• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SANALDAN TANIŞIP EVLENMEYİ DÜŞÜNMEK

Eğlenmeye devam edin. Evlilik düşünmeyen bir kadınla bir erkeğin nasıl ve ne için eglenebilecegini hepimiz biliyoruz. Ve o kadını nasıl bir kefeye koyacağınıda. Bu kadar hafif kadın olmamak gerek. Ben konuştuğum gibi biriyle sonunun evlilik olmasını düşündüm. Şimdi halime şükrediyorum. Dünyada neler varmış bee🤣🤣
ya tamam bizimle eğlendiler. seninle evlenecekler. tamam ha tamam. ben de diğer cevap yazan kadınların çoğu gibi evli ve çocukluyum bu arada. iyi ki de zamanında eğlenmişim bol bol. sefamız olsun hansnnd

Suanki evliliğinden bahsetmedim zaten. Önceden eğlendiğim kişiler dedin ya onlardan bahsediyorum. Umarım eşine de eski eğlenceleri anlamışsındır. Hani güya iyi tanımak vs diyorsunuz ya, sizi de iyi tanıması gerek😉
ne zannediyosunuz siz bu işleri? köyden adam mı aldık? kocamıza anlatamayacağımız ne olabilir? her şey şeffaf sen rahat ol. senin zihniyetindekiler için forumun diğer konularına bi bak istersen. “kızlık zarı dikimi”, “sevgilim beni çıplak fotoğraflarımla tehdit ediyor”

e sonu evlilige gitmemis seni istememisler terketmisler o zaman neden peşlerinden kosuyorsun?
mantikli olarak evlenmek isyen, evlenmeyecegi kisiyle vaktini harcamak istemeyen birinin kendisini istemeyen insana kolayca gule gule demesi gerekmez mi?

e sonu evlilige gitmemis seni istememisler terketmisler o zaman neden peşlerinden kosuyorsun?
mantikli olarak evlenmek isyen, evlenmeyecegi kisiyle vaktini harcamak istemeyen birinin kendisini istemeyen insana kolayca gule gule demesi gerekmez mi?

hafif kadin olarak mi gorurlermis? cok ilginc:)
eski filmlerde belki oyledir ama saglikli evlilikler için önce tanımak- iyi kotu yonlerini görüp kabul edip evlenmek lazim. iki haftadan evlilik hayalleri kurmak çok saçma.
ben de evlilik düşünmeden gezdim tozdum eglendim. en sonunda bulabilecegim en harika erkegi bulup takilmamizin 4. sevgililigimizin 2. yilinda evlendim:)

kiz bunca reklamla tat alinir mi? addblockerdan gir reklamsiz tadini al sitenin
Bi denim bakalim gina geldi reklamlardan

Tövbe estağfurullah bu ne. Bu sitede birkaç masumkar apartmani Gülben var sizde onlardan birisiniz. Bir kendinize gelin, siz farkedemiyorsaniz kendinizi biz size diyoruz normal değil doktora gidin aynen bunu anlatın

Sanal ve uzak mesafe ilişkilerde kişinin kendini saklayabilmesi çok kolay oluyor. Belki yakından görseniz bir iki haftada yıl vereceğiniz kişiye böyle ilişkilerde bir iki yıl veriyorsunuz.

Bütün düşünce ve nasihatlerinize açığım.

İki haftadır sanaldan konuştuğum biri var. Yaşı büyük olgun ferasetli biri. Tanışınca gerçekten dedim kaderimde ki kişi, hayal ettiğim kişi. Mesajlara geç dönmesi, evlenmeyi istediği halde benim kadar evliliği dile getirmemesi, akışına bırak demesi ve başka sebeplerden de ötürü bende güvensizlik oluşması sebebiyle benim triplerimi bahane ederek beni engelledi. Kaygılı bağlanan bir insanım. O yüzden çok fazla üzülüp ağlıyorum. Bende başka yerden yazdım beni bırakma lütfen kötüyüm yazdım. Belki de hiç dönüş yapmaz. Ama çok üzülüyorum elimde değil. Böyle durumlarda mantığımı kenara koyuyorum ve kalbimde ki acıyla hareket ediyorum. İki haftada ne bağlanması demeyin kafamda aradığım kişiyle bu kadar örtüşmesi ona çok bağlanmama sebep oldu. Kesin bu kişi dememe sebep oldu. O halde çok fazla konuşmadan hemen birbirimizi ciddi tanımamız gerektiğine inandım. Hep kaygılı bağlanan biriyim. Hayatımda insanların çıkması bende büyük çöküşe sebep oluyor. Özellikle evli ablalar bana yardımcı olursa sevinirim.
Ne evliliği ne bağlanması, aradığın kişi olduğunu bir çırpıda nasıl anladın ki aksine adam hiçbir hissiyat vermiyor tavır ve söylemleri ile.(Bu arada adam normal, anormal tavırda olan sensin maalesef) Başka bir hesaptan beni bırakma diye yalvarman bile korkutmuştur adamı. Lütfen kendinize değer verin lütfen..

