Ben ne yaptım bu teyzeye yahuuu

Aynen tatlım eşimede anlattım oda pozitif bakdı sağolsun azıcık rahatlattı beni bırak şunu yaaa oturduğu yerden boş boş konuşuyor yaşlı kadın işte sen yinede sor kıza çok zorda kalırsa al çoçukları yazık kadıncağız çabalıyor sevaptır ona yardım etmek zorda kalırsa al yinede kapıyı açık bırak dedi eşim düzenli değil ama ihtiyacın olduğu zaman çekinme diyeceğim aradada çoçuklar istediğnde getirsin çok seviyor kuzular beni küçüğün bu öpüşü var abla diye görmeniz lazım anneannelerini sevmiyorlar böyle

ben artik müsait degilim kusura bakma de ve kararli ol..yarin iftirada atar
Almıyacağım artık yok kararlıyım ama çoçuklar herzaman olmasada arada gelsinler beni görmeye diyeceğim anneleriyle gelsinler gitsinler sonuçda onların suçu yok bide çok zorda kalırsan getir diyeceğim getirirsede annene söyleme diye tembihlerim

Cok sevap islersin canim benim. Esinde cok guzel dusunmus. Kucucuk yavrular azda olsa huzur bulurlar. Maasallah ikinizede, cok duyarli ve merhametlisiniz, Allahim bu huyunuzu hic eksiltmesin.

Yurtdışı sanırım, devlet çocukları neden almıyor dayak yiyor aç bırakılıyor bu çocuklar, anneleri bağımlı, anlamadım

bu olayları bildiğini söylemeden müsait olmadığın için artık çocukları kabul edemeyeceğini söyle.

Yurtdışı sanırım, devlet çocukları neden almıyor dayak yiyor aç bırakılıyor bu çocuklar, anneleri bağımlı, anlamadım
Devlet hemen almıyor önce çoçuğun en yakını kimse ona sorulur mesala anneanne dede teyze amca hala gibi eğer ben bakarım derse onlardan biri devlet kontrolu altında çoçuklar o kişide kalabilir o kadar çok sorunlu aileler varki devletde en ideal yola gidiyor aile ortamında yetişsin istiyor bi ara gazeteye bile ilan vermişti devlet kurumları sıcak ortamınızı paylaşmak istermisiniz kimsesiz çoçuklarla diye anneanne dövmüyormuş çoçuklara sordum onun söylediklerini sana söylediğimizi duyarsa bize ceza verir dediler odaya kapatır aç bırakır diye söylediler yapıyormu peki dedim yapmadı ama ne zaman suç işlesek böyle söylüyor anneannem dediler büyük ihtimal korkutuyor anneanne dövse devlet alır elinden vermemek üzerede el koyar 2 günde bir görevli kontrol ediyor anne olan bayan çoçuklarla belirli km si var koymuş oldukları kmden uzağa gitmiyor devlet izin vermiyor evet son durumu söyleyim bayanı sabah aradım söyledim canım artık çok meşgülüm iş saatlerim uzadı akşamlarıda yürüşe çıkıcam artık dedim oda sorun yok tatlım herşey için teşekkür ederim yazmış yani sorun kalmadı sonunda ohhh be sevindim evet o yaşlı teyze dedikodu yapmış başka yaşlı teyze söyledi ama inanmadık o gençliğindede öyleydi sende takma çoçuğum dedi artık allaha havale ettim ben onu

O anneanne çiş yapmıyor muymuş, içinde mi özütüyormuş, ben onu merak ettim.
Sidikli sidikli deyip durmuş da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…