Bütün düşünce ve nasihatlerinize açığım.
İki haftadır sanaldan konuştuğum biri var. Yaşı büyük olgun ferasetli biri. Tanışınca gerçekten dedim kaderimde ki kişi, hayal ettiğim kişi. Mesajlara geç dönmesi, evlenmeyi istediği halde benim kadar evliliği dile getirmemesi, akışına bırak demesi ve başka sebeplerden de ötürü bende güvensizlik oluşması sebebiyle benim triplerimi bahane ederek beni engelledi. Kaygılı bağlanan bir insanım. O yüzden çok fazla üzülüp ağlıyorum. Bende başka yerden yazdım beni bırakma lütfen kötüyüm yazdım. Belki de hiç dönüş yapmaz. Ama çok üzülüyorum elimde değil. Böyle durumlarda mantığımı kenara koyuyorum ve kalbimde ki acıyla hareket ediyorum. İki haftada ne bağlanması demeyin kafamda aradığım kişiyle bu kadar örtüşmesi ona çok bağlanmama sebep oldu. Kesin bu kişi dememe sebep oldu. O halde çok fazla konuşmadan hemen birbirimizi ciddi tanımamız gerektiğine inandım. Hep kaygılı bağlanan biriyim. Hayatımda insanların çıkması bende büyük çöküşe sebep oluyor. Özellikle evli ablalar bana yardımcı olursa sevinirim.