Aynı evde kalıyorlar canım hepsi anneanne söz verdi sanırsam devlete yoksa anında alır devlet elinden çoçukları yok anneyede birşey demem kafası gelip gidiyor çok zorlanırsa annesine zarar verir diye korkmuyor değilim adımın duyulmasını istemeyerek devlete şikayetmi etsem anneanneyi niye derseniz hem kendi oturup bakmıyor çoçukların parasınıda büyük ihtimal o alıyor bide edilen yardımları engelliyor bence anneden anneanne daha tehlikeli benim gözümde bide her yerde mağdur ayakları yapıyor nerde ne zaman görsem etrafına toplamış 10-15 kişiyi hep kızını anlatıyor kuyuya düşmüş çıkmaya uğraşan kızınada o bi tekme atıyor demekki kafa sağlam değil ciddi ciddi düşünüyorum şikayette bulanayımmı diye
Canım ben avustralyadayım burdada öyle ya öğretmen yada sosyal görevli anlamıyor yada çoçuk bugün anlatıp yarın yalan söyledim dese hiçbir işlem yapılmıyor bu çoçukların şiddet gördüğü kanıtlanmış üvey babadan güya anneanne bakıyor oda mezara götürcek parayı mis gibi emekli devletten çoçukları baktığı için bakıcı ve çoçuk parasınıda alıyor bir kere çoçukların annesi demişti evi var 3 tane burdaki kiralar acayip güzel para ediyor yetmiyor kadın bide gidip gözlemeye gidiyor bide hiçbir karşılık beklemeden bakdığım çoçuklara laf ediyor pislik şey şu saatten sonra bakamam çoçuklarada artık arada görürüm zaten ister çoçuklar beni çok seviyorlar ellerinde olsa hergün kalacaklar acayip eğleniyoruzHangi ülkedesiniz bilmiyorum ama mesela ben ingilteredeyim burada bile okullarda şiddet gören çocukları psikolojik bile olsa okulda öğretmenler anlamayabiliyorlar hergün gördükleri halde. .bir kaç olay olmuştu bununla ilgili. .
Siz yardım etmeseniz bile gözünüz o çocuklarda olsun..yazık ya..
hic bulasma bak yarin bir gun iftira atarlar gurbet elde sürünürsün bos ver canim senin kalbin temiz ama onlar anca irkcilik yapmayi bilirkızlar hemen konuya gireyim bir tane bayan tanıdım çaresiz dayak yiyen madde bağımlısı bu bayanın ikide çoçuğu var bayan kurtulmaya çalışıyormuş .madde için tedavi görüyor dayak yediği adamdanda şikayetçi olmuş mahkemelikler falan vesare uzatmamayim aradada çalışıyor çoçukları akşam iki saat bakacak kimsem yok annemde çalışıyor verecek paramda yok dedi bende dedimki getir bana ben hem matematik ingilizce hemde türkçe ders veririm hemde iki saatcikden ölmem yaa sevap olur dedim çok acıdım kızlar buraya kadar herşey iyi 3 gündür çoçuklar gelmiyor dün akşam geldiler bende çoçuğa sordum canlarım hasta falanmıydınız diye niye gelmediniz yokkk abla anneannem yollamadı aaa niyeki dedim çoçuğun biri dediki annemle tartıştılar senin yüzünden anneannem dediki kadın olupda sen eğitemiyorsun çoçuklarınıda türkiyeden gelen sidikli adam olmuşda ders veriyor sen nasıl onla kendini bir kaseye koyarsın sen burda doğma büyümesin oysa o sonradan gelmiş allah bilir yarımyalak ingilizce biliyordur bide yetmezmiş gibi bu sidikli senin çoçuklara ders veriyor demişkızlar birden şokaaa girdim çoçuklarada birşey diyemedim diğer çoçukda dediki anneannem herkese seni söylüyor kızımın aklı başında değil bu kadın devletten aldığı çoçuk parasını kızımın elinden alıyor ikinci şokkkkk pazartesi çoçuklar gelecek kızlar şimdi bayanla konuşup getirme bir dahamı diyeyim ne diyeyim gidip sorsam bu muğzur çoçukları döver çoçuklar zaten sakın deme abla bizi hem döver hem aç bırakır dedi ne yapayım kızlar şimdi ben
Bencede kızıda o hale getiren odur çok aşşağılayarak konuşuyor insan canını kanını aşşağılarmı evlat yerine koymuyorki kendi kusursuz çok mükemmel yaaa yok kızada arıyacam yarın bir yere davet edip git tedavini ol o anneden uzak dur diye geçiçi süre devlet alsın çoçukları anne tedavi olana kadar çenebaz anneanneden iyidirO kadinla kizi hepten kafayi yer ya.
