Ben ne yaptım bu teyzeye yahuuu

O kadinla kizi hepten kafayi yer ya.

Canım ben avustralyadayım burdada öyle ya öğretmen yada sosyal görevli anlamıyor yada çoçuk bugün anlatıp yarın yalan söyledim dese hiçbir işlem yapılmıyor bu çoçukların şiddet gördüğü kanıtlanmış üvey babadan güya anneanne bakıyor oda mezara götürcek parayı mis gibi emekli devletten çoçukları baktığı için bakıcı ve çoçuk parasınıda alıyor bir kere çoçukların annesi demişti evi var 3 tane burdaki kiralar acayip güzel para ediyor yetmiyor kadın bide gidip gözlemeye gidiyor bide hiçbir karşılık beklemeden bakdığım çoçuklara laf ediyor pislik şey şu saatten sonra bakamam çoçuklarada artık arada görürüm zaten ister çoçuklar beni çok seviyorlar ellerinde olsa hergün kalacaklar acayip eğleniyoruz

Arkadaşlar çözümü yazmış..
Bir bahane bulun, ders vermeyi bırakın.
Belki sadece çocuklara, zor durumda olur- şiddet görür vb. yardım alabilmeleri için açık kapı bıraktığını, yanının güvenli olduğunu belirtirsin. Çocuklara bi zarar veriliyorsa o evin içinde, ilgili merciye şikayet edersin.

Çok içine sokma, anlattığın kadarıyla kadınlar sorunlu.

hic bulasma bak yarin bir gun iftira atarlar gurbet elde sürünürsün bos ver canim senin kalbin temiz ama onlar anca irkcilik yapmayi bilir

O kadinla kizi hepten kafayi yer ya.
Bencede kızıda o hale getiren odur çok aşşağılayarak konuşuyor insan canını kanını aşşağılarmı evlat yerine koymuyorki kendi kusursuz çok mükemmel yaaa yok kızada arıyacam yarın bir yere davet edip git tedavini ol o anneden uzak dur diye geçiçi süre devlet alsın çoçukları anne tedavi olana kadar çenebaz anneanneden iyidir

hic bulasma bak yarin bir gun iftira atarlar gurbet elde sürünürsün bos ver canim senin kalbin temiz ama onlar anca irkcilik yapmayi bilir
Bundanda korkmuyor değilim aslında bide bizim türklerde şu var o yıllar önce gelmiş muhabbeti gider ikide şahit bulur ben sonradan geldim diye doğruda olsa kimse bana şahitlik yapmaz bundan çok eminim en iyisi uzak durmak yaaa kesin karar verdim iş saatlerim değişti diyecem bana uymuyor çoçukların saati deyip salmak başımdan ele acırken kendim acıncak hale düşerim bide allah korusun yavrumu kim bakar bana birşey olsa

Valla cok iyi yaparsin. Cocuklar devlette suan olduklarindan cok daha iyi olacaklardir. Hem o arada anne kendini toparlar. Ve umarim artik annesiyle gorusmez.

Bence ilk once anneyle konusmalisin. Kim bilir belkide bi yerde yine annesinin destegini hissediyordur ama sen bilmiyosndur. Olabilir bu. Bi yanlis hem o kadini hemde 2 yavrusunu cok zor duruma soka bilir. Alttan alttam sorabilirsin. Ayrica yardim derken ne yardimi engelliyor? Hangi ulkedesiniz siz? Ayrica kimin evinde kaliyor anne ve cocuklar?

Ben bahane uydurur artık almazdım çocukları eve ters bir durum olursa sizi sınır dışı ederler bu sefer ben bunu göze almazdım.

