde değil de bahaneler öne sürerek (bulunduğunuz duruma göre ) uzaklaşmanız yararınıza.

Aynen canım anladımki iyilik yapmıyacaksın haketmeyene gerginlik bende istemiyorum yoksa dün arar haşlardım onuda bu sefer benden alamadığını çoçuklardan alır kızıda zaten hasta sayılır benim gözümde o yüzden kızını arayıp yarın iş saatlerim değişti evde yokum o saatlerde diyeceğim bir daha getirmemesini söyleyeceğim eşimede söylemedim kızacak diye

Bahane uydur sal başından , hakikat iyilikten maraz doğuyor.
Çocuklara da üzüldüm şimdi ama senin görevin değil onlara bakmak ders yaptırmak hem de ücretsiz.

Anladığım kadarıyla yurt dışında yaşıyorsunuz. Yerinizde olsam o annane yi çocuklara şiddet uygulamaktan şikayet etmekle tehdid ederdim.zaten annede uyuşturucu bağımlısı. .çocukları devlet alır ellerinden.belkide daha iyi olur kimbilir..

Evet yurtdışında yaşıyorum canım zaten devlet korumasında çoçuklar çoçuklara sordum anneanne şiddet uyguluyormu diye yok abla ama onun dediklerini sana söylediğimizi söylersek o zaman biZi döver aç bırakır dediler belkide psikolojik şiddet uyguluyor bilemem çoçuklar hep dayak yiyerek büyüdüklerinden anlamıyorlar belkide gerçi devletin adamları 2 günde bir kontrole alıyor çoçukları evi ziyaret ediyorlar ne var ne yok diye tamamende ellerinden almıyorki dahada yaralanmamasınlar aile sıcaklığı görsünler diye büyük ihtimalle çoçuklar anneanneye emanet ama anneannenin kibiri böbürdenmesinden çoçuklarada kızınada yazık olmuş kızınada neler yapmıştır bu yellöz baksana bana sidikli diyormuş dışardan gelip eğitim almamı aşşağılamış hayır zor tutuyom kendimi kendinde 50 yıldır burdasın iki kelime ingilizce bilmiyorsun diyesin var daaa ahhhh ahhhh çoçuklar tutuyor beni işte

Bahane uydur sal başından , hakikat iyilikten maraz doğuyor.
Çocuklara da üzüldüm şimdi ama senin görevin değil onlara bakmak ders yaptırmak hem de ücretsiz.
Aslına bakarsan belki böylesi daha iyi oldumu nedir çoçuklar çok bağlandılar bana ne zamana kadar ben bakıcam kendim bile bakamam diye tek çoçukla kaldım

Bu çocuklar ilerde bu konuşmanın akabinde size neden daha getirilmediklerini anlayacaklardır , bakma onlara da tecrübe olacak.Ananemin yüzünden başımıza böyle bir olay geldi diye.
Biraz da kıymet bilmek lazım hiç bir şey yapmasan bile evine misafir ediyorsun bu bile bir nimet.
Boş ver arkadaşım sen iyiliğini yapmışsın .

Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama mesela ben ingilteredeyim burada bile okullarda şiddet gören çocukları psikolojik bile olsa okulda öğretmenler anlamayabiliyorlar hergün gördükleri halde. .bir kaç olay olmuştu bununla ilgili. .
Siz yardım etmeseniz bile gözünüz o çocuklarda olsun..yazık ya..

Anlasilan cok sikintili bir aile. Yerinizde olsam devlete bildirirdim. Yani cogumuz ilkokuldayken birilerinin evine gittik ders yaptik, gerektiginde yardim edildi. Bunu bu kadar sorun yapiyorsa daha neler yapiyordur o cocuklara.

Hadsiz kadin!
Cocuklara sordunmu anneleri ne demis bu soylenenlere?
Evet anneanneleri hadsiz ve pisligin teki.
Ama anneleri size muhtac. Para kazanmasi lazim. Ben bilemedim. Sizin yerinizde olsaydim egerki annesinin samimiyetine inaniyosam anneannelerin dis kapinin dis mandali sayardim. Anneye desenki " abla ben boyle boyle duydum birilerinden, herkes bunu soyluyor benim hakkimda benim kulagima geldi' desen? Bi oturup konussaniz?
Anneanneleri seni gome bilir, ama egerki anneleri seni koruyup annesine " o kiz bana senden fazla destek veriyor" dediyse ben hala seve seve yardimci olurum o ablaya. Cocuklarida bi kac saatligine duzgun bi ortamda olur, o anneanneden uzak..

Ananenin ne mal olduğu bellidir zaten. Bu çirkefliği ilk size yapmamıştır diye tahmin ediyorum. Yani sizi şikayetlendiği kişiler o meşrepte bir insanın lafına itimat etmesinler bir zahmet. Size külfet olmuyorsa yaptığınız iyiliğe devam edin bence. Bakın sayenizede çocuklar 2 saat nefes almış...

Aynı evde kalıyorlar canım hepsi anneanne söz verdi sanırsam devlete yoksa anında alır devlet elinden çoçukları yok anneyede birşey demem kafası gelip gidiyor çok zorlanırsa annesine zarar verir diye korkmuyor değilim adımın duyulmasını istemeyerek devlete şikayetmi etsem anneanneyi niye derseniz hem kendi oturup bakmıyor çoçukların parasınıda büyük ihtimal o alıyor bide edilen yardımları engelliyor bence anneden anneanne daha tehlikeli benim gözümde bide her yerde mağdur ayakları yapıyor nerde ne zaman görsem etrafına toplamış 10-15 kişiyi hep kızını anlatıyor kuyuya düşmüş çıkmaya uğraşan kızınada o bi tekme atıyor demekki kafa sağlam değil ciddi ciddi düşünüyorum şikayette bulanayımmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…