ben ne yaptım kader sanaaaa:((( yardımmmm

canım cok uzuldum okurken tuylerım dıken dıken oldu Allah sabır versın sana universite yı hem calısıp hem okuyamazmısın orayı tam anlamadım

Bi çaresini bulup üni. oku
Okurken bi yandan part-time iş bulabilirsiniz
Böylece hayat standartın artmış olur kendinide aileni de bu durumdan az çok kurtarırsınız
Cahil insanlarla görüşüp görüşmemekte sizin elinizde

canım durumum kötü diye buraya yazmış başka bir başlıkta da burun estegi yaptırmak istediğinden bahsetmişsin. kusura bakma da her derdin bitti burnun mu kaldı? senin yerinde olsam burnumu değil okulumu düşünürdüm ben.

senın sımdı guclu olman lazım benım unıversıtede hem okuyan hem calısan arkadasım okadar coktu kı ıkıncı öğretım yazıp part tıme ıs bulup calısırsın kendı basının caresıne bakarsın hem devletten burs da alırsın skntı cekmezsın hep bı cozum vardır mutlaka umutsuzluga dusme hepimiz ınsanız kımın basına ne gelıcegını bılmeeyız sen yınede sabret sukret dımdık ayakta dur Allah yardım eder ınsallah ve cok sevdıgım bı sozu paylasıyım senınle "Hayat Sana Arka Arkaya Dikenlerini Gösteriyorsa Sakın Üzülme , Aksine Sevin..! Çünkü Çok Yakında Gülü de Gönderecektir.." MEVLANA

bende yeni farkettim neden böyle bişey yapma geregi duydu anlamadım :S
geyik olsun diye. orada yazıyor acındırıyor kendini bizde burada ona söyle yap böyle yap dedikce ekranın karsısında egolarını falan tatmin ediyor sanırsam. böyle insanlara acıyorum o kadarcık aklıyla buradaki insanları kandırmaya calısıyor. sanki yazdıkları görünmeyecek sanıyor. aklı sıra bizi kandıracak.

geyik olsun diye. orada yazıyor acındırıyor kendini bizde burada ona söyle yap böyle yap dedikce ekranın karsısında egolarını falan tatmin ediyor sanırsam. böyle insanlara acıyorum o kadarcık aklıyla buradaki insanları kandırmaya calısıyor. sanki yazdıkları görünmeyecek sanıyor. aklı sıra bizi kandıracak.

milletin işi gücü yok eline ne geçiyosa bunu yaparak bende oturmus bukadar derdımın arasında ona yazıyorum cocuk var sankı karsıısında sılmıs bıde yazıyı komık.

Konu kapanır o zaman
Bi sürü konu var böyle kk'da hangi birini anlamaya çalışacağız boşver (:

milletin işi gücü yok eline ne geçiyosa bunu yaparak bende oturmus bukadar derdımın arasında ona yazıyorum cocuk var sankı karsıısında sılmıs bıde yazıyı komık.
aynen canım resmen burada cevap yazanlarla dalga geçiyor.
anlamıyorum yani geyik yapmak istiyorsa forumda geyik bölümü de var. neden ilgilenen insanların zamanını boşa harcıyor ve üzüyor. insan o yazdıklarını okuyunca tüyleri diken diken oluyor. sonra bi bakıyorsun kişi geyik yapıyor kendince.
canım sen de şikayette bulun böylece böyle insanlar türeyemez.

aynen canım resmen burada cevap yazanlarla dalga geçiyor.
anlamıyorum yani geyik yapmak istiyorsa forumda geyik bölümü de var. neden ilgilenen insanların zamanını boşa harcıyor ve üzüyor. insan o yazdıklarını okuyunca tüyleri diken diken oluyor. sonra bi bakıyorsun kişi geyik yapıyor kendince.
canım sen de şikayette bulun böylece böyle insanlar türeyemez.

gercekten de oyle ama ben okurken gerceklıgınden suphe etmedım uzuldum ıcım bı tuhaf oldu ınsan yardımcı olabılırmıyım tesellı edıcek bı soz arıyosun karsıdakı kendını asmıs zaten yardım edılcek bı tarafı yok aynı seylerı dusunuyoruz canım bende ediyım

gercekten de oyle ama ben okurken gerceklıgınden suphe etmedım uzuldum ıcım bı tuhaf oldu ınsan yardımcı olabılırmıyım tesellı edıcek bı soz arıyosun karsıdakı kendını asmıs zaten yardım edılcek bı tarafı yok aynı seylerı dusunuyoruz canım bende ediyım
ben özellikle bir konuyu okuduktan sonra konu sahibinin actığı diger konulara ya da yazdığı yazılara şöyle bir göz atıyorum. ona göre yorum yapıyorum. kişiyi tanımak adına yapıyorum bunu ama işte bu defa da böyle biriyle karşılaştım.

ben özellikle bir konuyu okuduktan sonra konu sahibinin actığı diger konulara ya da yazdığı yazılara şöyle bir göz atıyorum. ona göre yorum yapıyorum. kişiyi tanımak adına yapıyorum bunu ama işte bu defa da böyle biriyle karşılaştım.

güzel yöntem bulmussun valla bende bundan sonra oyle yapıyım cok akıllıca :)

Back
X