Bundanda korkmuyor değilim aslında bide bizim türklerde şu var o yıllar önce gelmiş muhabbeti gider ikide şahit bulur ben sonradan geldim diye doğruda olsa kimse bana şahitlik yapmaz bundan çok eminim en iyisi uzak durmak yaaa kesin karar verdim iş saatlerim değişti diyecem bana uymuyor çoçukların saati deyip salmak başımdan ele acırken kendim acıncak hale düşerim bide allah korusun yavrumu kim bakar bana birşey olsahic bulasma bak yarin bir gun iftira atarlar gurbet elde sürünürsün bos ver canim senin kalbin temiz ama onlar anca irkcilik yapmayi bilir
Bencede kızıda o hale getiren odur çok aşşağılayarak konuşuyor insan canını kanını aşşağılarmı evlat yerine koymuyorki kendi kusursuz çok mükemmel yaaa yok kızada arıyacam yarın bir yere davet edip git tedavini ol o anneden uzak dur diye geçiçi süre devlet alsın çoçukları anne tedavi olana kadar çenebaz anneanneden iyidir
Aynı evde kalıyorlar canım hepsi anneanne söz verdi sanırsam devlete yoksa anında alır devlet elinden çoçukları yok anneyede birşey demem kafası gelip gidiyor çok zorlanırsa annesine zarar verir diye korkmuyor değilim adımın duyulmasını istemeyerek devlete şikayetmi etsem anneanneyi niye derseniz hem kendi oturup bakmıyor çoçukların parasınıda büyük ihtimal o alıyor bide edilen yardımları engelliyor bence anneden anneanne daha tehlikeli benim gözümde bide her yerde mağdur ayakları yapıyor nerde ne zaman görsem etrafına toplamış 10-15 kişiyi hep kızını anlatıyor kuyuya düşmüş çıkmaya uğraşan kızınada o bi tekme atıyor demekki kafa sağlam değil ciddi ciddi düşünüyorum şikayette bulanayımmı diye
Avustralyadayım yok kızlar karar verdim en güzeli uzak durmak yarın kesin söylüyecegim işim uzun oldu saatlerı bakımıyacam diye belkide annesıne ihtiyaç duyabilir ben bilmiyor olabilirim bide vebaline girerim 4 arasında ne oluyor ben bilmem eşimede söyledim birşey deme ağzını bile açma artık bakamam de olsun bitsin birşey dersin belki hayatı dahada zorlaşır seni suçlar durur bırak boşver dedi kesin kararlıyım uzak durcam çoçuklar istedikleri zaman getirebilirsin diyeceğim kiii çoçuklar yüzde yüz eminim bana gelmek isteyeceklerdir arada gelirler oturmaya o kadarBence ilk once anneyle konusmalisin. Kim bilir belkide bi yerde yine annesinin destegini hissediyordur ama sen bilmiyosndur. Olabilir bu. Bi yanlis hem o kadini hemde 2 yavrusunu cok zor duruma soka bilir. Alttan alttam sorabilirsin. Ayrica yardim derken ne yardimi engelliyor? Hangi ulkedesiniz siz? Ayrica kimin evinde kaliyor anne ve cocuklar?
Yok be kuzum ben buranın vatandaşıyım üstelik zararım yok faydam var devletin gözünde öyle kolay kolay sınırdışı edemezler çok ciddi suçum olmalıki vatandaşlıkdan atsın ama yok almıyacağım çoçukları artıkBen bahane uydurur artık almazdım çocukları eve ters bir durum olursa sizi sınır dışı ederler bu sefer ben bunu göze almazdım.