Avustralyadayım yok kızlar karar verdim en güzeli uzak durmak yarın kesin söylüyecegim işim uzun oldu saatlerı bakımıyacam diye belkide annesıne ihtiyaç duyabilir ben bilmiyor olabilirim bide vebaline girerim 4 arasında ne oluyor ben bilmem eşimede söyledim birşey deme ağzını bile açma artık bakamam de olsun bitsin birşey dersin belki hayatı dahada zorlaşır seni suçlar durur bırak boşver dedi kesin kararlıyım uzak durcam çoçuklar istedikleri zaman getirebilirsin diyeceğim kiii çoçuklar yüzde yüz eminim bana gelmek isteyeceklerdir arada gelirler oturmaya o kadar

Ben bahane uydurur artık almazdım çocukları eve ters bir durum olursa sizi sınır dışı ederler bu sefer ben bunu göze almazdım.
Yok be kuzum ben buranın vatandaşıyım üstelik zararım yok faydam var devletin gözünde öyle kolay kolay sınırdışı edemezler çok ciddi suçum olmalıki vatandaşlıkdan atsın ama yok almıyacağım çoçukları artık

Sende haklisin. Bosanmis ve iki cocuklu kadin icin hayat zor. En kucuk bi destek bile bi destektir onun icin. Bu isin iki yonu var. Ya sikayet etmen annenin hayatini kolaylastiricak, yada dahada kotu bi hale getiricek. Ben iki arada bi derede kalirdim. Ama yapicagim ilk sey o anneyle birgun oturup dertlesmek olurdu. Mevzulari anlardim. Ondan sonra bi karar verirdim ne yapmaliyim diye.

Bence duymamış gibi yap sidikli lafini falan
Çocuklara acıdım
Gelebildikleri kadar gelsinler. Gönderirse

Kaç kez konuştum tatlım hep ezik çoçukluğundan itilip kakılmasını anlatıyor Çoçukluğunda takılıp kalmış buda bana dokunuyor benimde çok güzel geçti tüm çoçukluğum ergenliğim buraya gelmekle aileme ihanet etmiş gibi hissediyor kafama takıyor hasta oluyorumbaşkada birşey anlatmıyor hep annesinin babasının onu eziklemesini sonra sırplı sevgilisinde baba sevgisi arayıpda iki çoçuk ve yerin dibine batan hayatını anlatıyor buda beni her defasında çok üzüyor başkada birşey anlatmıyor

Bence duymamış gibi yap sidikli lafini falan
Çocuklara acıdım
Gelebildikleri kadar gelsinler. Gönderirse
Ayyy çok üzüldüm aslında sidikli nedir yaaa ne biçim bir yakıştırma çok gücendirici bi laf ben ona yedirirdim o laflarıda işte çoçuklar için susuyorum

Ilerisini sormayi denedinmi hic?
"Ee simdi nasil gidiyor hayat? Annenin yanindasin,simdi iyimisin azda olsa,cocuklarinin hali nasil" diye.

Ilerisini sormayi denedinmi hic?
"Ee simdi nasil gidiyor hayat? Annenin yanindasin,simdi iyimisin azda olsa,cocuklarinin hali nasil" diye.
Sordum en azından dayak yok annemde cahilin teki artık umrumda değil dedikleri diyor çok şiddet görmüş mahkemelik olduğu adamdan çoçuklarımda bende kurtuldum dayakdan diyor her akşam dayak yiyorduk ohhh be kurtulduk diyor annesini çok iyi tanıdığından takmıyormuş artık laflarını rabbim yardımcısı olsun onunda evlatlarınında inşaallah mutlu olurlar zaten tedavisi bitince devlet bakıcakmış iyi gidiyor çoçuklarımı alıp yeni hayat kurcam ayrı ev açıcam kendime azıcık daha zamana ihtiyacım var dedi ben vazgeçtim şikayet falan etmicem o çabalıyor kurtulmaya tam yolun sonuna gelmişken ben şikayet edersem sil baştan başlayabilir bu seferde kaldıramayabilir tekrar tekrar herşeye

Dogru diyosun canim, ben olsam bende oyle yapardim. Belki anneanne dunyanin en iyisi olmaya bilir, ama kadin calisirken cocuklarinin baslarindan duran birisi var sonucta. Sen " ben cocuklara bakarim" diyemezsin ne kdr istsende, napicaksin 24 saat besleyip buyutucekmisin? Bazi seyler mumkun degil.
O yuzden bi " varlik" olarak simdilik cocuklarini ona emanet etsin.
Sonrasi Allah kerim.
Arada sirada yine cocuklari evde agirlaya bilirsin. Sunuda belirtiyim ben densiz yasli bunak yuzunden iki piril piril cocugu kestirip atmazdim ben. Destegimi esirgemezdim. Yine arada sirada ilgilen cocuklarla artik evde istemesen bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…