Siz her karşı cinsle konuşmaya başladığınızda gönül eğlendirme amacıyla mi yaklaşıyorsunuz. Valla niyetiniz farklı ise ben bilemem. Ama ben konuşmaya başladığım kişi için sonu evlilik olmalı diyorum. Olmuyorsa vaktimi boşuna almasın diyorum. Bunu baştan söylüyorum. Gidip hemen Hadi evlenelim demiyorum tsbiki.
Birini tanırsınız, kafa yapinizla ne kadar uyumlu, mantıken kriterlerinize uygun mu diye değerlendirirsiniz. Elbette duyguların da olduğu bir ilişki olmalı..Ve daha birçok kriter. Tüm bunları anlamamız, karşımızdaki kişiyi gerçek anlamda tanımamız da 2 haftada olmaz. Dolayısıyla devamında evlilik düşüncesi oluşur veya oluşmaz..

İki haftadır sanaldan konuştuğum biri var. Yaşı büyük olgun ferasetli biri. Tanışınca gerçekten dedim kaderimde ki kişi, hayal ettiğim kişi. Mesajlara geç dönmesi, evlenmeyi istediği halde benim kadar evliliği dile getirmemesi, akışına bırak demesi ve başka sebeplerden de ötürü bende güvensizlik oluşması sebebiyle benim triplerimi bahane ederek beni engelledi. Kaygılı bağlanan bir insanım. O yüzden çok fazla üzülüp ağlıyorum. Bende başka yerden yazdım beni bırakma lütfen kötüyüm yazdım. Belki de hiç dönüş yapmaz. Ama çok üzülüyorum elimde değil. Böyle durumlarda mantığımı kenara koyuyorum ve kalbimde ki acıyla hareket ediyorum. İki haftada ne bağlanması demeyin kafamda aradığım kişiyle bu kadar örtüşmesi ona çok bağlanmama sebep oldu. Kesin bu kişi dememe sebep oldu. O halde çok fazla konuşmadan hemen birbirimizi ciddi tanımamız gerektiğine inandım. Hep kaygılı bağlanan biriyim. Hayatımda insanların çıkması bende büyük çöküşe sebep oluyor. Özellikle evli ablalar bana yardımcı olursa sevinirim.
Tamam sanaldan tanışıp evlenmeye olumsuz bakamam hatta ben de öyle tanıştım evlendim. Ama biz neredeyse 1 senelik sohbet muhabbetten sonra flört aşamasına geldik. 2 haftalık konuşmayla riske atılacak iş değil. Bir de olgun bi erkek dediğin için söylüyorum. O olgunluktaki hiç bi erkek sanmıyorum ki kendinden küçük bi kızla gönül eğlendirmek istesin? Sana akışına bırak demesi ciddi düşünmemesi hiç samimi gelmedi bana.

Evlilik deyince ıy derdik ama başka şeylere gelince demiyoruz. Üniversiteler olmuş genelev. Gelmiş bana eğlenceden bahsediyor. 🤣
Hesabınızı pasifleştirmişsiniz normalde pasif hesaba yazmam ama bu mesajınıza sinir oldum. Ne demek üniversiteler genelev olmuş bu ne hadsizlik utanmıyor musun binlerce genç insanın hakkına girmeye. Sen çok mu ahlaklı edeplisinde sosyal medyadan koca arıyorsun terbiyesiz en azından öğrenci adam yaşıtı kendi gibi okuyan gerçek biriyle flört ediyor senin gibi yüzünü bile görmediği medeni durumunu bilmediği adamın peşinden benimle evlen diye yalvarmıyor.

Ahlak dersi verecek en son üyesin burada, insanlar flört ettiler diye eğlenilecek kadın yaftası yakıştıramazsın. Sende ilk mesajlarında başkaları ile de daha önce görüştüğünden bahsetmişsin demek ki sende kendi düşünce yapına göre pek de EVLENİLECEK kız kategorisinde değilmişsin.

Son düzenleme:

Dunyadaki tek ferasetli🤣adam o değil ya, bulursunuz bulursunuz.

Tek ve en net tavsiyem acilen terapi almaya başlayın eğer hali hazırda alıyorsanız terapistinizi değiştirin.

Konuyu bosverin,
siz bu dediğimi ciddiye alın, yoksa bu sağlıksız yaklasimlarla perisan olursunuz.

Evlilik deyince ıy derdik ama başka şeylere gelince demiyoruz. Üniversiteler olmuş genelev. Gelmiş bana eğlenceden bahsediyor. 🤣
Yemişsin cezayı ama ben de yazayım kapısından bile bakamayacağın üniversitelerde okuyan ve mezun kişileri çok kıskanıyorsun değil mi? Çünkü belli ki bir şeyler yetmemiş okumana :D
Kendince tek kurtuluşun bir koca bulmak o da zor be güzelim. Banın kalkınca okursun :D

Teşekkür ederim aradığım yorum skfskeksksk
Belliki adam boş boş takılacak yer arıyor.Burada yıllar süren arkadaşlık sonrası evlenen evlenince değişen erkek eş hikayeleri var okuyun onları ders alın bence.Hele dolandırıcı hikayeleri her yerde iken dikkati akıllı olun kimseye fazla yüz verip bağlanmayın

Back
X