Avustralyadayım yok kızlar karar verdim en güzeli uzak durmak yarın kesin söylüyecegim işim uzun oldu saatlerı bakımıyacam diye belkide annesıne ihtiyaç duyabilir ben bilmiyor olabilirim bide vebaline girerim 4 arasında ne oluyor ben bilmem eşimede söyledim birşey deme ağzını bile açma artık bakamam de olsun bitsin birşey dersin belki hayatı dahada zorlaşır seni suçlar durur bırak boşver dedi kesin kararlıyım uzak durcam çoçuklar istedikleri zaman getirebilirsin diyeceğim kiii çoçuklar yüzde yüz eminim bana gelmek isteyeceklerdir arada gelirler oturmaya o kadar
Kaç kez konuştum tatlım hep ezik çoçukluğundan itilip kakılmasını anlatıyor Çoçukluğunda takılıp kalmış buda bana dokunuyorSende haklisin. Bosanmis ve iki cocuklu kadin icin hayat zor. En kucuk bi destek bile bi destektir onun icin. Bu isin iki yonu var. Ya sikayet etmen annenin hayatini kolaylastiricak, yada dahada kotu bi hale getiricek. Ben iki arada bi derede kalirdim. Ama yapicagim ilk sey o anneyle birgun oturup dertlesmek olurdu. Mevzulari anlardim. Ondan sonra bi karar verirdim ne yapmaliyim diye.
Ayyy çok üzüldüm aslında sidikli nedir yaaa ne biçim bir yakıştırma çok gücendirici bi lafBence duymamış gibi yap sidikli lafini falan
Çocuklara acıdım
Gelebildikleri kadar gelsinler. Gönderirse
Kaç kez konuştum tatlım hep ezik çoçukluğundan itilip kakılmasını anlatıyor Çoçukluğunda takılıp kalmış buda bana dokunuyorbenimde çok güzel geçti tüm çoçukluğum ergenliğim buraya gelmekle aileme ihanet etmiş gibi hissediyor kafama takıyor hasta oluyorum başkada birşey anlatmıyor hep annesinin babasının onu eziklemesini sonra sırplı sevgilisinde baba sevgisi arayıpda iki çoçuk ve yerin dibine batan hayatını anlatıyor buda beni her defasında çok üzüyor başkada birşey anlatmıyor
Sordum en azından dayak yok annemde cahilin teki artık umrumda değil dedikleri diyor çok şiddet görmüş mahkemelik olduğu adamdan çoçuklarımda bende kurtuldum dayakdan diyor her akşam dayak yiyorduk ohhh be kurtulduk diyor annesini çok iyi tanıdığından takmıyormuş artık laflarını rabbim yardımcısı olsun onunda evlatlarınında inşaallah mutlu olurlar zaten tedavisi bitince devlet bakıcakmış iyi gidiyor çoçuklarımı alıp yeni hayat kurcam ayrı ev açıcam kendime azıcık daha zamana ihtiyacım var dedi ben vazgeçtim şikayet falan etmicem o çabalıyor kurtulmaya tam yolun sonuna gelmişken ben şikayet edersem sil baştan başlayabilir bu seferde kaldıramayabilir tekrar tekrar herşeyeIlerisini sormayi denedinmi hic?
"Ee simdi nasil gidiyor hayat? Annenin yanindasin,simdi iyimisin azda olsa,cocuklarinin hali nasil" diye.
Sordum en azından dayak yok annemde cahilin teki artık umrumda değil dedikleri diyor çok şiddet görmüş mahkemelik olduğu adamdan çoçuklarımda bende kurtuldum dayakdan diyor her akşam dayak yiyorduk ohhh be kurtulduk diyor annesini çok iyi tanıdığından takmıyormuş artık laflarını rabbim yardımcısı olsun onunda evlatlarınında inşaallah mutlu olurlar zaten tedavisi bitince devlet bakıcakmış iyi gidiyor çoçuklarımı alıp yeni hayat kurcam ayrı ev açıcam kendime azıcık daha zamana ihtiyacım var dedi ben vazgeçtim şikayet falan etmicem o çabalıyor kurtulmaya tam yolun sonuna gelmişken ben şikayet edersem sil baştan başlayabilir bu seferde kaldıramayabilir tekrar tekrar herşeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?